Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakaosCsirke
tag
Hát az obi nem az, de a váz igen. És ezért nem is lesz rá stabis lencse.
Azert ez nem biztos. Nem a k10d az egyetlen K mountos fenykepezo. Lehet, hogy elobb utobb megeri a sigmanak kiadni a stabis verziot is. Tovabba, az irodalom bongeszes alapjan ugy tudom, hogy a erzekelo rangatos technologia a gyakorlatban 1-1.5 mig a lencsetagmozgatasos 2.5-3.5 blendet is hozhat. A 3 fenyerteket az FZ30 eseten magam is igazolni tudom, valosagos.
Bee, te is FZ30-rol valtottal nem? Es ha jol emlexem pont toled olvastam, hogy a k10d nem hozza a pana csillapitasat. A dslr-re valtassal a kepminoseg mellett a szobai vaku mentes csaladi kepek a fo celom. Igy nem szivesen dobnam ki azt az extra ~2 fenyerteket amit az obis kepstabi ad az erzekelo rancigalassal szemben. Szivesen hallanam a tapasztaltodat, hogy a k10d stabija hany blendet enged a gyakorlatban.
Ugyanakkor sajat szempontjaim alapjan, a k10d meg mindig szimpibb mint egy d80, ha a vaz kepstabijat nem is hasznalnam ki.
Btw, Dare2Live-nek mi lett a D80 fenymeresproblemajaval?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest