Hirdetés
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem volt párás.
Nekem ez a CA-s megoldás nem működik, tapasztalat, hogy nem mindig akkor jó pl., ha a legkisebb fénypontot kapom
Általában azért szokott sikerülni.
Viszont a Tihanyi Apátság templomja már élőképen sem akart más lenni, mint két hosszúkás volt.
Amúgy valószínű, hogy a levegő volt nagyon párás, mert a nagylátós képeken is ugyanez a jelenség van a túlpartonn, de a csillagok sokkal élesebbek, már ami látszott.
S regggel próbálgattam az obit, normál képe volt.
Azt valamennyire tudtam, hogy a fény nagyon tud terülni a párában, de nem gondoltam, hogy most ennyire durván tolja majd a Balaton. Hosszú ősz volt, nem hűlt ki még...@Motaba78 : Nekem a Sigma 70-300-on van távolságskála (az más kérdés, hogy mivel kotyog az egész mechanika, nem sokat ér
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Jövedelem
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Filmgyűjtés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Általában azért szokott sikerülni.