Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Még mindig az a gond, hogy a 400D kijelzőjén nem fog látszani, mennyire jó a rajzolat.
Régi márkákról meg nem sok fogalmam van. Nemrég még a Pentacon se sokat mondott nekem, ezzel az erővel a Mirandáról is kiderülhetett volna, hogy nagy márka volt anno.
Zeiss az oké, ha látnék olyat biztos lecsapnék rá de még sosem láttam sehol. Engem az érdekelne, hogy azon kívül, hogy a Miranda nem jó (amire azért magamtól is rájöttem már mostanra) és a Zeiss meg jó (de ők a mai napig is elismert márka, és nem valami könnyű hozzájutni régi cuccaikhoz), tud-e valaki olyan márkákat mondani amik mára már nem közismertek de jók voltak régen. Mint mondjuk most a Kenko amibe nem futunk bele lépten-nyomon de állítólag a kétszerezőik elég jók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Think Tank Retrospective 10 - Prémium fotós válltáska (makulátlan állapot!)
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- WACOM INTUOS Pen & Touch S - Digitalizáló rajztábla (makulátlan állapot!)
- eladó Nikon Z5 fényképezőgép memóriakártyával
- 14000 expo - Sony A6100 megkímélt állapotban, gyári dobozában és összes tartozékával OLVASS LEÍRÁST!
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest