- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- E-book olvasók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Jó lenne, ha ez a monitor megtalálná az útját Európába
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jo13co
csendes tag
Udv mindenkinek! Uj vagyok itt es egy Sony Alpha 100 aranylag friss tulajdonosa.
Szeretnem tudni hasznalt-e valaki M 42 (AF-nek hirdetett) adaptert es objektivet ilyen gepen, es mik a tapasztalatok?
Az osszes M 42-es objektivnek azonosak a menetszabvanyai, vagyis barmelyiket lehet hasznalni egy ilyen adapterrel?
Erdemes-e egyaltalan ilyesmivel kiserletezni?
Lehet volt mar ilyen tema, de en barhogy is kerestem ra, nem talaltam. Kosz, elore is! Feltettem kerdeseim Sony alpha DSLR-nevu topicban is, de mivel meg nem kaptam valaszt ra, ide is beszurtam, ugyanis minel hamarabb szeretnek valaszt ezekre a kerdesekre.
Ha ezzel megsertettem a szabalyokat, ezer bocsanat!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest