- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
ez most olyan dolog,hogy mivel nekem is jelentkeznek ezek a be-beakadások néha,én gyanakodnék a szerverre is...van,amikor miniadminban is felmegy MAGA A SZERVER pingje 150fölé,ha játszanak többen,nézegetem néha,ha épp nem tudok menni játszani...kellene egy normális szolgáltatót keresnünk.tegnap irtam az fgc-nek az 1.7 ügyben,válasz:nincs törtjük,keressek én,akkor hamarabb lesz....hát b+.....persze nem találtam.de érdekes,máshol ez nem gond?a fele szeró tegnap át volt állva,és ha hozzáveszem,hogy tegnapelőtt még nem volt magyar 1.7,és a legtöbb helyen nem automatán vált,hanem át kell tenni,mint nálunk is,lehet,hogy lustaság/adminhiány miatt nem volt több...nagyon kezd telelenni a micsodám az fgc-vel,ráadásul ez a folytonos xfire probléma...ezek is kiárulják 500%-osan az egyszem netjüket,meg vettek valami 100ezres szervergépet,és még az is lehet,hogy nyomják a seedszervereket is róla,ha mást nem,magáncélra...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- Sigma 70-200mm f/2.8 DG OS HSM Sports ( Nikon ) - Újszerű -
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Dell Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- - 73% A+ Thinkpad T14 / erős akku! gyárilag Magyar / 14" FHD / r5-4650u // 32/256G / +SZLA +GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Garmin fenix 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3682, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest