Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sasa134

addikt

válasz forceberg #8633 üzenetére

Nem tudom megmondani, nem szálltam át, de egy óriási reptér sokszor nagy sorokkal (ráadásul már nem is EU, ugye), Münchenben, Frankfurtban előbb szállnék át és ott is hagynék legalább 2 órát (ha csúszna picit a gép). USA-ba én eddig Amsterdamban szálltam át, ott kb 50-60 perc volt landolástól a másik beszálló kapuig, sok gyaloglással.

@realmadrid92
    Ha egy légitársaságnál veszed meg egyszerre mindkét szakaszra a jegyet egyben, akkor nincs újra bizt. ellenőrzés, csomagot is átrakják neked, mehetsz egyből a tranzit kapuhoz (de lehetnek itt nagy távolságok, pl Münchenben terminált kell váltani, reptéri metróra kell szállni, szóval idő). Alapvetően átszállásra minél kisebb reptéren minél kevesebb idő kell, érdemes utánanézni, melyik terminálról hova kell eljutni, előre lehet egy nagyjábóli időt kalkulálni. Én előbb szállnék át Münchenben és Frankfurtban, mint LHR-en vagy pl CDG-n, mert jobban szervezett reptér mindkét német. De 4 óra persze papíron Londonban is elég lesz (normál körülmények között)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák