Hirdetés
-
PROHARDVER!
Azért nyílt ez a topik, hogy itt megosszuk közösen, hogy éppen melyik boltban mennyiért van lehetőség hozzájutni a körülmények között jó áron kártyákhoz (hisz jelenleg ritkák mint a gyűjtői darabok). A téma összefoglaló a ti segítségetekkel folyamatosan változni fog, bármilyen ötlet, észrevétel esetén írjatok egy kommentet, vagy egy privátot a topikgazdának! Off topik: [link] Szakmai topik: 3060ti/3070/3070 ti és 3080/3080 ti/3090/3090 ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexwo
Topikgazda
Szerintem pihentessük a témát, vannak lehetőségek: utalás, bankkártyás fizetés, paypal, revolut és egyéb meg ezek kombinációja, nem kizáró dolgok hanem lehetőségek boltja válogatja, hogy foglal-e vagy sem, ha még nem ért oda a pénz. Mindenki maga választja, hogy akar fizetni! A téma lezárva!
Amit meg lehet említeni a többi boltnál is, ezeket ismerem:
alternate - nem foglalja le az árut előreutalás esetén (de sajnos többen is tudnak egyszerre egy időben kártyával fizetni akkor is, ha csak 1db videokártya elérhető, azok a következő beérkezőből kapnak, ha van ilyen)
német Mediamarkt - igen, előreutalás/vorkasse esetén is foglal.
bestbyte.hu - már a kosárba rakással is foglal... -
Nekem kedvezőbb így, de nem is rólam volt szó. Megírtam a sztorit, mert közérdekű info, hogy ezzel számoljon aki így fizetne.
Gondolom nem mindeki fog egy rendelésért Revolut számlát csinálni vagy Eur számlát nyitni, esetleg nincs bankártyja vagy nem dombornyomott stb.
Amiért viszont valóban bosszankodok, hogy miért nem lehet megoldani a rendszert kicsit jobban, hogy realtime-ba mutassa az elérhetőséget. Ha meg mégis akkor instant jönne vissza a pénz és nem kellene 2-3 napot várni mire az ügyfélszolgálat elolvassa a pénzvisszakérési kérelmet. Gondolom Paypalnál is pár nap mire visszajön meg kártyánál is. -
echterion
nagyúr
Két 3070-est várok, mindkettő két ventis, de későtt bolvastam itt, hogy azok állítólag nem bírják rendesen hűteni meg zajosak is, így lehet, inkább váltanék valami 3 ventisre, így ezeket meg el kellene adnom, csak akkor tudnom kell majd valamit írni a hirdetésbe, hogy a gari hogy működik.
EVGA miért speciál, nekik nem kell visszaküldeni, vagy hogy megy náluk?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- I7-7700K/32GB Ram/GTX1660 Super OC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest