-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tombar
senior tag
válasz Vigneau #10819 üzenetére
mert mi volt a gond az x1950proval? ha jól tudom a 7950 gt-től nem nagyon maradt el.
am sztem nem gáz a 192 bit. a sávszélje 144 gb/s a 7870é meg asszem 152, de pl 680nak 192, míg a 7970nek 264 gb/s és egálban vannak. jó persze 1,5 gb vram usage mellet behal a cucc, de sztem afölött úgyis kevés lenne már a gpu.Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borderlands 3
- PlayStation 5
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen autót vegyek?
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Palit RTX 2060 Super 8G / 1 év garancia
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest