- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
FearFmRadio
tag
Ez alapján durván 8% a különbség 5080 astral és 4090 között..
4090 24gb..
5080 16gb
Kérdés hogy hosszú távon ez játékok terén mennyire lesz jelentős?4090 a physix (régi játékokat néha elő szoktam venni) és a nyers erő miatt gondolkozom.. Gondolom ha itt is ad az ember egy kis kakaót neki, ha már kevés lesz az fps akkor 5-10 pluszt még ki lehet majd csikarni?
5080 astral a sok sok garancia miatt és a 4090 közeli teljesítmény miatt töprengek rajta..
Vagy inkább még várjak pár hónapot és lesznek majd 900-1M között 5090 kártyák?
Jelen pillanatban egy nagyon régi gép van most itthon (ügyintézés céljából) ami teszi a dolgát...
Előző "gamer" gépet eladtam... Mondván hogy eljött az idő újra 0rol gépet építeni (5-6 évente szoktam ilyet csinálni)
Eddig mindig közép/felső kategóriás kártyákat vettem
(hd4870 / rtx 2070 / 3070 / 4080...) és most lehet érdemes lenne 1x bele csapni a lecsóba és azt mondani jöjjön az a 5090?
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- További aktív témák...
- RTX 4080 Super (GAINWARD Panther OC)
- Noctua 4080 Super
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- Laggol, hangos, zörög, csíkoz vagy nem ad képet, kifagy? Videókártya karbantartás! Hibás is!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest