- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Találtgyerek
veterán
válasz
FearFmRadio #21099 üzenetére
Szerintem ez nem kapcsolható.
Lehet tudni, hogy milyen gyártmány a kábel?
A processzort próbáld meg optimalizálni kicsit és jobb lesz a hőfok.
AMD topikban biztos tudnak ebben segíteni. -
FearFmRadio
tag
Ma sikerült egy komplett gépet vennem amibe rtx 4090 van (asus tuf)
Eddig amit teszteltem játékok egyszerűen hihetetlen
Halk / csendes / alig melegszik 50-60fok
4080 volt előtte... Érezhető a különbség számomraAmd 7950x processzor hajtja.
(sose volt még amd-s gépem)
Itt viszont 70-85 között ugrál
(Corsair iCUE H150i Elite vízhütÖ kevés lenne vagy ez így normális)Képen látható pirossal be karikázott kábel rgb világitását hogy tudom ki kapcsolni?
-
SzlobiG
félisten
válasz
gainwardgs #21065 üzenetére
Hú de vártam már, pont nem régen vittem végig az előző részt. Brutál jó a graf 4k oleden.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
BerserkGuts #21082 üzenetére
[link] Most van egy Astral fent, ha gyors vagy.
A link rossz, mert applikációból van, de ha rákeresel az Alzán van 1db. -
Werkly
őstag
válasz
Találtgyerek #21091 üzenetére
Én benchelgetni nem szoktam. Melyik játékra gondolsz mondjuk? Mostanában kisebb VGA igényes játékokkal játszottam.
-
zebra_hun
veterán
válasz
Találtgyerek #21085 üzenetére
Teljesen alapon megnéztem W11 alatt, minden vacakkal a háttérben. Sokszor megy a rinya, hogy én W10-en könnyen vergődök.
Venti profilt elfelejtettem a reset után, így az UV a gyári venti profillal futott.
GPU Z azért rossz, mivel a max peak szerepel.2730-ra ejtette le alapon, tehát nem 2760. [kép]
UV pedig 2775 [kép]4k TR bench alapon 178, UV alatt 181. Az egyéni venti sztem jobb, bár kinek mi a zavaró. Semmi hangja nincsen.
UV picit gyorsabb, kicsit kevesebbet fogyaszt. Ha kitaposom a belét, ~10 fps. Az semmi. Azért nem érdemes. -
Werkly
őstag
válasz
Találtgyerek #21087 üzenetére
Tavaly júni óta van nálam. Nagyon pöpec hűvös VGA. Maximálisan elégedett vagyok a gyártmánnyal. 2028-02-04-ig garis.
-
zebra_hun
veterán
válasz
Találtgyerek #21085 üzenetére
Este csak.
A full alap sokat zabál, mert 1.05V-on megy ha jól tudom 2610MHz-en. Sosem figyeltem, mert 400+W.
Ezen a ~2760-2775@0.96-0.97V-on nagyon jól érzi magát.
+600vram-mal.
De ha 5080-am lenne, azt is csak picit feszíteném, hőmérséklet fontosabb. -
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Közben szokott azért lenni. Érdemes naponta többször ránézni.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
laychi #21079 üzenetére
Köszi! Már akartam szólni neked a teszt miatt, mert a tiéd egész jó példány. Csak láttam, hogy jegelve van, azt hittem elkelt már.
Ez alapján egy rendesen meghúzott 4090-et azért nem tud beérni. Viszont egy gyári beállításhoz elég közel.Zebra: Egy full alap 4090-es tesztet is tudnál csinálni?
-
Werkly
őstag
Én megtartom az Ao. Master 4090-et. 1440-re jó lesz még szerintem nekem. 14600K meg sovi lenne nagyobbra már. Gari is van még a VGA-ra bőven úgyhogy no para.
-
zebra_hun
veterán
válasz
Azért nagyon közel van. Elgondolkodtató. De ha van most 4090-ed, tudod hasonlítani.
Nekem jó lenne egy picivel erősebb a 4090-től. Lejjebb nem nagyon adnám. Így is kell a dlss 4k-ban, natívban gyengusz.
Fg viszont nem kell szerencsére már. 3080-on fg+dlss kellett. -
BerserkGuts
addikt
válasz
Találtgyerek #21071 üzenetére
Elgondolkodtam egy 5080-ban ezt látva
de már nincsen 1 darab se az asus astral-ból
pedig 5 volt alzán de kb pár órát voltak életképesek utána visszanéztem hűlt helye sincsen -
zebra_hun
veterán
válasz
laychi #21079 üzenetére
Köszi!
Nézhetjük a GPU oszlopot is, ugyanis 100%-on futott mindenkinél a teljes időtartam alatt.
Szépet megy mindkettő.
Így 4k-ban lehet csak megmérni, ugyanis 1440-ben szépen beleszól az alatta lévő konfig.
Teljesen felesleges az 1440-ben nézni.
5080:Ebben a játékban felesleges az ilyen felbontáson a GPU-t tesztelni. 276-ot mértek alapon egy vmilyen konfiggal. Napi W11, 0.96V-on, UV alatt lefogva is több.
Teljesen falsch az 1440p emiatt. -
Találtgyerek
veterán
válasz
zebra_hun #21077 üzenetére
Komoly eredmény.
Így korrekt amúgy, hogy OC-hoz OC eredményt nézünk.
A fogyasztás most másodlagos, mert a teljesítmény különbséget nézzük csak.
Jó lenne ha az 5080-as kolléga legalább egy 3200 Mhz vagy a feletti példánnyal rendelkezne és a memória is jól meg lenne húzva. -
zebra_hun
veterán
válasz
Találtgyerek #21076 üzenetére
Megcsinálja, ismerem
Max én rakom be.Visszavettem 54x-re, mert az ottani 59x kellett a dlss tesztekhez.
Nálam a ~320-340W-ra ~1900-2000 rpm venti van beállítva.
0.96V-on nincs 500W, hanem 340-350W-on 100%-on megy.
Jobb is lett picit, de itt van a log hozzá.
3GHz a beállított, 2985MHz volt végig, marhaság a 3GHz.
Elmebeteg oc, idióta ~500W fogyasztással. Szóval ez nem napi.
A 180 fps a napi a 27775-2760MHz.
Gyári 1100 rpm sem rossz, de utálom a fan stop-pot, meg nem zavaró a max 2000 rpm.
Ez azért így majdnem 500W-on felpörgött.
[kép] TR újra
[kép] Hozzá a log -
Találtgyerek
veterán
válasz
zebra_hun #21075 üzenetére
Elnézést, észre se vettem a sarokban az AB infókat a 4090-nél! Az 5080-as kolléga is csinálhatta volna így. Jó lenne tudni az 5080 órajelét is, mert annak az ereje tényleg az OC-ban lakozik. Láttam már pár teszt videót, ahol a 3000 környéki frekit már komoly Oc-nak állították be, pedig 3200 környékét általában tudnak ezek a kártyák. Ha a közeljövőben tudok szerezni egy normális példányt, akkor szívesen megcsinálom ezt a tesztet.
-
zebra_hun
veterán
válasz
Találtgyerek #21074 üzenetére
5080 -ról pontosat nem tudok, de ami kifér a csövön. (megmondom mindjárt)
4090 ott van, 2775 és 2985MHz. Előbbi a napi 0.96V-on, másik pedig csak bench. Majdnem 3GHz, senki sem használja napira olyan elmeroggyant frekin. 2 perc még ok. -
zebra_hun
veterán
válasz
Találtgyerek #21071 üzenetére
Pont most mérjük precízen az 5080 vs 4090-et.
Legfrissebb W11, oc vs oc. Konfig limit kizárva, azaz 4k kimaxolva, gpu végig 100%-onNagyon tetszik az 5080, de ezek az aprónak tűnő különbségek azért számítanak.
Jelenleg az 5090 ami épp megfelelő (lenne, ha lenne).W10 alatt pedig még jobb.
Fontos, mindegyik oc. 2900+ MHz nagyon sok. Van akinek tetszik, nekem nem.
1440-ben azért rendesen beleszól a konfig is. Az most nem lényeges. Csak a 100%-on járatott gpu.Arányban megegyezik a stock vs. stock, oc vs. oc.
***szerk:
Most nézem, a 4090 oc nélküli a W11 alatti
Akkor 165 vs. 190 fps -
Találtgyerek
veterán
válasz
FearFmRadio #21069 üzenetére
Az 5080 kicsit jobban OC-ható, mint a 4090. Körülbelül 11%-5% az arány két Strix kártya között. Így oc-val kicsit közelebb lehet kerülni a 4090-hez, de teljesen beérni nem fogja. Főleg nagyobb felbontáson. Fogyasztásban viszont az 5080 jobb és a garancia is több valószínűleg.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
BerserkGuts #21070 üzenetére
Szép eredmény és nem is akartam kicsinyíteni. Csak arra utaltam, hogy egy olcsóbb 5080-al is elég közel lehet kerülni a 4090 szintjéhez.
-
BerserkGuts
addikt
válasz
Találtgyerek #21066 üzenetére
ott van ennyit egyik sem tudott hozni figyelem egy ideje a topikot és megnyugodtam az enyém jobb de most már nem 95 fps az szép
Meg a 10fps difi az 5070ti 4070ti-nél is van és van aki ez miatt váltottsokan a gánywárd meg hasonló kártyáikkal 85-nél többet nem tudtak csinálni akárhogy húzták.
Nyilván ezek csutkára vannak húzva így nem használja senki se szóval muszáj vissza venniük.
De a játékban úgyis kifagy nem lehet így játszani vele.
meg a memória tönkre megy gari időn kivűl 3év fehércsíkozni fog bár addigra nem érdekes úgyis eladják/cserélik -
FearFmRadio
tag
Ez alapján durván 8% a különbség 5080 astral és 4090 között..
4090 24gb..
5080 16gb
Kérdés hogy hosszú távon ez játékok terén mennyire lesz jelentős?4090 a physix (régi játékokat néha elő szoktam venni) és a nyers erő miatt gondolkozom.. Gondolom ha itt is ad az ember egy kis kakaót neki, ha már kevés lesz az fps akkor 5-10 pluszt még ki lehet majd csikarni?
5080 astral a sok sok garancia miatt és a 4090 közeli teljesítmény miatt töprengek rajta..
Vagy inkább még várjak pár hónapot és lesznek majd 900-1M között 5090 kártyák?
Jelen pillanatban egy nagyon régi gép van most itthon (ügyintézés céljából) ami teszi a dolgát...
Előző "gamer" gépet eladtam... Mondván hogy eljött az idő újra 0rol gépet építeni (5-6 évente szoktam ilyet csinálni)
Eddig mindig közép/felső kategóriás kártyákat vettem
(hd4870 / rtx 2070 / 3070 / 4080...) és most lehet érdemes lenne 1x bele csapni a lecsóba és azt mondani jöjjön az a 5090? -
sixpak
nagyúr
válasz
Én már egy órát beleraktam, megy szépen.
-
Musaka
senior tag
válasz
El is felejtettem.
Epic en meg is vettem, ha gyorsan lejön elkezdem 5090 en -
Találtgyerek
veterán
válasz
BerserkGuts #21064 üzenetére
Nem feltétlenül kell az Astral. 2-3 fps-el kevesebbet tudtak 2-en is egy sima Prime OC-val itt az oldalon. Szóval nem feltétlenül kell a legdrágábbat venni a jó teljesítményért.
-
gainwardgs
veterán
Itt az új benchmark, hajrá
[link]
-
BerserkGuts
addikt
válasz
deathcrow42 #21062 üzenetére
igen annyit nem ér
inkább egy 5080 asus astral van 780.000-ért alzán ami elég brutál tuningban ez hozza a 4090-et kb de meglepődtem többi fajta ennyi fps-t nem tudott az 5080-ból
az 5090 meg teljesen más liga ilyen milliós összegért legalább ilyen teljesítményt kell venni
-
válasz
deathcrow42 #21062 üzenetére
Annyiért már 5090 is van...
Bár nem TUF, de van. -
-
tomgabor
senior tag
válasz
FearFmRadio #21058 üzenetére
Merlin Hárdvernél van 4090 Tuf 1.2 millióért ha valós a készlet. Alzán nagy ritkán(kb kéthetente egy) szokott lenni 4080 Super ProArt 519k-ért, de gyorsnak kell lenni. Aquánál is volt 530k körül Inno 4080 Super x3 pár napja.
-
FearFmRadio
tag
válasz
BerserkGuts #21059 üzenetére
Gondolom valahova csak el rakják ezeket... Hiszen ha még van garancia.. És cserélni kell... Akkor gondolom valahonnan el veszik hogy cserélni tudják (már ha nem javítható)... Vagy rosszabb esetben pénzt vissza adják?
-
BerserkGuts
addikt
válasz
FearFmRadio #21058 üzenetére
nem tudom de érdekes eltűnnek ilyenkor hamar
Valaki okosat kell kérdezni tud-e szerezni Kazy vagy apróról aki non-stop árul
-
FearFmRadio
tag
válasz
BerserkGuts #21057 üzenetére
Nah pont ilyen miatt szeretnék atom biztosra menni.
Csak kár hogy nem lehet már újonnan venni.
Ilyenkor amúgy hirtelen hova tűnik a boltokbol?
Van esetleg valami lehetőség hogy mikor ki vonják a forgalomból akkor valamilyen eldugott raktárból lehessen venni vagy bármi? -
BerserkGuts
addikt
válasz
FearFmRadio #21056 üzenetére
Nem most vettem régebben kb 1.5 hónapja de nem volt már garancia rá.
Az eladó megbízhatónak tűnt értékelései is jók voltak de aztán eltűnt törölte magát.
Érdemes olyantól venni aki non-stop ezzel foglalkozik itt aprón.
-
FearFmRadio
tag
válasz
BerserkGuts #21054 üzenetére
Ezt nem innen vetted véletlenül pár hete?
Hasonló hirdetést láttam fent (aztán lehet csak véletlen egybe esés)
Ilyen esetben a bolti garancia segít? Vagy nem megfelelő használatra hivatkozva el fognak utasítani? -
gainwardgs
veterán
Nvidia driver rant is real
[link]
Long live catalyst control center -
BerserkGuts
addikt
válasz
FearFmRadio #21052 üzenetére
Én is használtan vettem és beteg volt.
(szerencsére észre vettem időben aztán elküldtem javításra)
Okos gondolat előre látó.Megvételnél nagyon figyelj arra hogy ne legyen meghajolva a kártya.
Persze tudom nem egyszerű észrevenni főleg ha a fém backplate teljesen takarja a pcb-t.
De arra nagyon figyelj ne legyen lefelé meghajolva:de vissza nézve az enyémen is látni nem volt jól kitámasztva:
Szerintem a hosszú élet titka ezeknél a vizesblokk
-
gainwardgs
veterán
válasz
FearFmRadio #21052 üzenetére
DrVga [link]
-
FearFmRadio
tag
Sziasztok
Pár tesztet meg néztem
Jelenleg a piacon a top3 kártya?
1.5090
2.4090
3.50804090 szeretnék (physix miatt is)
Ha egy vga-rol le jár a garancia (4090 zotac). Hova érdemes el vinni hogy alaposan tisztítsák meg + pasztázák + (nem tudom mit csináljanak vele hogy jó pár évet ki birjon)
Átlagos hosszú élet titka a hűvös gépház?
Ha maximum 50-60 fokra állítom be a számítógép házat (úgy rakom össze az alkatrészeket) akkor ezzel nagy eséllyel meg tudom nyújtani a vga életét?Undervoltal szeretném majd használni a vga-t.
(elő fordult már hogy egy vga sebessége csökkent új driver esetén és ezért érdemes egy bizonyos verziót használni?)
Próbálom jelenleg minden információt be gyűjteni hogy lehető legtöbb ideig működjön majd az új össze rakott számítógépem.
Bármi jó tanácsotok van szóljatok légyszíves. Köszönöm szépen
-
AzŐsgén2
tag
válasz
Laraxior #21050 üzenetére
Jó tudni hogy nincs gond velük. Még sosem volt ilyen dilemmám, gondoltam azért inkább rákérdezek, mielőtt kiégetem a drágát.Mondjuk kihajtani úgy sem tudom, még ha szénné húzom a 6700k-t, akkor sem.
Lehet hogy rá se rakom a vizesblokkot addig, amig megjön a többi cucc, mert amúgy nekem baromira tetszik ez a gyári FE hűtés.
Nagyon zorall, bár azt még nem tudom hogyan fogom belepaszirozni a házba, valszeg odébb kell tennem az Ultitubot. Hétvégén elleszek vele. -
laychi
veterán
válasz
Broken heart #21047 üzenetére
Értelem szerűen, mivel ott a kártya nem tudja az 5.0-t
AzŐsgén2 esetében adott egy 5.0 riser kábel, egy 4.0 kártya és egy 3.0 lap
-
laychi
veterán
válasz
Broken heart #21045 üzenetére
Az mindegy, ha a lap, amire köti nem.
Vagy ha a lap tudná,de a proci nem, lásd z590 és 10gen. -
AzŐsgén2
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés: a PCI-e 5.0-ás rise kábel visszafelé kompatibilis ha jól tudom, ugye?
Tehát gond nélkül rádughatok egy 4090-est egy ilyen kábellel egy formula 9-es lapra, amin csak 3.0-ás PCI-e csatoló van, nem kell attól tartanom hogy valami kóbor áram rossz lábra megy, vagy ilyesmi... ideiglenes állapotról van szó, csak amig összegyűjtöm a kártya köré a hozzávalókat. -
Laraxior
titán
válasz
ScomComputer #21039 üzenetére
Ez nem tűnik csúnyának, csak ki kellene próbálni
-
tomas51
senior tag
válasz
ScomComputer #21039 üzenetére
2700mhz és 78-80 fokos gpu, ez fura
-
ScomComputer
veterán
Atomfall..... Asura Engine ...VIDEO
-
SzlobiG
félisten
válasz
ScomComputer #21023 üzenetére
Konkrétan csontra fagy ahogy elindítom, és restartolja a gépet, utána néztem nem egyedi az eset, ilyen-olyan megoldások vannak rá, nálam ez egyenlő volt az uninstallal.
-
zebra_hun
veterán
Egy kis előtte/utána teszt az elmúlt és kövi sorozatból.
3080Ti az igazából egy 3090 csak fele vram, 4090 és egy 5090.
Egyik legjobb bench ami ma létezik.Horizon Zero Dawn Remastered 30xx, 40xx, és 50xx kártyákon.
1440p, No FG, No DLSS, csak DLAA. Legjobb beállítás.OC/UV mindegyiken. 4090@2940MHz, 3080Ti@2145MHz, 5090 nem tudni, csak hogy OC/UV.
CPU Intel Default, AC56x.
Nálam a 4090-en a napi 2760MHz@0.96V-on, nem a stílusom az OC. CPU-t is visszafogom a gyáritól 54x-re.
RTX4090 24/7: 2760MHz@0.96V/54x ac 185 FPS /32850 -
RazoR
veterán
válasz
-=RelakS=- #21030 üzenetére
Nem feliratra gondoltam, hanem szinkronra.
De most néztem, hogy ez csak 2 pálya, én azt hittem, hogy a teljes játék. -
fatal`
titán
válasz
BerserkGuts #21025 üzenetére
Lesz Max Payne RTX? Na az várós
-
RazoR
veterán
válasz
A szinkron megy vele vajon?
-
KRoy19
őstag
válasz
BerserkGuts #21025 üzenetére
"bár én a max payne-t várnám de lehet csalódás a remake miatt mit fognak elbaxni mint a silent hill 2-ben"
Mivel meghalt James McCaffrey, így sok jóra nem számítok....
-
BerserkGuts
addikt
válasz
baró jöhet a tesztelgetés megint
mondjuk játék se rossz nagyon beindult a nosztalgia vonat m ostanságbár én a max payne-t várnám de lehet csalódás a remake miatt mit fognak elbaxni mint a silent hill 2-ben
-
mmdms
addikt
válasz
Annyit kellett ra varni mar nem erdekel.
-
ScomComputer
veterán
Megjelent...tőccsétek..mehet a teszt !
Half-Life 2 RTX -
adr0001
aktív tag
válasz
BerserkGuts #21020 üzenetére
Alt+r ki-bekapcsolja, az nV overlay része.
-
BerserkGuts
addikt
Ezt melyik program csinálja valaki tudja? (jobb felső sarok van latency mérés tök jó de hol lehet beállítani ne legyen mindig ott csak játékban)
-
adr0001
aktív tag
Ha a latency-re vagy allergiás, akkor a Lossless Scaling-gel pont jó helyen jársz. Beállítod az adaptív framegen target fps-ét. Az annyi is lesz a végén, ha esik, ha fúj, ha kell 15fps mellé kamuzik még 285-öt per másodperc. A lényeg az annyi, hogy amikor a grafikai részletességet állítgatod, akkor a különböző beállítások hatására nem az FPS szám változik majd, hanem a latency.
-
BerserkGuts
addikt
válasz
KRoy19 #21015 üzenetére
Ennél a játéknál már a quality DLSS is sokat elvesz a minőségből csak DLAA-val játszottam mert ocsmány homályos textúrákat csinál a dlss
single player esetében és nem egy doom szintű fps játéknál mint Alan Wake2 inkább a sztory meg a horror a lényeg nem a lövölde itt egyáltalán nem gond a latency nem kell minden másodpercben pontosan lőni hogy életbe maradjak mint Black Hawk Down például ray tacingel 4k-n full grafikával játszhatatlan
-
omfgk
veterán
válasz
KRoy19 #21015 üzenetére
Na ez itt egyértelműen túl nagy veszteség. De nekem az Alan Wake kimaradt. Cyberpunk-os adatokat írtam feljebb. Ott 80% marad x4-nél. És ebben a játékban teszteltem szanaszét az 5080-at is.
Belenézve a HUB videóba, kicsit rosszabb a helyzet mint amire emlékeztem. Tehát a Cyberpunk itt a tesztben pont egy best case scenario...
Többi játék 75%.
-
omfgk
veterán
válasz
KRoy19 #21013 üzenetére
Itt most kétféle frame gen minőségének az összehasonlításáról van szó.
Lossless scaling akkor win a szememben, ha egyáltalán nincs vagy alig-alig van költsége.
Tehát a nehezen kiizzadt natív fps-ekből ne tűnjön el egy darab se.
Ne azzal kezdődjön a művelet ,hogy 75 fps-re ráengedjük, ami még nagyjából nem forgatja fel a gyomromat az egér mozgatásánál és csinálunk belőle 60-at, hogy aztán ott kamuzzunk 2 igazi frame közé 1-2-3 kamu frame-et (x2/x3/x4).Tehát a 75 fps-ből nekem 150-et csináljon, vagy legalább 140-145-öt.
Mert pont ott veszítünk fps-t, ahol frame gen-el akarunk többet. Apró ellentmondás.Minél kevesebb a natív fps, annál nagyobb probléma a költsége az mfg-nek.
Ha kellő mennyiségű fps-ünk van mfg előtt, akkor meg az artifactek se lesznek szembetűnőek. Tehát ez a része így megoldja magát.
Itt csak a monitor refresh rate lesz a szűk keresztmetszet.Tehát nálam 4K-n eleve kiesik az x4. Nincs 240 fps feletti kijelző.
Márpedig natív 60 alá nem megyek. Marad az x2 és x3. -
KRoy19
őstag
válasz
BerserkGuts #21010 üzenetére
Írja a sarokban, hogy 60/120, de erre valóban nem lehet úgy recskázni, mintha az FPS számláló írna 120-at.
-
Lossless Scaling steamen most 50% -os akcióban van.
-
Laraxior
titán
Nincs valami elérhetőségetek az Asus supporthoz, ahol lehet nekik emailt írni? Fél órája kóválygok az oldalon, de nem találok semmit.
-
pigatt
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07. -ELKELT
- ZOTAC RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X AMP HOLO - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Panther OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ!!! GIGABYTE RTX 4080 GAMING OC 16GB GDDR6X, 2 év hazai kisker garancia, szinte új, hibátlan!
- ASUS ROG STRIX RTX 4080 16GB OC EDITION GDDR6X
- Videokártya Hűtés Segéd 92 - 120 mm Ventikhez / 3070 3080 3090 4070 4080 4090 Ti Super / AMD-hez is!
- ASUS Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB
- PNY GeForce RTX 4070 12GB VERTO Dual Fan videokártya,hibátlan működéssel,tesztekkel!
- NVIDIA ASUS TUF RTX 4080 SUPER 16GB OC GDDR6X 256BIT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest