- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
Ti használtok Virtu lehetőséget i7/i5 rendszernél? Van értelme GTX980Ti mellett?
-
Crytek
nagyúr
-
brumi1024
veterán
-
Maala
csendes tag
Sziasztok!
Már általános topikba beírtam, de itt talán többen láttak 980 Ti-ket.
980 Ti-ből a 06G-P4-4995 jelzésű ajánlott?
Van egy aprón szép áron, Giga GTX 970 G1 cserével+110 ráfizetéssel, azért kérdezem. Illetve, hogy az adatlapomon írt táp (2,5 éves FSP Raider 550) bírná? Számolás alapján igen, de azért biztos, ami tuti.
Üdv,
Maala -
Milka 78
nagyúr
válasz
zovifapp111 #7574 üzenetére
Megvolt.Azt nem értem hogy ha már dual bios akkor mi a francért és főként hogyan jutnék hozzá a másik bioshoz.
-
Milka 78
nagyúr
Mivel meghalt a karim kénytelen voltam váltani,de most is azt mondom,hogy simán ellettem volna még 10 hónapig.
Zovipa&daveoff : Nem ez más hiba.Az nem adott gépet ez meg bootloop.Se igp,se 4850,se 980ti.Ez mindíg is szar volt.Ha hv változás,bios buzera miatt midíg 3/4 inditásra röffent és onnantól jó volt,semmi gond.Most 40 perc után meguntam,nem indul és a dual bios hiba led eddig nem jelzett.Tipushiba,de nem tudom a megoldást
-
Milka 78
nagyúr
Beraktam a karit és kifeküdt a lapom
Bootloop és villog az elsődleges bios sérült led.Szerintem veszek egy komplet gépet ha már így belendültem.
Asszonypajtás kezdi elveszteni a türelmét így ma hanyagolom a kockulást...percek kérdése és elkezd tűzokádni!
-
Milka 78
nagyúr
Ez is elérkezett.
A macskám már letette a voksát
Iponos darab,leragasztva nem volt a doboz,igaz nyoma sincs hogy lett volna.A zacsi le volt egy celluxhoz hasonló ragasztóval amit nem tudom hogy gyári lenne.Ujjlenyomatok karcok nem voltak rajta.Bekapcsolni sem tudom,mert asszonypajtás itthon van és a géptől 2 méterre pozicionálta magát
Majd holnap este nekiállok.Ha összejön az 1400 és a 2000 körüli memória akkor madarat lehet majd fogatni velem.Nagy oc-t nem akarok az megvolt az elmúlt 10 év AMD-s termékeinél,kicsit nyugalomra vágyok -
tom_tol
addikt
Köszi mindenkinek az ajánlásokat.
FTW nem jó, (csak egy üzleteben van és ott nem vásárolok) Classified ? -
proci985
MODERÁTOR
Két nap alatt ez a második topik figyelmeztetés.
Ha harmadszor is törölnöm kell akkor személyre szabott banhammer jön.
-
Assdak
őstag
40% ugrás még mindig nem kétszeres sebesség.
Itt nem arrol van szó, hogy elszúrják e, avagy sem, hanem arról, hogy nem fogják 1 év alatt kukázni a meglévő termékpalettájukat.
Nagyjából 40% gyorsulás reális lehet egy top kártyánál, de valahogyan el kell adni az előző generációt is.
Jelentősen drágábban sem fogják várhatóan adni, erre már vannak viszonylag korrekt előrejelzések kereskedelmi körökben. -
Milka 78
nagyúr
válasz
h.adam.92 #7538 üzenetére
Első sorban melegedés/hang/oc/memória gyártója... ami viszont a bonyolultabb,hogy ha belátsz a nyákra látsz e külön vrm bordázatot mint itt vagy ilyen mint a G1-nek.
Itt pihen egy Hybrid előttem és rá szeretném rakni,de ha lehet nem akarnék vrm sünizgetni,(bár megoldható az is)inkább a gári vrm bordázatot használnám.
Előre is köszönöm és tengermély hódolatom! -
Crytek
nagyúr
Ethan Carter Redux (FHD koximax)
Avg: 57.865 - Min: 33 - Max: 87 (Az első 3 "rejtély" mérése)
-
-
Milka 78
nagyúr
Egy darab WF3 OC sincs itt a topickban?
-
Crytek
nagyúr
Egyetlen ok ami miatt nem amd-t vettem 300mm-es volt a Fury Tri X és nem ment volna bele a Zalmanba!+ Hogy kedvenceim az nv game-ek amiben ki nem kapcsolnám a physx-et!
Alapon megy minden nem is fogom tuningolni.Sosem hitegettem senki az igazat mondtam. Vettem ? Vettem. Max késtem vele.
-
ÁdiBá
veterán
Alapon megy a kártya?! Mennyit megy tuningban alapfeszen?
Szeretnék kérni egy képet a GTX980 Ti SC + gépházad belsejéről kíváncsiságból, hogy hiteles információkat kapjuk az említett rendszeredről, sajnos mindig csak hitegettél minket, egy képpel megtisztelhetsz itt mindenkit.hogy véget vegyünk a piszkálódásoknak.
Mellesleg jó rendszert választottál, hiba lett volna AMD vásárolni, hogy miért?! Mert nem nvidia...
-
Erdei88
veterán
-
Crytek
nagyúr
Metro 2033 Redux sokkal gépigényesebb mint a LL. Szokásos FHD minden csutkán
Prolog: Avg: 37.977 - Min: 21 - Max: 94
Vadász: Avg: 40.105 - Min: 26 - Max: 59 -
brumi1024
veterán
válasz
FollowTheORI #7508 üzenetére
Tanúsítom, hogy csendes, húzva is. Viszont nagyon hosszú.
-
MSI GeForce GTX 980 Ti Lightning 6GB @ TPU Review.
Jónak tűnik...
"Idle fan noise is fantastic as the card completely turns its fans off in idle (up to 60°C).
During serious gaming, the card stays extremely quiet; it is actually the quietest GTX 980 Ti we have ever tested, while being the fastest with the highest clocks!"
-
KAMELOT
titán
válasz
gainwardgs #7500 üzenetére
Lényegében csak azért hoz többet mert gyárilag tuningolva van! 1400 felett van az órajel! Ugyan ezt megcsinálom a sima olcsóbb kártyával is!
(#7506) proci985: Meg kell valakit verni?
-
proci985
MODERÁTOR
Megkérnék mindenkit, hogy fejezze be az offot!
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
Végignézegetve nekem ebből az jön le, hogy most ár-érték-teljesítményt nézve most Strixet vennék.
-
Modst3R
senior tag
válasz
Na ez a soha többet kategória!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAPPHIRE Radeon RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X PCIE
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- GIGABYTE GeForce 3080 VISION OC 10G
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 CM HOSSZÚ, 1,8 KG !!!
- ASUS TUF GeForce RTX 4080 SUPER 16G GAMING garis 2027.03.28-ig
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest