-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
Anubris #6094 üzenetére
Az valóban nem rossz. Egy Jetsream-et berakhattak volna.
Ahogy nézem a netem + YT-on ez a sima Palit Jetstream ez valami mostoha gyerek lehet mert mintha tiltva lenne csakis Super Jetstream jön elő mindenre. Nem is tudok tesztet találni simáraAkit itechshopról vásárolt már kérem írjon rám egy privátot.
-
h1mpi
félisten
válasz
Modst3R #6095 üzenetére
Pontosan. Mivel nagyon jó a hűtése, így sose megy magas fordulatszámon a venti, tehát nem hangos. LEhet a számok alapján a 34 és a 44 között van 10dB különbség, de ez a való környezetben (az enyémben legalábbis) nem hallatszik ki a gépházból.
Más: G1 tulajok frissítettetek az alábbi BIOS-ra?
Ez van most rajta, kompatibilis ezzel az új BIOS?
-
Anubris
őstag
Sajnos ebben a videóban elég keveset mutatnak be, de ami feltűnt, hogy az Inno nagyon durva.
-
Drizzt
nagyúr
Igen. A Palit marha csendes, a Giga meg kifejezetten hangos. Egyertelmuen Palit a ketto kozul. Joval csendesebb a tobbi alap atlag customnal.
-
Tomdriver
őstag
válasz
Modst3R #6083 üzenetére
modster
h1mpi
Erdei88Köszönöm a válaszokat!
Akkor marad a Lightning, csak menjen kicsit lejjeb az ára.Amúgy mit tudna két ilyen kari sli-be kötve, van itt valakinek ilyen?
Lehet megfektetné a 4790K procit, bár 3 monitorral talán elmenne még... (mondjuk 3x4K monitorral már necces - na jó, álmodozásnak vége.
)
-
rup1u5
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #6089 üzenetére
OK. Ha már olyan alacsony fpsnél is előjön az tényleg gáz.
-
Crytek
nagyúr
Azoknál a VGA-knál ahol előjön és jelen van ez a coil whine mennyire zavaró? Ez csak terhelés alatt jön el vagy van amelyiknél már pl filmezés közben (tehát szinte nincs is terhelve)?
Mert nézegettem a fent említett Gigabytról review-eket és sok estben az van a negatívumoknál hogy jelen van a coil wine és nem a leghallkabb Ti.Jetstremről viszont szinte mindenhol csak jót írnak hang tekintetben,de ott viszont ugye -1 év gari ami az esetleges eladásnál sokat nyom a latba
-
Tomdriver
őstag
Sziasztok,
gondolkoztam azon hogy ismét zöld oldalra lépve lecserélném 290X Lightningot a most megjelenő 980Ti Lightningra, csak hogy a márkánál maradjak.Viszont ha ez a Kingpin versenytársa lesz, nem lenne rossz ha olyan opciókat is fel tudna mutatni, mint az Asicq szerinti választás. (bár lehet ez csak közvetlen az EVGA-tól rendelve elérhető és itthon nem)
Jó lenne látni már összehasonlító teszteket, mert így MSI-t venni továbbra is lutri, legalábbis ha az Asicra gondolok - nem tudom ennek van e olyan jelentősége hogy foglalkozni kéne vele? Mi a véleményetek?
-
Crytek
nagyúr
A fent említett Gigabyte és a Palit Jetstream között van valami érdemi különbség a +1 év garin kívül?
(Mert az lenne a másik amit kinéztem) -
KAMELOT
titán
-
rtitusz
őstag
Ilyenem van, féltem hogy hangos, kár volt, nagyon elégedett vagyok vele. Hogy az iponnál éppen mennyibe kerül az az adott készlettől függ, gondolom most berendeltek párat. Mikor megvettem felugrott az ára 138 ezerre pár napig. Szuper
kisnagy kártya.Szerk: az hogy mi hangos, viszonyítás kérdése, előtte egy R9 290-em volt, az a G1-hez képest porszívó. Max terheléssel, 1450/1900-ra húzva 72 fokon tetőzik a kártya, 50-60%-os ventilátor használat mellett.
-
Crytek
nagyúr
Ez a fajta Gigabyte van valakinek, és ha van milyen? Miért ez a legolcsóbb?
Nem kérném a oltást ,hanem valóban érdekel -
Joshi
titán
Én azt nem értem hogy miért kell sok-sok hsz-en keresztül offolni CPU témában. Mindenki tudja hogy a 980Ti-hez elég egy 3770K@4.5Ghz is nem hogy az alább említett procik.
Az hogy cpu fronton hosszútávon mi a legjobb megoldás, azt nehéz megmondani főleg egy vga topikban. -
ingalls
senior tag
Modster, még az a gigád van, amire panaszkodtál? Az aláírásodban szereplő adatok a stabilak?
-
Modst3R
senior tag
Úgyan ez nem mutat meg mindent, de talán egy kis segitség neked!
-
Maotun
őstag
öt öt döntetlen
enyém a döntés így fer -
Simi37
őstag
-
Joshi
titán
+1 9231
-
slloyd
senior tag
5820k +1
-
rup1u5
nagyúr
válasz
akoska07 #6055 üzenetére
Kellett velük emaileznem egy darabig és le kellett nekik vezetnem, hogy valóban én vagyok az első és eredeti tulajdonosa a kártyának. Talán az kavart be nekik, hogy anno newegg-en vettem amerikai cimre és most németországi evga-nál gariztattam, budapesti postázási cimmel. De a lényeg, hogy ott van náluk az accountom alatt beregisztrálva a kártya 2007 óta 10 év garival. 3szor visszautasitották az RMA requestet aztán nagy nehezen belátták, hogy kénytelenek lesznek cserélni. Szerintem emlékezni fognak rám majd ha küldöm az 560Ti-vel újra az RMA requestet pár év múlva. A változatosság kedvéért majd egy Svéd postacimmel.
nem baj....majd azt is elmagyarázom nekik.
aztán majd küldenek valami 2-3 éves középkategóriás Pascal-t.
Ha lenne még ez a 10 év garis cucc náluk akkor azt javasoltam volna Crytek-nek, hogy vegyen valami EVGA-t. Ugyis 10 évig tart mire levezényel egy upgrade-et és egy ingyen VGA nagyon jól tud esni.
-
blu79
addikt
Ilyet köll venni
-
rup1u5
nagyúr
válasz
akoska07 #6048 üzenetére
Akkor ez ugyan az mint az EVGA-nál.
Azt néztem épp, hogy ott már nem nagyon szórják a 10év garanciát. Anno én még a 8800GTS-t, a GTX 260-at és az 560Ti-t is 10 év garival vettem, most meg a legdrágább Titánokra, Ti-kre is csak vacak 3 évet adnak.
Lehet nem véletlenűl......... 8800GTS-t most cseréltettem garanciában a 7. szülinapján egy GTX 660-ra és ezen felbuzdulva készülök arra, hogy 2020-ban eljátszom ezt még egyszer az 560Ti-vel is.
-
Maotun
őstag
Jajj elkaptam a " crytek" vírust
5820k vagy 6700K a jobb cpu a 980 ti mellé -
-
brumi1024
veterán
válasz
#35434496 #6045 üzenetére
Az EVGA-knak kifejezetten vicces az ára itthon. 20$ különbséget sikerült 30k-ra konvertálni.
Más EVGA FTW 980Ti.
-
Maotun
őstag
válasz
bombibmw #6038 üzenetére
van fekete fehér kicsit occóbb
]
nem rossz a zotac sőőőőőt!!!4még az extreme is, omega is
-
Modst3R
senior tag
Kivi leszek akk a corsair vízesre 400k vagy mi?? XDDD
-
bombibmw
veterán
Valaki segítene a pontos fordításban, mert nem mindent tudok átvinni magyarba?
Beregisztráltam a Zotac-ot itt.
Ha jól értelmezem, ezzel(kaptam visszaigazolást) meg is van a 3év plusz gari a 2évre, vagyis 5 év.
Jól értem?Szerk.:
Hol lesz már 5év múlva ez a kártya?(#6034) Maotun:
Elfelejthetnék már ezt a sárga színt. -
Maotun
őstag
-
Szinyák
őstag
Ti.-ből A giga g1 vagy a MSI gaming a jobb választás?
Gigánál már olyan a venti , ha nincs terhelve akkor nem kapcsol be? miben változott még ? -
Szinyák
őstag
Sziasztok fórum guruk
Egy olyan kérdésem lenne ,ha váltok 970.-ről majd 980Ti.-re a jelenlegi ezer éves ,de még eddig nem volt gond vele
Corsair TX 650 V.1 táp elég lesz neki ? Húzva van a gépbe minden a ramok kivételével , persze a kártya is húzva lenne
ő lenne az :
thx
-
törölt tag
Ja réteg. Olyan mint a fradi b közèp.
Jut eszembe nincs valakinek Galax HOF 980 Ti karija? Sok jót olvasni külföldi fórumokon a kártyáról.
-
Erdei88
veterán
-
h1mpi
félisten
Egyelőre ennyit találtam:
Other key features include:
Propeller Blade Technology: Produce 20% more airflow with less noise than traditional fan design.
Airflow Control technology: Deflects more airflow to heatpipes and improves airflow efficiency.
Military Class 4 Components: Certified to MIL-STD-810G standards for top stability and quality.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 103 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest