- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- OLED monitor topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
-
GEIL
addikt
-
válasz
Crytek #12353 üzenetére
Ha nem elvárás a 60fps akkor nem mind1 mennyit számol? Egyébként fura abba a környezetben, most akkor lassult a 390x-hez képest vagy mi van? Nekem a hót elavult környezetben minden begyorsult, igaz azonos beállításokkal, de 2K-ra mentem a FullHD+ után, ami azért komoly teher.
Ja és 1080-at ne vegyél mert esetedben csak 1080sort fog bírni, várd meg az 1480-at és az már jó lesz 2K-ra is közepes beállításokkal
-
iguana
őstag
válasz
Crytek #12353 üzenetére
abszolút read only résztvevője vagyok ennek a topiknak.
érdekelnek a tapasztalatok, szívesen követem az egyes fórumtársak beszámolóit, érveléseit, tanácsait, bencsmárkjait és még azt is, hogy melyik kártyának milyen illata van....DE:
te szereted magad kínozni, szeretsz szenvedni, keseregni, toporzékolni.
szándékosan nem írtam, hogy szopni.ha lehetne, és ha őszinte tisztelettel kérhetném, hogy részedről az állandó önigazolás, kompenzálás, siránkozás ömlesztése előtt mondjuk megnéznéd [ezt] az tényleg jó lenne.
mindenkitől elnézést az OFF-ért.
-
TTomax
félisten
válasz
Crytek #12347 üzenetére
Nosza rajta,gyorsan adj tul rajta még akár két 390et is kapsz az árából...metro ehhhh,két êve ki kellett volna tolni azt a csöjátékot,azzal a hat órás kampánnyal,gondolom ssaat vagy négyszeresre raktad de arról fogalmad sincs hogy 4Kban számolod a kártyád,de azért elvárnád a 60fpst ugye...majd dx15re talán ki is tolod,ja de azt sem mert tuti nem lesz visszafelé kompatibilis...el vagy te têvedve de nagyon.
-
cyberkind
félisten
válasz
Crytek #12347 üzenetére
Azzal nincs baj hogy veri, de hogy csak a baj van egyes játékokban a DX12 ficsörrel az minden csak nem jó, bár nálam a Tomb Raider és a Gears of War is tökéletesen megy, aztán megnézem a nagyon lehúzott QB-et is, én úgy látom ezt a DX12-t hogy nem sok szüksége volt rá az embernek, főleg hogy a driver hibák itt is nagyon megnőttek, én nem ezt vártam az egésztől, meg azért azt se akarom elhinne hogy a 390 kétszer jobb mint egy 970 pl a QB-ben, oké hogy jobb de ennyivel, én ahol lehet választani és szar lesz tuti nem fogom használni.
-
-
VTom
veterán
válasz
Crytek #12123 üzenetére
Ez a fenti táblázat max. a Pascal csúcsát jelenti, ezt 100% hogy nem így fogják kiadni az idei körben. szerintem kb. az várható, mint a Maxwellnél, X70=980Ti, X80=980Ti+5-10%, X80Ti=980Ti+20-30%, Titan=980Ti+30-40%
Hülye lenne az nVidia ellőni az összes puskaport, 3-4 éve fejlesztenek, nem kevés pénzért, a céljuk nem az, hogy a fogyasztók 100% teljesítmény növekedést kapjanak a pénzükért, és 4 évig ne vegyenek új VGA-t, hanem az, hogy minden új VGA család kiadásával növeljék a profitot.
-
KAMELOT
titán
válasz
Crytek #12061 üzenetére
Akkor nézd meg a crimson driverrela tomb raidert ott aztán vannak akkora bugok mint a huzat és akkor nem beszélve a szar driverről. Jólenne ha abbahagynád a hülyeségeket. Nekem NV-m vna 1 éve és sehol egy trágya hibáűt nem találtam pedig van jó pár játék. 7970-nél is úgy kellett *.dll fájlokat implementálni a driverbe, hgoy rendesen menjenej a játékok. CSÓKOLOM!
-
-
-
válasz
Crytek #10883 üzenetére
Ez Unreal 3 motor igaz?
Ha igen akkor:
C:\Users\jómagad\Documents\My Games\játék neve\PecanGame\Config és itt van egy "PecanEngine.ini" fájl. A módosítások előtt a fájlról biztonsági mentést készítünk!
A tömérdek sor közül az alábbi három elméletileg befolyásolja a játék sebességét, ez egy nálam már beállított érték egy másik Unreal 3 motorral szerelt játékban:
bSmoothFrameRate=FALSE
MinSmoothedFrameRate=22
MaxSmoothedFrameRate=62Több lehetőség is adódhat. Alapból a felső sor TRUE azért hogy ha valaki majd Pascal SLI-t épít akkor is szép 62 fps-t kapjon az akkoriban már esedékes 200Hz-es G-Sync monitoron is.
Legegyszerűbb mód a FALSE értékre írása, ilyenkor annyi kép lesz amennyit a vga bír. A minimum sebességet azóta se értem, a maximum sebesség viszont annál fontosabb ami ugye 62, nem próbálgattam külön de ha mondjuk 100-at írunk be akkor feltételezhetően 100fps lesz a maximum. Ennek így sztem nincs értelme a FALSE a lényeg, és akkor ideális esetben eléri a monitor csúcssebességét vagy ha valamilyen Sync csoda van benne akkor úgy megy ahogy mindig jó
-
Joshi
titán
Fire Strike-nál a 21xxx ezres Graphics Score-hoz kell az 1500Mhz-es GPU órajel, ill nem árt ha a VRAM 2000Mhz körül szaladgál. A 13-14xxx ezres Physics és a 9xxx ezres Combined pontszámhoz pedig egy i7-4790K olyan 4.8-5Ghz-re van szükség kinek mennyit megy. Persze a végeredmény az egész konfigtól is függ mint pl Memória, alaplap stb.
Ha Benchmarkokra akarsz gyúrni, akkor jobban kell tuningolnod különben nem lesz több pontszámod. -
-
GEIL
addikt
2 méternél messzebbről már nem látni.....csak azt hogy szaggat vagy kevés az fps...
de ha valakinek "minden csuszka" jobbra csutkára és minden látványjavitő is maximumon, akkor bizony egy 500.000 Ft-os gép is megakasztható.....akkor az ilyen ember vegyen 750.000 ért gépet....
-
Joshi
titán
-
ÁdiBá
veterán
Alapon megy a kártya?! Mennyit megy tuningban alapfeszen?
Szeretnék kérni egy képet a GTX980 Ti SC + gépházad belsejéről kíváncsiságból, hogy hiteles információkat kapjuk az említett rendszeredről, sajnos mindig csak hitegettél minket, egy képpel megtisztelhetsz itt mindenkit.hogy véget vegyünk a piszkálódásoknak.
Mellesleg jó rendszert választottál, hiba lett volna AMD vásárolni, hogy miért?! Mert nem nvidia...
-
ingalls
senior tag
Lol
: "Valahogy engem nem hatna meg ha 30 fps helyett 37-et kapok."
Ha a gpu oc-val valóban képes 20% boostra (nyilván távolról sem), akkor tuningolnál Te is.Más:
Witcher nekem bírja az 1500-at +30mV-tal. Ezt is csak azért adom neki, mert gyárilag nekem csak 1.17-et ad. G1
-
Joshi
titán
Nem muszáj tuningolnod, ha a ventiprofilt belövöd mondjuk 1200/1753-es órajelekhez, akkor kussban van a G1 is az tuti biztos. Én a tuning lehetőségét egyáltalán nem vetném el, a későbbiekben jól jöhet.
ui.: 3év garis kártya nem sok van ami jól megy és "olcsó", még az MSI gaming van, de állítólag hangban az se jobb mint a G2 ráadásul drágább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged