- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Skimaster #9964 üzenetére
MSI-m van és nagyon magas fps mellett cicereg
Ez zsákbamacska, ha nagyon hangosan csinálja el kell állni a vásárlástól (és nem garanciáztatni).
Egyébként ugyanazon vga más és más gépekben is máshogy cicereg, ez a poén. A táptól függ leginkább és nem a minőségre gondolok, szimplán szerencsére...
-
Peat;)
veterán
válasz
Skimaster #9710 üzenetére
14 nap a törvényi előírás, amitől a fogyasztó javára természetesen el lehet térni, gondolom itt is erről lehet szó.
Fura hogy ilyen jók az árak, bár hozzá kell tenni mostanában volt 275 körül a dollár, és rengeteget számít az a fránya árfolyam. Bár ha belegondolok a megjelenéskori magas ár után a 960, 950 is eléggé fix árakon mozgott, most lehet az nvidia keze is benne van a dolgokban hogy érezhetően lejjebb mentek az árak. Lehet helyet csinálnak a 960ti-nek?
-
menledge
senior tag
válasz
Skimaster #5420 üzenetére
Hát a topikban elmondottak alapján, én nem találom semmivel sem jobbnak az msi hűtését, és mivel is halkabb?
De ha alá tudod támasztani, elfogadom!
"itt mindenki csak a giga meg asus meg evga kártyákat nyomatja...."
Ezt már kitárgyaltuk egyszer! Az ár miatt van, hiába jó az msi, azt a felárat nem éri meg! Mint ahogy az evga sem a gigával szemben. Én is akkor vettem amikor volt kupon hozzá, így ugyan annyira jött ki.
Szóval fogadd el, hogy senki vagy csak a fanatikusok fognak azt venni.(#5421) 4264adam
-
törölt tag
válasz
Skimaster #5417 üzenetére
Ezeket a fázisos dolgokat nem is tudtam eddig. Hát nem tudom nekem az evga komolyabbnak tűnik. A 660-asomon is már ez az acx hűtés van és nincs vele semmi baj. Nyáron mikor 30 fok volt a szobámban bf4 alatt max 72 fokra ment fel de a ventik akkor is csak kb 40%-al mentek. A 960 meg ugye nem melegszik annyira mint a 660. Mióta megvan a 660 már elhatároztam hogy innentől csak evga-t veszek, igaz csábító az msi megoldása is.
-
menledge
senior tag
válasz
Skimaster #3721 üzenetére
Ennek két oka is van!
Egyrészt az MSI még az Evgánál is drágább.. sokan már arra sem adják ki a plusz pénzt, hanem az olcsóbb Gigát veszik. Mert szinte hasonló teljesítményért, minek is fizessen többet? Ad valami pluszt annyiért? Nem. Én is azért az Evgát vettem, mert volt a játék kupon, anélkül a Gigát vettem volna.
Másrészt az MSI tulajdonosok a hibásak, akik nem írnak, lásd saját magad! Az elejétől fogva olvasom a fórumot, de nem nagyon találkoztam a Te hozzászolásaiddal, hogy milyen jó is az MSI...
-
kisza25
félisten
válasz
Skimaster #2926 üzenetére
simán alaplapról, 3pinest is szabályozza (asrock z77e-itx), ja meg van rajta egy Akasa AK-CBFA05-05 ventilátor fordulatszám csökkentő kábel azal 300-350 rpm
most ennyi épen, pár óra játék után léptem ki (bf4): -
-
jcs
tag
válasz
Skimaster #1594 üzenetére
Szerintem én más logikával közelítem/közelítettem meg. Ahogy érzem amire Te ki akarsz jutni az nyilván igaz. Meghajtották a kártyákat, az MSI sokkal halkabb. Én is azt választanám.
Én inkább (ahogy írtam) kicsit szkeptikus vagyok-bár nem értek hozzá-hogy az általában jónak, csendesnek tartott strix htés ennyire felpörgött
-
synthattik
aktív tag
válasz
Skimaster #1576 üzenetére
Azért mert nem értetek 1 et ,ez 1 szakmai topik lehetnek eltérőek a vélemények,de azért a személyeskedést ki lehetne hagyni úgy vélem,ha meg nagyon nem tudtok napirendre jutni vele,akkor beszéljétek le privát üzenetben.
no offense,csak sajna elég sok fórumon előfordul már,lehetne ez a kivétel. -
jcs
tag
válasz
Skimaster #1576 üzenetére
Szia! 5-ös voltam , de már nem nagyon emlékszem a tananyagra.
De akkor itt most megkérlek, hogy linkelj be egy cikket, amit józan paraszti ésszel meg lehet érteni! KösziA te általad említett klippen csak az látszik , hogy egy gpu limites programmal futtatják a kártyákat!
Hol látsz Te azonos teljesítményt? FPS? Hőfok?Amiről Te beszélsz annak akkor lenne értelme ha azonos fps teljesítmény, azonos gpu leterhetség mellett
azonos hőmérséklet (nem gpu hanem kártya) mellett kevesebbet forogna az MSI ventije.
Szerintem...Olyan ez mintha összehasonlítanál két autót amiben ugyanolyan motor van . Az egyiken van külön légbeömlő a motorra a másikon nincs. Padlógázt adsz . Meglepő módon ugyanakkora a teljesítmény amit leadnak:
100LE. De mivel az egyiken nem volt beömlő nyílás Te szerinted a másiknak sokkal hatékonyabb a hűtése -
jcs
tag
válasz
Skimaster #1572 üzenetére
Igen csak ez hülyeség szvsz.! Tehát azt hiszed, hogy az Asus, ha nem 1900 on pörgetné a ventit, hanem csak 800-on mint az Msi akkor nem adna le 99%-os teljesítményt?
Én meg írtam, hogy ez azért van mert az MSI-t jöbban engedi melegedni ( gondolom a saját szoftvere.)
Ezért a leadott hője sokkal nagyobb. -
jcs
tag
válasz
Skimaster #1570 üzenetére
A hallásom egyre rosszabb. De nálam zárt számítógépházban az asztal alatt van a videókártya . Ezért ilyen távolságból én ekkora különbségeket nem hallanék.Főleg , mert megy ugyebár a játék és annak nagyobb a hangja. Mondjuk , hogy szajkózod: van különbség , azzal sokat nem mondtál.
Igen én is hallom, hogy van különbség két különböző venti között.
Főleg ha az egyik 230% al gyorsabban pörög
-
jcs
tag
válasz
Skimaster #1434 üzenetére
Szia! Csak nekem
nem volt egyértelmű, mert csak én nem gondolom, hogy lenne olyan ember aki össze tudja hasonlítani , jobban ,több infóval mint egy teszt amit a neten találsz
Kipróbáltunk egy újabb GTX 960-as videokártyát, ezúttal az MSI verzióját nyúztuk napokig.
Nekem az eredeti kérdésből az jött le, hogy megérte-e megvenni egy árucikket 64-ért amit 71-74k ért látok neten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Geforce RTX 3090 Founders Edition
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- 3 hónapos Sapphire Pulse AMD Radeon Rx 7900 XTX 24 GB, 33 hó garanciával!!
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- MSI GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 GAMING 8G Videokártya!
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest