Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    sziasztok!

    vga cserén gondolkozom, elég hirtelen felindulásból, elég hosszú utat jártam be. először egy R7 radeon volt a fejemben, mert évek óta AMD kártyáim vannak, de nem találtam olyat, ami tetszene. aztán gondoltam lehet újra nV kártya, azon belül pedig csakis EVGA-t vennék, plusz azok tetszenek egyedül külsőre, ami most számít. 750Ti-re gondoltam, de egyrészt nem lenne nagy előrelépés a 7790-hez képest, másrészt ahogy nézegettem a neten, hangos a hűtése, ami nagy csalódás. végül most arra jutottam, hogy egy GTX950 lenne a befutó, szintén EVGA, 2GB modell.

    ennek kapcsán szeretnék érdeklődni, hogy van-e valakinek tapasztalata. nagyon keveset lesz használva játékra, de ha játszom, akkor kell annyi kraft, amennyit ad. sokkal fontosabb a nagyon halk és ehhez képest azért kellemes hűtési teljesítmény. OC nem kell. mi a tapasztalat az egy és két ventis megoldásokkal? most egy ilyen Sapphire kártyám van és hangtalan a ventije 20%-on, így tartja load alatt 65 fokon. ezt szeretném reprodukálni. igazából ő tetszene, csak félek, hogy hangban nem lenne nyerő, ami viszont nagyon fontos szempont.

    előre is köszönöm szépen a választ :R

    szerk.:

    esetleg még a dupla ventis, fém hátlapos verzió is nagyon közel áll a szívemhez, arra is beneveznék, ha elég halk lenne, csak az ACX-ről olvastam rosszakat :(

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák