Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
válasz
ForRedGlory #998 üzenetére
Szépnek szép azt nem vitatom.
-
Tirexi
addikt
válasz
ForRedGlory #991 üzenetére
A videóban a VGA hangjára voltam kíváncsi. Ezt nyitott háznál lehet a legjobban hallani. Csak addig volt nyitva az "oldallap" amíg teszteltem. Ne nézzél már hülyének légyszíves. Egy 800D-t nem fogok nyitott oldallal használni...
Valóban nem írtál ilyet legalább is nem szó szerint. Csak annyit írtál, hogy nem hülyeség mert tovább él a cucc. Úgy is mindig cserélsz akkor meg minek ilyet írni, hogy tovább fog élni. Úgy sem lesz addig nálad amíg tönkre menne léggel.
Sztem meg akkor sem éri meg a léghűtés. Annyi pluszt nem ad amitől érdemes lenne egy ilyet összerakni.
Kíváncsi lennék a fórum hány %-a használ vizet a PC-jébe. (nem a Corsair H100 és társaira gondolok itt)
Ha 30% akkor sztem még sokat mondok.De mondjuk elég megnézni a 3D Mark eredményeket. Csak mindig az a pár ember használ vizet akik tartják a TOP 10-et. Az meg nincsen még 10% sem.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Tökmindegy #994 üzenetére
Megbeszélve
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
ForRedGlory #993 üzenetére
Nincs gond
De a hűtés az hűtés. A te általad felvázolt indokok,egy egyedi léghűtésre is állhatnak nemde? Halkabb,hűvösebb ,élettartam stb
De nem akarlak zavarba hozni ,csak észrevételeztem a dolgotúgyhogy szvsz ne is merüljünk tovább bele.
Na béke. -
ForRedGlory
félisten
válasz
Tökmindegy #992 üzenetére
Ehh..nem értem a gondot...
ad1 ., Mikor írtam, hogy megéri a plusz pénz? Mint ahogy itt írták is, ez kb olyan mint a hobbi, ahol az ember nem feltétlen az árat nézi. Egy dolog, hogy nem éri meg 100%-ig,
ad2 ., tudtommal most itt vízhűtésről és léghűtésről van szó, amit linkeltél az meg két léghűtés összevetése volt. Gondolom ez elkerülte a figyelmed.
ad3., sokkal inkább nagyobb létjogosultsága van a vízre váltani gyári ref léghűtésről, mint plusz pénzt kiadni egy egyedi léghűtésre "szerintem".
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
ForRedGlory #991 üzenetére
Mán ne haragudj de most akkorát röhögtem
Pár hete hónapja belém kötöttél amikor azon véleményemet hangoztattam,hogy én inkább várok egy nem ref megoldást ,mert szerintem (ismétlem szerintem) az "nekem "jobb.
No nem voltam rest oszt megnéztem miket irkáltál
Pl ehun van ni.
Felhívnám a figyelmedet az utolsó két mondatodraDe keresgélhetsz még te is
Amúgy nincs is azzal baj,hogy mantrázod az éppen birtokodban levő cuccok nagyszerüségét ,csak lennél egy kicsit konzekvensebb :XD
-
ForRedGlory
félisten
Nincs értelme látom. A GTX 780 videódból kiindulva még a hátlap sincs rajta a gépeden, akkor minek magyarázzak egy olyannak, aki úgysem fogja elhinni azt, ha egy Corsair Obsidian 650d úgy szigetel, hogy nem hallod a gépet 40 centivel a fejedtől sem, ha víz van rajta? Költői kérdés volt...
A Nova 1080 kb 1 méterre van, nem a gépben vannak a radiátor és az 5 db venti... Plusz a ház gyári ventillátorai sem 500 Ft-os bazári hűtő, ami kerepel. Nem azt írtam, hogy zéró hangja van, hanem azt, hogy léghűtés mellett a hangja gyakorlatilag észlelhetetlen és összetéveszthetetlen a két hűtési megoldás. Bár szerintem írtam is, hogy a HDD-t pl minimálisan hallom, igaz az régi szar, lehet az újak hangtalanabbak. Viszont nehogy már a vízhűtés létjogosultságát vegyük el, mert mondjuk 10dB hangja van egy normál hűtővel szerelt ~60dB hangú léghűtés mellett...
"Már bocs de nekem ne magyarázd meg azt, hogy kötelezően vennem kell vízhűtést a VGA-mra csak azért hogy a 2 év helyett 3 évet bírjon..."
Ilyet nem írtam
"de az már "filléres" dolog ahhoz képest"
Igen. Valakinek a 60k az biztos filléres dolog a fél milliós havi fizetéséből, de mond ezt annak is aki havi 60k-t keres és abból kell 2 gyereket eltartania."Látom nem tudod értelmezni a macskaköröm jelentését... Nem véletlenül van idézőjelbe. Lefordítom. 140.000 Ft kontra 30.000 Ft (mivel ennyi egy blokk) = körülbelül 20%-a a blokk ára egy komplett vízhűtésnek.
-
Tirexi
addikt
válasz
ForRedGlory #989 üzenetére
Ezt már off-ba teszem mert szerintem értelmetlen ez a beszélgetés.
"Ez már csak amiatt is hülyeség"
Már bocs de nekem ne magyarázd meg azt, hogy kötelezően vennem kell vízhűtést a VGA-mra csak azért hogy a 2 év helyett 3 évet bírjon...
A tesztek szerint a Titan tuning nélkül is szépen 80+ fokon dolgozik. A gyártó ad rá 2-3 év garanciát.
Szted miért adja rá azt a garanciát? Azért, hogy te rátedd a 200k-s vízhűtést és kihúzd 3 évig?
Ez a hülyeség...
Azért adnak rá ennyit mert így alapból ezeknek ennyit legalább élniük kéne.
Ez olyan mintha a dobozra a rendszerigényhez oda lett volna írva az, hogy "vízhűtést igényel".Elméletileg tovább bírja. Elméletekre nem támaszkodok csak a gyakorlatra. Ha ezt tények és tesztek bizonyítják akkor majd elhiszem. De ki az a "hülye" aki ezt leteszteli? Senki. Mert nincsen értelme.
Senki nem fog 5 évig csak azért VGA-t vízzel meg egy ugyan olyat léggel használni, hogy ezt megnézze.
Ez abszurd. Tuning nélkül persze.
Ha nem haladja meg a gyári értéket már pedig nem fogja a boost 2 miatt akkor annak ugyan annyit kell élnie mint vízzel. ELMÉLETILEG.A szétszerelés/összerakás meg nem "faék" hanem itt egy 160-300k-s VGA-ról beszélünk amit nagyon nagyon könnyen meglehet ölni. Legyen az bármilyen hiba a szétszedés vagy összerakás során. Attól, hogy te profi vagy még nem biztos, hogy más is. Szal nem úgy kell beadni a dolgot, hogy ti vagytok bénák mert nem tudjátok szétszedni. Nekem legalább is ez jött le a faékes mondatból.
És amin kicsit elszomorodtam:
"de az már "filléres" dolog ahhoz képest"
Igen. Valakinek a 60k az biztos filléres dolog a fél milliós havi fizetéséből, de mond ezt annak is aki havi 60k-t keres és abból kell 2 gyereket eltartania.Hosszú évekig jó lesz szöveget meg senki nem veszi be. Ha ki jön az új széria úgy is cseréled...
Az meg badarság, hogy a gépnek nincsen hangja. Ott a táp, a vinyó meg a ház hűtések.
A full passzív PC-nek SSD-vel... na annak nincsen hangja.ForTheEmperor!!
-
ForRedGlory
félisten
Látom pörög ez a vízhűtéses téma. Akkor leírnám én is a véleményem, mert szerintem miattam van a téma
A garancia tudtommal csak akkor ugrik, ha egyértelmű nyoma van annak, hogy szét lett szerelve. Nem tudom hányan láttak belülről egy GTX 780-at, vagy Titánt. Olyan egyszerű az összeszerelése, mint a faék. Lecsavarsz tízenpár csavart és kész. A memóriákon lévő hővezető lap adott, annak látszik a helye, hogy hol volt, így egyszerű visszarakni. Egy gond van a csavarozással, mégpedig az, ha a csavaron lévő papírlap (mert ASUS-nál pakoltak rá), megsérül, ami egyértelműen a szétszerelésrec utal. Ha valaki olyan ügyes és le tudja szedni a csavart anélkül, hogy megsértené a lapot (ami nem nagy vásziszdász, egy fogóval kell a csavar oldalát megfogni és már jön is le), akkor az életben nem mondják meg, hogy szét lett szedve. Persze nem árt, ha a csavar nincs sz*rrá karcolva. Ez a garancia téma kissé túl van lihegve...
Elég nagy tévedésben van itt egy-két ember, aki szerint a víz felesleges. Ez már csak amiatt is hülyeség, mert elméletileg tovább bírja a vizezett alkatrész a gyűrődést, miután nincs akkora hőhatásnak kitéve, mint levegőnél. Ezért nem mindegy, hogy 80 fokos az a kártya, vagy 45-50 fokos. Az egyszeri usernek lehet mindegy, de az alkatrészeknek egyáltalán nem mindegy. Az sem mellékes, hogy a nem mondhatni hangosnak a rendszer. Amíg nem volt víz a gépemen én is kicsit feleslegesnek tartottam, mivel el sem tudtam képzelni, hogy tényleg nincs hangja a gépnek működés közben... és tényleg nincs. Gondolom nem kell ecsetelnem, hogy milyen az, ha hallod a HDD-t dolgozni, mert körülötte kuss van. Egészen más élmény így használni a gépet, arról nem is beszélve, hogy egy átlag ember nem mimóza és jó esetben esténként mellette van a család, vagy a párja, gyereke, aki esetleg aludna, és akkor elég jól jön a csend. A másik dolog meg a következő matematikai egyenleg: vízhűtés =/= tuning.
Tény, hogy nem olcsó, de egy komplett vízhűtést csak egyszer kell összetenni, ha gépet cserél az ember, nem dobja ki a teljes szettet. Persze a VGA blokk nyilván nem jó az új kártyára, de az már "filléres" dolog ahhoz képest, amennyibe egy teljes rendszer kerül. Nekem a két VGA blokk volt kerek 60.000 Ft, a teljes szett meg 170.000 Ft. Nem olcsó, de nem fél éves befektetés, hanem hosszú évekig jó lesz.
-
Rexcor
őstag
C3-al multizik valaki? Ez az egy játék ahol mintha néha lassabb lenne a 680-nál, pedig itt nagy különbségnek kéne lennie a 680 és 780 között pedig a 780 1175/7200-on ment. Ez mitől lehet?
-
Taposo
aktív tag
Igazad van
rá vagy..vagyunk kényszeritve hogy a drágábbikat vegyük, de én úgy vagyok vele amit eddig áldoztam a gépre egy fityiszt sem bántam meg belőle mert szeretem és sajna tudom hogy pont ezt használják ki bennem és másokba, de ha egyszer tudok majd változtatni ezen azt a világ nagyon megkeserüli
-
Tirexi
addikt
Ha nem lennének optimalizálatlan játékok akkor én megelégednék egy AMD CPU-val meg egy GTX 460-al is hidd el. Én örülnék a legjobban mint felhasználó annak ha nem kéne évente kiadnom 160k-t VGA-ra.
Azért kell ilyen cuccokat vennem "sajnos" mert max-on akarok játszani. Ennyi.A vízhűtéstől nem lesz több FPS-em így nekem feleslegessé válik. Tuningolni sem lehet jobban tőle mert gyárilag feszültség lock van a VGA-kon szal nem tudsz annyit emelni, hogy annyira kelljen az a víz.
Halkabb lesz igaz ebben egyetértek veletek. Na de milyen áron? Olcsóbban kijövök ha a Windows hangerőt feltolom 50-ről 60-ra.
Sőt mást mondok.. ha hallom, hogy megy a ventilátor legalább tudom, hogy működik a dolog. -
Taposo
aktív tag
Azért szerintem hogy nincs értelme kicsit erős
ez egy hobbi nem ? értelme a világon nincs semminek ezt te is jól tudod, azért foglalkoznak vele az emberek pénzt nem sajnálva, mert szeretik és tetszik nekik, én is és te is 500-600 eurókat költünk vga-ra, ennek van értelme ?
-
Dreamie
őstag
Maradjunk annyiban, hogy több kártyás rendszernél és, ha az ember meg tud maradni az adott hardevernál 1-2 évig akkor szerintem megéri. Nekem a két 680 elég hangos volt, most van egy minimális alapzaj, de össze sem hasonlítható. Ez a pénzlehúzós dolog, meg olyan, hogy mindenki arra szórja el a pénzét amire szeretné. Erről Te is tudnál mesélni. Nekem megérte.
(#983) Taposo: +1
-
BlackSoft
addikt
Én ezt tudom, ebben szerintem egyetértünk.
Víztől nem lesz hangtalan a gép, mert akkor is kell nem egy venti, és még 5x annyit rá kell költeni a dologra, aztán meg tök macera mindent összerakni, feltölteni a rendszert, amit később tisztítani sem árt, és 1-2 év múlva a titánnak is vége lesz, tehát mehet az egész a levesbe, és nem tudom kinek kell majd ha elakarjuk adni...
MORA2 minek neked?
XD
Egyébként igen, a semmilyen a legjobb, azt a kis hangerőt ami jön a gépből el lehet viselni...
freestyée: Ez így igaz! CPU-ra még elmegy a víz, nem hülyeség, de már mindent pl chipsettet is vizezni az újgazdagok szórakozása szerintem.
-
Tirexi
addikt
válasz
BlackSoft #973 üzenetére
Semmi értelme ennek a vizes bohóckodásnak.. arra jó, hogy lehúzzák az emberről a lóvét semmi másra.
Addig úgy sem lesz nálam az adott hardver, hogy megérje beruházni egy ilyenre.
Így is Titan szint felett vagyok és sehol nincsen víz csak a konyhában meg a fürdőszobában.Ha olyan szintet akarok elérni ami már nekem megfelelne arra nagyon sokat kéne költenem. Kezdve a külső radival mondjuk egy MO-RA 2-vel...
Vagy normális vagy semmilyen. De inkább semmilyen mert nincsen vele gond.
-
válasz
BlackSoft #975 üzenetére
Ez az, hogy a gari is ugrik. Nagyon erősen gondolkoztam a evga hydro blokkos titan on amikor vettem anno. Mar ki volt nézve a MO-RA is melle. de ugye csak külföldről lehetett volna akkor meg, nekem pedig előszeretettel meghalnak a dolgaim, szóval nem mertem. De ez a 780 sem rossz Titan árban így
Bar szoktam olvasni, hogy le lehet úgy szedni, hogy nem tudnak belekötni miután visszarakod. Kétség kívül ez lenne a legjobb megoldás anyagilag. Vagy ugye a Giga is árul WF hűtéses Titan t amit utána neked kell ráeszkábálni utólag.
-
WaterWawe
őstag
válasz
ImpersonatoR #972 üzenetére
Expert-ben elméletileg tudnak szerezni EVGA vízhűtőblokkos 780-at. Most amikor filóztam rajta hogy 760 SLi vagy 780, akkor átnéztem az egész kínálatot és volt. Sőt úgy rémlik mintha iPon-ban is láttam volna, de ebben nem vagy 100%-ig biztos.
Egyébként végül a 760 SLi mellett döntöttem.
-
BlackSoft
addikt
válasz
ImpersonatoR #972 üzenetére
Dehogynem
Evga Titan-ból van itt is Hydro-Copper, csak 380ezer forint, és azt már hardveraprón nem találni, de ha lenne is, akkor sem lenne 340 alatt szerintem, szóval egy XYZ titan blokk 40ezerért jóval olcsóbb
-
Meg megoldás lehet a gyárilag vízhűtéses blokkal ellátott videokártyák, ott nem ugrik a gari. Bar 780/titan bol nem kapni magyar honban jelenleg ha jól tudom ilyet.
-
bpx
őstag
válasz
ForRedGlory #963 üzenetére
eddig 320.18 volt fent, de felraktam a 320.49-et, a benne levo physx-szel egyutt, megy hibatlanul a jatek
-
BlackSoft
addikt
válasz
ForRedGlory #968 üzenetére
Na akkor probléma megoldva elég gyorsan
-
BlackSoft
addikt
válasz
ForRedGlory #966 üzenetére
De régebbi driverrel próbáltad?
Lehet a kártyát nem szereti a játék, mert olyannal már találkoztam.
Physx nélkül mit csinál? Mert nálam ment HD6850-el, ahol bőven nincs physx, tehát nem létfontosságú neki. -
ForRedGlory
félisten
válasz
BlackSoft #964 üzenetére
Szerintem nem tetszik neki a legújabb NVIDIA drivere, mert a hibaüzenetben kiírja, hogy honnan szedjem le a legújabb physx-et, de telepítésnél az meg kiírja, hogy mit akarok, hiszen már egy újabb van a gépen
Persze fel sem megy a régebbi így...
(#965) Tirexi: Mondj még ilyen hülyeségeket, kérlek
-
Tirexi
addikt
válasz
Lehet a víz miatt van.
-
BlackSoft
addikt
válasz
Nem lehet, hogy a kártya nem tetszik neki?
-
ForRedGlory
félisten
Van aki játszik Mass Effect 3-al és a legújabb nvidia 320.49-el?
B*szik elindulni
"mass effect 3 failed to initialize the physics hardware acceleration"
-
BlackSoft
addikt
-
BlackSoft
addikt
válasz
WaterWawe #957 üzenetére
Igen, tényleg nem olyan nagy tudomány összerakni, csak ahogy elnézem picikét költséges
Tirexi: és ott a pont, összerakom lazán, aztán szét kell szedni valamiért...már tudod mikor...
Gari megy a fenébe, ráköltesz 100ezret a hűtésre...inkább füles rajtam, teszek rá milyen hangos, csak jó legyen
-
WaterWawe
őstag
Igen, ez meg a másik kellemetlen dolog. Én személy szerint csak CPU-ra tennék vízhűtést, ott nem kell megbontanod semmit ami garancia vesztéssel járna és igazából úgyis csak a CPU-t fogod tuningolni jelentősebben a gépben. (A 780 talán egy kicsit kivétel, de annak is bírja a gyári hűtése a gyári tuningot azok alapján amiket elmondtál).
-
WaterWawe
őstag
válasz
BlackSoft #950 üzenetére
Ezt az XS-PC gyártja. TTomax felvilágosított hogy CPU és egyéb más blokkokból is kapható ilyen ledes cucc.
A vizes kérdésedre pedig itt a válasz. Ezután a videó után még én is könnyedén összeraknék egy SLi-s vga vízhűtést, a probléma ott kezdődne hogy szétszedni már nem olyan egyszerű. -
Rexcor
őstag
válasz
ForRedGlory #943 üzenetére
Azokkal a színes kábelekkel csinálhatnál valamit, rontja az összképet.
-
BlackSoft
addikt
Amúgy ha már vizes a téma, akkor elárulná nekem valaki, aki csinálta már, hogy hogyan is megy ez a dolog vga-nal?
Még sosem vizeztem le kártyát, és igazából nem értem, hogy a két (vagy több) kártya közti cső mivel elég szilárd fémnek néz ki, a kártyák berakása után, vagy előtt kerül oda?
CPU-nak már adtam folyadékot, de ez egy kicsit bonyolultnak tűnik nekem...
-
BlackSoft
addikt
válasz
ForRedGlory #946 üzenetére
Hahaha, inkább maradok a ref. 780-nál
-
BlackSoft
addikt
válasz
Az szép
A két kártyát én is elfogadnám
-
Dreamie
őstag
válasz
No majd azért jobbakat is lőjjél!
Klassz lett! Gizi hozzá!
-
Taposo
aktív tag
válasz
ForRedGlory #939 üzenetére
Azonnal képeket akarunk !!!!!!!!!!!!
-
ForRedGlory
félisten
Kész a gépem, jó ez a vízhűtés a VGA-n és a procin.
-
subaruwrc
félisten
válasz
ForRedGlory #936 üzenetére
-
peterm711
aktív tag
válasz
ForRedGlory #929 üzenetére
Szép ez így is, majd a csend és a plusz tuning kárpótol
Milyen radival fogod hűteni?
(#932) Landon: Fullcover blokkhoz lehet venni backplate-et is, aki nem sajnáll 30 eurót egy pléhdarabért az megveszi.
-
Landon
addikt
válasz
Valóban gyönyörűek! Ne sajnáld a gyári hűtőt ezek szebbek!
Már csak valami fasza full-cover backplate kéne rájuk. Ez az amit mindíg is irigyeltem az AMD-s VGA-król. Nem értem nV miért nem hajlandó erre. Hasznos is lenne mert akinél nagyon közel van SLi-nél az egyik VGA a CPU-n lévő venti felfogató fémhez ott legalább nincs para, hogy esetleg short-olhatja a VGA-t.
-
törölt tag
válasz
Szép munkát végzett subaruwrc. Neked grat hozzá. Add kölcsön subarunak az egyiket. (Szeretnék versenyrekelni vele 3dmark 11,13 programokban.
-
Taposo
aktív tag
válasz
Gyönyörűek gartula
szerintem a vizhűtésnél nincs szebb technikai megoldás
-
ForRedGlory
félisten
Majd el is felejtettem, készül a jó kis vízhűtés subaruwrc segítségével.
Furcsa ilyen kis "kopasznak" látni a két kártyát, a gyári hűtése sokkal szebb, de ez meg jobb. Na mindegy, majd a tetejére hegesztem a gyárit -
-
BlessedElroy
senior tag
Hozzánk ez jött most:
http://www.scan.co.uk/products/3gb-palit-gtx-780-jetstream-pcie-30-%28x16%29-3100mhz-gddr5-gpu-980mhz-boost-1033mhz-cores-2304-dp-dvi-h -
BlackSoft
addikt
Van evga sc (superclocked) már itt is, és ha jól tudom 170k körül mozog az ára. A gari amit kapsz telejes értékű 5éves garancia, amit a nagykeresek akiktől szerzed el is fogadnak XD
Gari van, számla nincs...ez a trükk..szerintem érthető a működési elve...
A gamingre nagyon kíváncsi vagyok már! A newegg elkezdte forgalmazi, és érdekes módon órákon belül, az előrendelést lezárták, mert túl lépték a készletet
Már érkezett unboxing is a kariról, nagyon ott van szerintemhttp://www.youtube.com/watch?v=H1PdZUFm1nY
-
Landon
addikt
válasz
BlackSoft #923 üzenetére
Na az EVGA már más tészta!
Azt itthon nem is igen lehet kapni, legalább is én nem sűrűn találkoztam EVGA termékkel. De ezek szerint akkor itt az is van. Mondjuk ha egy EVGA OC órajeles 780ast lehetne itt kapni arra én is befizetnék.
Kérdés az, hogy azt itthon hogyan lehet gariztatni? Mert én mint magán személy gondolom hiába megyek nagykerbe garlevelet lobogtatni.
Hát igen viszonylag hamar beszereznek mindent csak hétköznap nagyon elfoglalt vagyok és ezen a hétvégén már szerettem volna egybe tudni mindent.
De hát ez van. Hátha jövő hét lehet már kapni msi gaming-et is.
Csak tartok tőle, hogy horror ára lesz.
-
Landon
addikt
válasz
BlackSoft #911 üzenetére
Értem. Erről nem tudtam, hogy Apró-n új cuccost is árulnak.
Viszont pl. iponban is megkapod (ill. kaphattad volna pl. 2 héttel ez előtt) a Giga OC-t 170-ért ami már csak egy 5-össel olcsóbb mint Aprón. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy csodák sajnos nincsenek.
Viszont addig vártam míg 2 szék közé estem, ma majd szét vetetett az ideg... már kb. egy hónapja tervezem a gép összerakást, szépen mindennek utánajártam, megnéztem, elterveztem etc etc. Vártam a hét végét, hogy na végre lesz időm és megvehtem/összerakhatom a gépet. Erre ma nem mindenhol kifgytak ebből a tetves GA 780OC-ból?! Én azt gondoltam volna, hogy ezt nem kapkodják azért el de minden nap (!) vettek egyet (ipon, hardverker). Úgyhogy most a gépet össze tudom rakni de a 780-as nem kerül bele a hétvégén hacsak holnap nem történik csoda.
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory #919 üzenetére
Mivel a 780-as blokk és a titan blokkja egy és ugyanaz.
-
ForRedGlory
félisten
Na végre megjöttek közben Tody56-tól a 780-ra a vizes blokkok.
már van nála a Titánra is, akinek kell az keresse meg, megbízható arc
-
BlackSoft
addikt
Hát igen, szegényes a kínálatuk, de mindent beszereznek, amit akarsz általában.
Ki beszélt itt használtról?
Ugyanmár
Az giga oc nem tudom van-e már, de 2év garival(rendes gari) rendelkező ref. gigát már 165-ért bőven kapni, nem is egy embertől.
Én az MSI 780 Gaminget és Lightningot akarom megvárni, hogy legyen itt majd nagykeráron ugyan úgy, aztán döntöm el, milyet is veszek, végül lehet referencia lesz... És biztosan itt veszem, nem boltban 60-70e ft-al drágábban túlárazva
-
Landon
addikt
válasz
BlackSoft #909 üzenetére
Ahha sejtettem, hogy Hardverker lesz felhozva mint rivalis.
A gond veluk csak annyi, hogy eleg gyer az arukeszletuk iponhoz kepest es nem is mindig olcsobbak.
Apro-n GA 780 OC-t? Ketlem hogy sok hasznalt 780-as lenne Apron. A masik meg hogy nem szeretek hasznalt hw-t venni. Nem azert mert fosom a penzt, pusztan pszichologiai dolog.
-
BlackSoft
addikt
Nekem is nagyon tetszett a videó, és ahogyan bemutattad, bár már volt szerencsém a készülékhez.
Visszagondolva a kedvenc 386-osomra, ez a telefon már inkább számítógép, mint telefon, és részemről nem tetszik a telefonálás módja a touchscreen megjelenése óta...elég zavaró...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
- Mozilla Firefox
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciókamerák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gran Turismo
- Autós topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- XFX Speedster MERC 310 Black AMD Radeon 7900XTX 24GB 3év Garancia
- Garanciális! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest