- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlessedElroy #17843 üzenetére
Nézd meg DSR-rel. Bár nem 100% ugyanaz, de nagyon jó kiindulási alap.
A 3D beállítások panelen a DSR paramétert rakjad 4x-re. Utána a játékban állítsd 4K-ra a felbontást és meglátod.
Élsimítást mindenképp felejtsd el.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
BlessedElroy #17843 üzenetére
Inkább a VRAM elfogyása a probléma 4K-ban, és ha az elfogy akkor 100 helyett nem 25 FPS lesz, hanem 5.
Ha elég a VRAM, akkor mondjuk 1440p-ről 4K-ra feleződni szokott az FPS, FHD-ről talán harmadára esik vissza.
-
h1mpi
félisten
válasz
BlessedElroy #16554 üzenetére
Ezért vettem a Strixet és nem a sima DCU2OC-t. Mivel én sűrűn cserélek fontos a jó értéktartás és a gyors eladhatóság. 6GB-os 780-al nem lesz tele az HA, az tuti fix
19K volt a diffi! Használtban most nem gondolkoztam. -
Anubris
őstag
válasz
BlessedElroy #16528 üzenetére
Asus Strix 6 gb illetve az EVGA-nak több 780-asa van 6 gb-ből.
-
h1mpi
félisten
válasz
BlessedElroy #16528 üzenetére
Csak sajnos 4K-ra kevés lesz. Ezt azért tudjad előre. 2 db 780 Strix 6GB-os jó lehet 4K-ra.
-
Anubris
őstag
válasz
BlessedElroy #16517 üzenetére
Én is agyaltam ezen a házon, de az hogy elülső venti takarásban van nem annyira jó. Vannak akik belülre tesznek vga-k elé egy ventit az segíthet. Gondolom alulra a nagyobb táp miatt nem fog beférni.
Szerintem amúgy a kérdés inkább az hogy 4K-nál, elég-e a 3 gb ram amit ezek a kártyák tudnak.
-
h1mpi
félisten
válasz
BlessedElroy #16517 üzenetére
Nagyon tetszik az a ház, elképesztően jó a formája. Lehet majd egyszer lesz egy ilyenem. Trexinek a stílusával voltak gondok...
-
h1mpi
félisten
válasz
BlessedElroy #16515 üzenetére
WoW de szép ez a ház, jó is?
Szerintem tuning nélkül egy jó házhűtéssel elmegy. Kitiltott Rexinek is megy a két 780 ASUS szépen.
-
h1mpi
félisten
válasz
BlessedElroy #15941 üzenetére
A 780/780Ti és 4K párosítás a 3 GB VRAM miatt hal meg, mint ötlet. TITAN BLACK vagy TITAN-Z kell oda.
De ha olcsón akarod megúszni, akkor 2 db 6 GB-os 780-at veszel. -
bombibmw
veterán
válasz
BlessedElroy #12394 üzenetére
Köszi,ezzel sem jó.
Azt írja a CMD,hogy nem ismeri fel belső-külső parancsként,futtatható programként.
Csináltam egy "nvflash" mappát a C:-re és oda csomagoltam ki és a VBios-t is ebbe csomagoltam ki.
Ezután DOS ablak és itt nem ismeri fel,amikor be akarom olvastatni vele.(#12395) h1mpi :
Köszi.
Úgy látom ezzel a 2 perces művelettel fog elmenni az egész napom. -
Tirexi
addikt
válasz
BlessedElroy #9358 üzenetére
Amúgy nekem sem korrekt valami az MSI-vel.
Feszt hiába emelem marad 1.1V-on.
Viszont az EVGA-ban megy simán az 1.21V...
Nem vágom...Segíts Players!!!
-
törölt tag
válasz
BlessedElroy #9356 üzenetére
Honnan és milyen biost ratál fel?
-
SzlobiG
félisten
válasz
BlessedElroy #9242 üzenetére
-
Goldmen75
őstag
válasz
BlessedElroy #9230 üzenetére
Ahham! Ez egy dosos mérőcske,nem lehet hogy ez a gondod? Nekem itt melóba egy 640 gt van, simán lefutott
-
Goldmen75
őstag
válasz
BlessedElroy #9228 üzenetére
Ez mnost má engem is érdekel miez?!?! Melyik progi? Megnézem otthon én is...
-
TTomax
félisten
válasz
BlessedElroy #9162 üzenetére
Jobb klikk futtatás rendszergazdaként megvolt?
-
MrM94
addikt
válasz
BlessedElroy #9162 üzenetére
Nyiss csak meg egy GPU-z t nezd meg be van pipalva a cuda?Ha nem akkor Drivergebasz
-
BeLucZ
addikt
válasz
BlessedElroy #9160 üzenetére
kispórolták a cudát a vgadból a kicsi kínaiak....
na nem ám
-
trufa12
addikt
válasz
BlessedElroy #8508 üzenetére
Ha meg veszem majd fogtok
(a fundamenta nyomatná már a lóvét
ez fog vissza ) (esetleg nem tudja valaki hogy mennyi idő ? múlt hét szombaton lett le tárgyalva.. (meg lett adva nekik minden hogy minél hamarább utalják szóval kb mennyi idő így ?)
Gondolom a configom kihajtaná..?
-
dantambt
tag
válasz
BlessedElroy #8216 üzenetére
Szerinted 850 es táp elég lenne 2db 780hoz?
-
blaca83
őstag
válasz
BlessedElroy #8101 üzenetére
Jó!
Gyere TS-re, mert összeraktam a gépem...
-
blaca83
őstag
válasz
BlessedElroy #8089 üzenetére
Elég jó kártyák, de ahogy az előttem szólók is írták, nálunk amúgy is kicsi a kereslet a Premium kategóriára és ezek a kártyák nem pörögnének a nagykerekben sem, mert ekkora felárat kevesen fizetnének meg rá.
Ha egyáltalán megveszik az ilyen kategóriás terméket, inkább az ismert és olcsóbb márkákat keresik.
Kicsi felvevőpiac vagyunk....
Találtam Neked még egy jó kis kártyát ami szintén jó minőségű egy különleges darab.
Galaxy 780 Hof [link]
[link]Galaxy 780 TI HOF [link]
[link]Kísértetiesen hasonlít a KFA kártyájára.
-
válasz
BlessedElroy #8089 üzenetére
Van azért ebben valami...
KFA2 GTX 780 HOF (1006-1058mhz/6008mhz)
-
westlake
félisten
válasz
BlessedElroy #8084 üzenetére
"Miért nem látok errefelé sok 780 Lightning tulajt? Már nem szólnak akkorát mint korábban? Elvesztette a Lightning azt a kis + varázsát?"
Ez de gyönyörű flame generáló hozzászólás. Már látom is a feldühödött Lightning tulajdonosok csordáját.Magyarország nem egy nagy felvevő piac ilyen szempontból. Ne abból indulj ki, hogy te szívesen megvennél egy ilyen kártyát. Meglepődnél, ha tudnád, hogy a nagykereskedések, disztribútorok árubeszerzői (nem találtam rá jobb szót) mennyire nem értenek ezekhez a kártyákhoz, vagy mennyire nem érdekli őket. Ők látnak x fajta 780 Ti-t, ami nekik semmi más csak x fajta VGA, amit esetleg forgalmazni kellene. Egyértelmű, hogy nem fognak berendelni egy olyan terméket, ami 50%-kal drágább, mint a másik. Biztos, hogy nem minden kereskedő "működik" így, de a legtöbbjük igen.
-
válasz
BlessedElroy #7775 üzenetére
A sem véletlen,hogy a legtöbb helyen lehet kapni Gigabyte-t,amíg MSI-t csak rendelni tudsz.
-
válasz
BlessedElroy #7775 üzenetére
Ami beválik azt nem feltétlenül kell elhagyni.
Hát nem tudom egyébként...
Amúgy is aránytalanul drága még ez a kártya.
Pláne ha vmi mást szeretnél.
Nem sok értelme lenne 780-ról váltani,inkább vegyél mellé mégegyet,többet érsz vele. -
válasz
BlessedElroy #7772 üzenetére
A kinti árakat tekintve 2 lehetőséget látok ár/érték arányhoz.
Gigabyte olcsóbb vmivel,de itt 20-30gbp nem igazán számít,főleg akkor ha már ennyi pénzt kiadunk vmiért,akkor inkább a jobbat.Én így cselekednék...
Vagy rendeld meg innen:
[link]
Vagy vedd meg itt ingyen postával:
[link]OCuk-n is csak rendelhető és 600gbp.
-
westlake
félisten
válasz
BlessedElroy #7772 üzenetére
Akkor vegyél custom Gigabyte-ot, vagy referencia Palit-ot. Ha jól tudom, ez a két legolcsóbb.
-
westlake
félisten
válasz
BlessedElroy #7769 üzenetére
Erre nem lehet egy szimpla igennel, vagy nemmel válaszolni. Sikerült úgy megfogalmaznod a kérdést, hogy ne lehessen rá egyszerűen válaszolni. A referencia kártyák között is lehet nagyobb eltérés (mint ahogy van is), de a custom hűtéses referencia paneles kártyák csak a hűtésben különböznek, így nem amiatt lehet őket jobban tuningolni. Ez is pusztán szerencse kérdése. A full custom kártyák azért jobbak a referencia kártyáknál mert 6+2 fázisú VRM helyett minimum 8+2 fázisút alkalmaznak. Az igazán profin megtervezett (és drága) kártyákon is lehet gyengén tuningolható GPU.
-
westlake
félisten
válasz
BlessedElroy #7765 üzenetére
780 Ti presztizs kártya, nem ér annyit, amennyibe kerül. A 780 Classified jó választás lehet, de nem minden arany, ami fénylik.
A custom hűtés olyanoknak jó, akiknek nem házban van a gép. A referencia hűtés a házból kifelé fújja a levegőt, míg a custom hűtések "csak" szétfújják a kártyáról.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
BlessedElroy #7512 üzenetére
Ezt próbálgattam 3-4 VGA-val is, nekem semmit se jelentett, igaz a Batman Arkham City-t nem néztem meg!
-
cyberkind
félisten
válasz
BlessedElroy #7512 üzenetére
Ennél(780) ugyan nem próbáltam, de az 580-nál totál felesleges volt, legalábbis nálam, sőt ha beraktam mellé valami régebbi izét visszafogta a kártyát.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
BlessedElroy #7049 üzenetére
Szép borsos!
Azért ~Ti áron hiába a sok extra...
-
ÁdiBá
veterán
válasz
BlessedElroy #7027 üzenetére
Szerintem simán.
De mindig ez a kihajtás téma sok dologtól is függ.
Felbontástól illetve, játéktól is. -
Tirexi
addikt
válasz
BlessedElroy #6868 üzenetére
A tiédről mindig kell először biztonsági másolatot csinálni. Ezt is mutatja a vidi.
Ha valami nem fasza és mondjuk nem lesz képed mert nem lesz jó a csere akkor nem kell aggódni egy másik VGA-val vissza lehet állítani a dolgot.
A BIOS cserét nem lehet látni a lényeg, hogy gariztatásnál azt rakd rá ami rajta volt mert a verziószám viszont látni.De igazából ezt a BIOS cserét nem lehet elrontani mert a pl a ref kártyára rá lehet tenni a DC2 BIOS-át is. Csak a venti vezérlés lesz egy kicsit más.
Arra vigyázz, hogy jött azóta ki új BIOS is valami B1 aminek a verzió száma 80.80-al kezdődik.
A te verzióddal megegyező BIOS-t szedj le.A BIOS verziót a GPU-Z kiírja.
Csak példa:
Új BIOS:
MSI GTX 780 Twin Frozr IV B1
Version 80.80.21.00.1CRégi BIOS:
MSI GTX 780 TwinFrozr OC
Version 80.10.3A.00.26 -
BeLucZ
addikt
válasz
BlessedElroy #6863 üzenetére
1.3 V-ot neki azt hadd szóljon
-
SzlobiG
félisten
válasz
BlessedElroy #6858 üzenetére
Ha tennétek rá skynet bios-t megoldódna minden gondotok már a fesz állítást illeti.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
BlessedElroy #6848 üzenetére
Nálam se ad egy csepp feszültséget se a kártyának.
Most nem tudom hogy ez hardveresen van tiltva vagy szoftveresen?
Szerintetek? -
BeLucZ
addikt
válasz
BlessedElroy #6845 üzenetére
lightning bios talán, bár nem tudom jó ötlet e, meg ne süsd szegény vgat
-
válasz
BlessedElroy #6746 üzenetére
Mi köze ehhez a szentestéhez?
Szakmai topik és nem vagyok vaskalapos, csak elvárok Magyarország legnagyobb fórumától egy bizonyos szintet, ez nem nagy kérés, pár éve ilyen nem volt ilyen szinten, de nem kezdek el a régi szép időkről beszélni.
90/10 felállásban oké lenne a szakmai/off, de jelenleg úgy 40/60 arányban toljátok.Csak értsétek meg ez nem vezet sehova, hogy folyton offoltok, mint ahogy most én is teszem
No, de kellemes ünnepeket
-
SimonYana
addikt
válasz
BlessedElroy #6732 üzenetére
Én szemüveges vagyok pár hónapja! Sokat változott a világ körülöttem!
-
SimonYana
addikt
válasz
BlessedElroy #6730 üzenetére
Igen elég nagy a különbség már alapból! Viszont szerintem nem olyan drága , ha azt nézed , hogy 150-200 egy jó VGA és azt lehet egy éven belül cserélheted ki , de a monitor 3 év múlva is ugyan olyan jó lesz !
Olyan mint egy jó táp! Egyszer veszel egy jót és arra lehet építeni bármilyen hardvert!
Hogyha 1 VGA akkor szerintem a Ti , ha pedig 2 db VGA akkor bőven jó a sima 780-as , mert párban nagyon ütősek és azért nagy az árkülönbség 2 db Ti és 2 db 780 között! -
Tirexi
addikt
válasz
BlessedElroy #6695 üzenetére
-
törölt tag
válasz
BlessedElroy #6695 üzenetére
Lehet, hogy a ruhája piros de a szeme ZÖLD!
-
tom 007
tag
válasz
BlessedElroy #6588 üzenetére
-
MrM94
addikt
válasz
BlessedElroy #6416 üzenetére
kertem.
-
SimonYana
addikt
válasz
BlessedElroy #6410 üzenetére
Majd ha megjön a vízblockom , akkor még megrángatom kicsit! Most megyek játszom egy keveset!
-
MrM94
addikt
válasz
BlessedElroy #6410 üzenetére
De az.
-
MrM94
addikt
válasz
BlessedElroy #6407 üzenetére
Ez keves nekem 155/300 on adott ennyit!
-
törölt tag
válasz
BlessedElroy #6407 üzenetére
Látom esik az eső és 6fok van.
MrM94 Nem kevés. Amit látsz az win7 vs win8
-
MrM94
addikt
válasz
BlessedElroy #6394 üzenetére
[link]
Ilyen,nem superclocked nem acx hanem sima referencia.@tirexi:vegulis nWEEDia
-
MrM94
addikt
válasz
BlessedElroy #6363 üzenetére
@zorel:Tehat a custom hutes is olcsobb a 780Ti nel akkor mirol beszelunk?
@elroy1980:koszonom a linket!@mindenki:Miert veszitek fel a szemellenzot es csak zoldet lattok?
-
Zorel
senior tag
válasz
BlessedElroy #6219 üzenetére
Jól megy az a kari, nincs semmi baja. A hiba az, hogy BF4 alatt Win 7-et használsz.
Win 8.1 alatt nagyon durva ugrás van BF4 esetében, már ami a játék folyamatosságát illeti. A jobb cpu kihasználtságnak köszönhetően szinte teljesen megszűnnek az FPS beesések.
Próbáld ki, tapasztalatból mondom, de itt van egy kis teszt is róla. -
Tirexi
addikt
válasz
BlessedElroy #6134 üzenetére
Miért milyen oprendszerd van????
(#6139) Elroy1980:
Akkor itt az ideje váltani. -
Tirexi
addikt
válasz
BlessedElroy #6132 üzenetére
Energiagazdálkodás: Maximális teljesítmény előnyben részesítése!
-
WaterWawe
őstag
válasz
BlessedElroy #6114 üzenetére
Pont a legrosszabb napot választottad, ma frissítették a BF4-et és össze vissza villognak a textúrák, pedig a legújabb béta driver van fönt.
Mi van ezzekkel?! Egy már eddig sem tökéletes de még azért textúra hibáktól mentes játékot most szétcsesztek a patchel?!
Vagy a Mantli jött ki?
-
BeLucZ
addikt
válasz
BlessedElroy #6114 üzenetére
iponba vetted ?
elégedett vagy eddig? van egy csávó aki telespammelte az egész fórumját a terméknek hogy igy fos meg ugy fos
-
törölt tag
válasz
BlessedElroy #6112 üzenetére
Az a valley eredmény teljesen rendben van.
-
törölt tag
válasz
BlessedElroy #6110 üzenetére
Örülök, hogy minden rendben
. Nagyon jó kis kari.
-
törölt tag
válasz
BlessedElroy #6105 üzenetére
A gyártó szerint: 954MHz Core (Boost Clock:1006MHz) (OC mode)
902MHz Core (Boost Clock:954MHz) (Gaming mode)
863MHz Core (Boost Clock:902MHz) (Silent mode)
Nem ismerem az uj MSI karikat de van valami progi a gyártó oldalán. GAMING APPEASY TUNE, EASY PLAY
OC Mode
• Tune up core clock and fan speed to gain a best performance.Gaming Mode (Default)
• Provide a stable gaming experience with higher core clock.Silent Mode
• The best operating environment with fabulous low noise. -
BeLucZ
addikt
válasz
BlessedElroy #6102 üzenetére
mert szerintem sima gaminged van nem? asszem van gaming oc is, annál van az 1006 boost clock, de lehet tévedek, vagy nincs valami kapcsoló a kariN? ha van lökjed át 2-es állásba
(#6105) Elroy1980: akkor nem szóltam
-
Cobb
tag
válasz
BlessedElroy #6102 üzenetére
Nézted terhelés alatt is??
Elvileg fel kell boostolnia 1006mhzre...!MSI Gaming N780 TF 3GD5/OC GeForce GTX 780 Specifications:
Graphics EngineCore Clock Speed(MHz)
954 (Boost Clock: 1006) (OC mode)
Memory Clock Speed(MHz)Szerintem rendben van!
Guru 3d:
This sample
Core Clock: 902MHz
Boost Clock: 954MHz
Memory Clock: 6008 MHzTerhelésnél boostol 1006mhz-re!
-
BlackSoft
addikt
válasz
BlessedElroy #6096 üzenetére
AB mit mond?
-
Zorel
senior tag
válasz
Kezdésképpen szerintem egy új GPU-Z-t töltsél le, mert amit most használsz az már egy picit elavult.
-
Cobb
tag
válasz
Nem ártana frissíteni a GPU-Z-t...!
-
törölt tag
válasz
Régi a gpu-z progid. Most itt tartunk TechPowerUp GPU-Z v0.7.4
-
WaterWawe
őstag
válasz
BlessedElroy #6019 üzenetére
Szerintem olyan 70 fölött már egészen jól lehet húzni. Tirexi 60%-os kártyájának viszont már sok fesz kellett hogy 1200MHz menjen.
-
SzlobiG
félisten
válasz
BlessedElroy #6019 üzenetére
Urbanlegend kb az egész pontosan nem tudja meghatározni, hogy mennyire jó a gpu. Nálam amúgy 82.7%.
-
Firestormhun
senior tag
válasz
BlessedElroy #5965 üzenetére
A kártya nem halt be, csak a csapágy folyadék folyt el valahogy az egyik ventilátorból. Idle fordulaton nem is hallani még, csak 1800-2000 rpm körül kezd el kerregni.
Ünnepek után visszaviszem gariba, vagy ha valamelyik vizes topic lakónak kéne egy léggel 1.21V-on 1228/6700 MHz-en stabil (legalábbis az általam használt alkalmazásokban) kari (ASIC 82,4%) még bőséges kisker garival, akkor az övé lehet.
-
dupladé.
csendes tag
válasz
BlessedElroy #5965 üzenetére
nekem zotac van egy raven 3as házba játék alatt feltolom a 2 18as ventit és a vga hűtő hangja már el is tűnt
ja és 5 évre bővíthető a garija
ui.: zotac 780 amp edition ASICQ: 81.7%
-
SzlobiG
félisten
válasz
BlessedElroy #5961 üzenetére
Ahogy blaca írja csak órájel.
A zotac jó phantomrol nem tudok nézz teszteket.
-
blaca83
őstag
válasz
BlessedElroy #5961 üzenetére
Csak órajelben!
A Zotac az egyik legdurvább gyári OC-s kártya jelenleg a piacon, de terhelés alatt hangosabb tud lenni a többinél. Mivel mondtad, hogy a hangra nem vagy érzékeny és"pluszban nem tuningolsz" a kártyákon,szerintem jó választás lehet.
A Gainward-ot utoljára az 580-as idejében teszteltem akkor nem nyerte el különösebben a tetszésemet. Azóta azt hiszem,hogy már annak is 3 ventije van a borítás alatt és javítottak rajta.
Nálam a Gainward nem fér be a "Top 5-be" úgyhogy szerintem felejtős....! -
BeLucZ
addikt
válasz
BlessedElroy #5709 üzenetére
határeset, egyikkel sem jársz rosszul, de lehet a 780 classot venném, mert ez már jelentősnek nevezhető difi HUF-ban 25 ezer
-
norb55
őstag
válasz
BlessedElroy #5699 üzenetére
10-15%
Mekkora felbontásra akarod használni? Amúgyegy jó ks GTX 780 bőven elég mindenre . -
BeLucZ
addikt
válasz
BlessedElroy #5703 üzenetére
kb 5% a ref 780ti javára, tehát nem sok, tuningba akár be is verheti, szal ha jó áron tudsz 780 classot szerezni, gondolok itt arra hogy kb 30 ezerrel olcsóbban legalább mint 780ti-t simán megérheti a dolog
-
westlake
félisten
válasz
BlessedElroy #5699 üzenetére
780 Ti - 700$, GPU 928MHz
780 Ti Classified - 740$, GPU 1020MHz
Ennyi. -
BeLucZ
addikt
válasz
BlessedElroy #5053 üzenetére
670 elég hurka vga sajnos, nem egy ligában játszik ezekkel a gk110-es szörnyekkel
a gond az, hogy még csak nem is egy tuningbajnok, nekem valahogy soha nem sikerült kifognom tuningos vgat, 780Ti-vel biztosra mennék főleg egy ilyen kingpines verzióval
-
válasz
BlessedElroy #5042 üzenetére
Még jó hogy van 3-4 fajta böngésző a gépen.
Utoljára az explorert hívtam segítségül.
Onnan már sikerült végre regisztrálni. -
válasz
BlessedElroy #5015 üzenetére
Te tudsz regisztrálni az MSI honlapján ?
A fórumba sikerült regisztrálnom,de ahol a 780-kat szeretném regisztrálni ott nem tudok.#5040 Elroy1980 : Ha megrendelted akkor te kapod majd annyiért amennyiért vetted.
Sztem nem lesz gond,holnap küldik neked is. Kellett hogy kapjál e-mail-ket és sms-t is.#5042 Elroy1980 : Gyártói garanciára beregisztrálni az MSI cuccokat.
-
válasz
BlessedElroy #5015 üzenetére
Mi ügyesen megcsíptük.
Jönnek az üzenetek és az e-mail-ek a holnap szállításról. -
conqver
aktív tag
válasz
BlessedElroy #4963 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Evga gtx 780Ti Acx Classified vga-t várom
-
válasz
BlessedElroy #4961 üzenetére
Kicsit kipótolod és 780 SLI.
És akkor a Ti sincs sehol már erőben.Ezért is irom mindig,hogy a 780Ti még drága és felesleges kiadni érte annyi pénzt.
Agyaltam eleget ezen elhihetitek,mire elkezdtem 780 kártyákat venni. -
SzlobiG
félisten
válasz
Az ára is az.
-
conqver
aktív tag
válasz
Valaki tud vagy rendelt már innen?
-
válasz
BlessedElroy #4929 üzenetére
Igen már megvan a második is.
Elvileg pénteken jön a harmadik.Azért írtam együtt várjuk.
3dmark teszteknél kell vmit engedélyezni SLI-hez ?
#4932 SzlobiG : Nem huzom addig.
A héten megjön mind a három.(hétfő-kedd-péntek) -
válasz
BlessedElroy #4926 üzenetére
Akkor várjuk együtt.
-
WaterWawe
őstag
válasz
BlessedElroy #4924 üzenetére
OC olcsóbb és kapsz hozzá gémeket, meg ingyen kiszállítják... mi kell még?
-
WaterWawe
őstag
válasz
BlessedElroy #4922 üzenetére
Az az OC az amúgy ref. kártya?
-
SzlobiG
félisten
válasz
BlessedElroy #4850 üzenetére
Hogyne tudná még sli-t is kihajtja húzva.
(#4857) Tirexi : Gondold végig szimpla logika.
Mivel huztad az egyik gpu-t ezért a másik nem képes akkora teljesítményre ezért az 99%-on fog menni a húzott gpu ahogy írtad 80% mivel 'lebutul' a masik szintjere ezért ahhoz alkalmazkodik amelyik lassabb. Húzd meg a másikat is és nézd meg kizartnak tartom a cpu limitet ha húzva van a cpu.
-
válasz
BlessedElroy #4850 üzenetére
Nyugi kolléga,simán bírni fogja!
Még ha SLI-ben is gondolkodnál,akkor sincs gond szerintem!
-
Firestormhun
senior tag
válasz
BlessedElroy #4799 üzenetére
Zotac AMP csak egy sima custom cooleres kártya, nem egy kategória az EVGA CF-fel és MSI Lightning-gal.
-
dupladé.
csendes tag
válasz
BlessedElroy #4799 üzenetére
zotac-nak a garija 5 évre bővíthető. én most rendeltem olyat csüt/péntek lesz nálam a cucc ha akkor még esedékes regélhetek róla!
-
WaterWawe
őstag
válasz
BlessedElroy #4795 üzenetére
Zotac-ra tudtommal csak 2 év gar van. Ha a helyedben lennék a classified-ot választanám
-
norb55
őstag
válasz
BlessedElroy #2252 üzenetére
Van az 185K-tol 315K-ig merlinhardver-nél
Elvégre csak két darab 7970 dolgozik 1 nyákon , semmi extra nincs a 7990-be.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BlessedElroy #2252 üzenetére
AZ overclockers az egyik legszelhamosabb ceg amit ismerek angliaban. Soha tobbe semmit nem veszek toluk.
-
BeLucZ
addikt
válasz
BlessedElroy #2199 üzenetére
jah és alapon ment
kérdés hogy a végleges mennyivel lesz szebb és nagyobb igényű
de hát nincs itt gond, úgyis jön az nv féle wunderdriver és mindenki boldog -
BeLucZ
addikt
válasz
BlessedElroy #2192 üzenetére
tegnap nagyon butus voltam, kiment a fejemből, hogy feltoljam a bf4béta optimalizált nv drivert, előtte 326.80 volt, hát az újjal megy mint az álom ultrán is egy szem 670el is, fene se gondolta volna hogy ennyit számít egy ráoptimalizált driver, eszembe nem volt....
-
BeLucZ
addikt
válasz
BlessedElroy #2192 üzenetére
akkor ezt jól kifogtam, gyors kipróbálom még akkor
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BlessedElroy #1840 üzenetére
Nekem mondod...volt 2600K-m ami siman ment 4.9 GHz-et 1.25 V-al es jatekok alatt nem lepte tul a 65 fokot leggel.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BlessedElroy #1799 üzenetére
Ird meg a postcode-ot privatban, sohasem lehet tudni. Sokat utazok anglia teruleten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest