- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Fujifilm X
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
válasz
ForRedGlory #991 üzenetére
A videóban a VGA hangjára voltam kíváncsi. Ezt nyitott háznál lehet a legjobban hallani. Csak addig volt nyitva az "oldallap" amíg teszteltem. Ne nézzél már hülyének légyszíves. Egy 800D-t nem fogok nyitott oldallal használni...
Valóban nem írtál ilyet legalább is nem szó szerint. Csak annyit írtál, hogy nem hülyeség mert tovább él a cucc. Úgy is mindig cserélsz akkor meg minek ilyet írni, hogy tovább fog élni. Úgy sem lesz addig nálad amíg tönkre menne léggel.
Sztem meg akkor sem éri meg a léghűtés. Annyi pluszt nem ad amitől érdemes lenne egy ilyet összerakni.
Kíváncsi lennék a fórum hány %-a használ vizet a PC-jébe. (nem a Corsair H100 és társaira gondolok itt)
Ha 30% akkor sztem még sokat mondok.De mondjuk elég megnézni a 3D Mark eredményeket. Csak mindig az a pár ember használ vizet akik tartják a TOP 10-et. Az meg nincsen még 10% sem.
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
ForRedGlory #991 üzenetére
Mán ne haragudj de most akkorát röhögtem
Pár hete hónapja belém kötöttél amikor azon véleményemet hangoztattam,hogy én inkább várok egy nem ref megoldást ,mert szerintem (ismétlem szerintem) az "nekem "jobb.
No nem voltam rest oszt megnéztem miket irkáltál
Pl ehun van ni.
Felhívnám a figyelmedet az utolsó két mondatodraDe keresgélhetsz még te is
Amúgy nincs is azzal baj,hogy mantrázod az éppen birtokodban levő cuccok nagyszerüségét ,csak lennél egy kicsit konzekvensebb :XD
Új hozzászólás Aktív témák
● ne OFF-oljatok!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fujifilm X
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest