Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
keIdor #103621 üzenetére
Nem minden gyártó, de akik leadják a rendelést, azoknál ott a potenciál, más kérdés, hogy nem akarják, és inkább kiszerződtetik a bulit, ami nekik jó, csak nekünk nem, és itt a probléma a mostani áremeléssel is, mert ha egyszer helyreállnak a dolgok, ez a jelenleg szerintük indokolt áremelés nem fog eltűnni, sőt inkább magasabb lesz, csak ezt mondjuk senki nem kéri rajtuk számon a vevő oldalról, csak perkálja mindenki a zsét. Én eltudom képzelni mik mennek, ugyanis ha a népnek van pénze az élvezetekre, akkor nincs határ, itt kint ez hatványozottan igaz (sajnos). Én most egy Clevo gépet nézegetek, kb annyi lenne mint a te Asus laposod, csak ebbe nagyjából asztali cuccok vannak, illetve brutál hűtéssel, nem érzem a váltás fontosságát, de kétlem, hogy a készletek ezután egy jódarabig helyreállnának, szóval, lehet lépni kéne nekem is, és nem beragadni a mostanival ki tudja meddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest