- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz
peterm711 #2598 üzenetére
Paci (Sárpac) a Te embered, kérdezd Tőle esetleg priviben, ha sürgős.
pmheros:
Tény, nem mindig tudok a legpontosabban kérdezni, de aki akarja, az leszűri belőle, mire is gondoltam. Azaz órajelbeli különbségek lesznek csupán, vagy lecsippentenek a chipből is ezt-azt.csucsbicep:
Köszönöm szépen! -
peterm711
aktív tag
Üdv! Megtudná mondani valaki SLI tulaj, hogy két gtx 560Ti hogy teljesit crysis 2 alatt?
-
S.O.S.
senior tag
Az hogy van ,hogy a mostani kártyám eVGA GTX 560 TI SC csak 2700 pontal jobb 3DMARK06-ban mint a régi 8800 GTS 512-őm?
Vagy mi a rosseb van . -
-
Sonja
nagyúr
Próbálta valaki a Shift 2-t a 270.51-es béta driverrel?
Állítólag gyorsabb lett tőle! Igaz, 8800GTS 512MB kártyával nézték. Idéznék:
"these drivers are good for me.
Shift 2 Unleashed with the old drivers (everything on max settings, no AA, 1080p) obtained 25-30 fps and 45-50% gpu usage, now 40-45 fps and 95-99% gpu usage !" -
taki_rulZ
csendes tag
válasz
pmheros #2582 üzenetére
Bocsi.
Tegnap jött a gépezet. Friss windows ma lett rá felrakva. i5 760as proci , FSP Saga II táp (500), Asus P7P55 LX alaplap, és a fentebb emlitett 560as kártya. A hangokról tudok mert 9600 gt-m volt elötte és nála is volt kisebb fajta sípolás, de itt nem az a hang van hanem másfajta és durvább. Plusz még egy kis képvibrálás. De nem az amikor meghalna egy kártya.
-
pmheros
őstag
válasz
taki_rulZ #2580 üzenetére
mivel csak a tápot adtad meg mint egyéb tényező, így csak arra tudtam reagálni, hogy annak hibáját kizárom.
Friss Win -be került az 560 -as ? vagy volt előtte benne egy Ati(AMD) kártya ?"És elkezd hangokat kiadni" -ez 560 -oknál előfordul, kisebb nagyobb mértékben szoktak sípolni, ettől még a működésük stabil.
-
taki_rulZ
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Gainward 560 Ti GS kártyát. Tegnap be is szereltem. A gond az hogy elinditok valami játékot és vibrál a kép és "ciripelő" hangokat ad ki. Bocs hogy ide irok ez ügyben de ahogy olvasom sok szaki van itt. A válaszokat elöre is köszönöm. 500 w-os FSP táp van bent.
-
Vigneau
félisten
válasz
banderasz77 #2575 üzenetére
Ha árban egyforma, akkor a GTX 560 Ti-t vedd - szvsz (bár a Palit hűtése nem az igazi hangra, a Flex valami Vapor utód lenne?).
Apropó, Ti olvastátok, hogy a GTX 560 Ti és a GTX 550 Ti közé ékelve megjelenik a sima GTX 560? Ez áprilisi kacsa, vagy tényleg létezik?
Sárpac:
Az önálló bench, vagy játékba beépített? A Far Cry 2-re is ugyanezt kérdezném. -
banderasz77
addikt
Nos urak, érdeklődnék, hogy a GTX560 vagy egy HD6870 lenne jobb választás? Árban ugyan ott lenne, Palit vs. Sapphire Flex.
-
cybercide
tag
Hi!
Vettem egy ilyen kártyát és játszok pl NFS-el, minden frankó. Kilépek a játékból és ha ismét játszani akarok, akkor már ilyen a kép. Van, hogy már második alkalommal ilyen, de előfordul, hogy csak többszöri alkalommal lesz csak ilyen. Ha újraindítom a gépemet, akkor egy darabig megint jó. Valami ötlet, hogy ez miért lehet? Köszi.
Üdv. -
robyg
senior tag
Furmark alatt 75fok a venti meg 81%-on pörgött.
-
S.O.S.
senior tag
Ha valaki átpasztázza az gari vesztéssel jár? Nem de !
-
robyg
senior tag
Üdvözletem az Uraknak.
Én is egy Gigabyte GV-N560SO-1GI-950 vga tulaja lettem.
Lenne egy kérdésem ennek a kari biosát lehet frissíteni mert úgy hallottam,hogy a gyári biosával a venti fordulatszáma nem megy alapból 40% fölé?
-
-
-=Vacsek=-
senior tag
Hali!
Nekem is egy 560 gtx-em van és gyakran játszom a counter-strike source-al és sokan mondták h akinek nvidiája van az betud olyan dolgokat állítani hogy halványabb legyen a füst és enyhébb a flash gránát! Elég idegesítő hogy páran ezt kihasználják, de ha mások megtehetik szeretném én is kipróbálni
Ötlet hogy ezt miképpen lehet megcsinálni? -
Sárpac
nagyúr
Én is kipróbáltam!
Crysis 2 SLI-ben látványosan igaz simábban szar! -
csucsu69
tag
Én gyorsan kipróbáltam az új drivert , a Black Ops látványosan sokkal simábban fut!
-
biacsia
tag
válasz
apollo12 #2519 üzenetére
proci jó... dx elvileg friss...
hm.. kezdek kifogyni az ötletekből ...
utolsó ötletem, nekem ez van fent, és ez stabil:
nVIDIA ForceWare 266.66Ha ez se segít, akkor nem tudom
Viszont ha csak a vantage alatt van gond, akkor nem hiszem , hogy foglalkozni kéne vele tovább, mert hát ugye az ember a ritkán játszik tesztprogramokkal -
S.O.S.
senior tag
Úgy látom az eVGA honlapján regisztrálni kell. Ezt megtettem. Bevittem a kártya adatait.
Saját termék alatt ott van a kártyámról egy kép + a serial meg az ,hogy hol vásároltam !
Most akkor már regisztrálva lenne a termék? Rányomtam ,hogy még 15 dolcsiért veszek 5 évet de klick után atugrott egy csupasz fehér oldal jelent meg.Egyépként ,hogy kellene fizetni?
A kuponokat regisztráció után lehet kérni. Még jó ,hogy van a Google Chrome-n fordító.
üdv : -
S.O.S.
senior tag
Sziasztok !
Beszereztem egy ilyet
Tudnátok abban segíteni ,hogy hol talalom a hozzá adott ( Mafia2+3dmark11 ) kuponakat?
Azt se tudom hol keressem
Tud valaki segíteni beregisztrálni?
Akár privátba is jöhet.üdv :
-
Vigneau
félisten
válasz
ProEvoFan #2514 üzenetére
Én csupán a saját tapasztalataim írtam meg. Anno 56k volt a GTX 560-am, míg a GTX 460-am 40k - pk-t nem számoltam. Ennyiben lett volna a HD 6850 is. Kiteszteltem mindet - alapfeszen a GTX 460 820/2000-on megy, a HD 6850 eljutott 930/1150-ig, míg a GTX 560 950/2300-ig ment 1.065V-on.
A lényeg, hogy szerintem egy jobban tuningolható szériájú GTX 460 / HD 6850 bőven megcsípheti az alap GTX 560 szintjét és még marad is a zsebedben némi pénz, amit el tudsz költeni másra, pl. SSD-re. Viszont óvatosan kezeld a teszteket, nézd meg jól, hogy tuningolt-e a tesztekben szereplő VGA-k garmada, vagy ilyenek és olyanok - ez fontos dolog. -
Sonja
nagyúr
Ma jött ki egy beta driver, ami igen csak jónak néz ki!
Mostantól lesz benne egy új feature is!
With this release, NVIDIA also introduced an automatic driver update feature.
GeForce GTX 560 Ti:
Up to 461% in Dragon Age 2 (SLI 1920x1200 8xAA/16xAF, Very High)
Up to 241% in Dragon Age 2 (1920x1200 4xAA/16xAF, Very High)
Up to 19% in Just Cause 2 (SLI 2560x1600 8xAA/16xAF, Concrete Jungle)
Up to 13% in Just Cause 2 (1920x1200 4xAA/16xAF, Concrete Jungle)
Up to 6% in Far Cry 2 (SLI 2560x1600 8xAA/16xAF, Max settings)
Up to 5% in Call of Duty: Black Ops (1920x1200 noAA/AF, Jungle Map)
Up to 5% in H.A.W.X. 2 (SLI 1920x1200 4xAA/16xAF, Max settings)
Up to 4% in Call of Duty: Black Ops (SLI 2560x1600 4xAA/16xAF, Jungle Map)
Up to 4% in Civilization V (1920x1200 noAA/AF, Max settings)
Up to 4% in Left 4 Dead 2 (SLI 1920x1200 4xAA/16xAF, Outdoor)
Up to 4% in Metro 2033 (SLI 1920x1200 4xAA/16xAF, PhysX on) -
apollo12
veterán
válasz
biacsia #2518 üzenetére
Hát 4magos 3.7ghz en beton stabil 5órás blend teszt, és 8órás small teszten futott végig és csak szorzóval húztam, 48Cfok volt a max.
Visszafele is írtam hogy a Crysis 2 vel naponta játszok és semmi gond nem volt pedig az rendesen meg szokta izzasztani a procit, és már úgy vettem a procit hogy 4 magosított volt
3dmark06, 3dmark11, unige heaven és farcry2 bechmark tökéletesen lefutott nem egyszer -
biacsia
tag
válasz
apollo12 #2517 üzenetére
A kép szerint nem kellett semmit csinálni a dx el
Ez csak azért baj, mert ugye így nem változott semmi..
Másik viszont! Látom a a konfigod. javíts ki ha tévedek, de a B55 ös phenom II -őd az nem egy 4 magosított 2-3 magos. Ha igen lehet mégsem megy tökéletesen a feloldott mag!?Ha ez hülyeség akkor boccs érte, de te egyből fogod tudni a választ rá !
physx-et nem tudom,
de ha hazaérek, megnézem nekem melyik driver van fent, mert nekem lement hibátlanul a teszt!/kártya op rendszer stimmel/ bár nekem asus, de az szinte mind1 -
biacsia
tag
Csatlakozom az előttem szólókhoz! dx lesz!!
Próbáld a "DX websetup" nevezetű kis alkalmazást!!/google a barátunk!/
Nekem eddig mindig meggyógyította az ilyen gondokat! -
apollo12
veterán
válasz
apollo12 #2507 üzenetére
Na le teszteltem megint a vanteget, és befagy
pont akkor amikor a nő be ugrik a vízbe, de a számláló megy tovább és ugyan ezt csinálta a 9800gt vel proci tuning nélkül
bármit csinálok a vantage folyamatosan befagy.
Ha van tuning a procin ha nincs akkor is befagy a vantage bármit csinálok.De a táp bírja, mert a Crysis 2 is rendesen megszokta izzasztani a gépet + a css is
400-900fps el 85%cpu kihasználtság a gpu meg 90% on és van amikor napi 5-6órát gémelekakkor most mi lehet a gond a vantageval ?
-
Pug
veterán
Mert az nem elég neki hogy átírod, hanem az exe parancsikonjának az eléris útvonala mögé be kell illeszteni plusz parancsként, hogy a custom beállításokat tartalmazó txt-t használja
pl így:"C:\Program Files (x86)\AvP D3D11 Benchmark\ AvP_D3D11_Benchmark.exe" -logframetime -config=konf.txt
-
apollo12
veterán
hát a far cry 2 benchmarkot is le játszottam dx10 ultra high beállítás élsimítással és semmi probléma run 4 ig be állítottam
-
Crytek
nagyúr
De várom már ezt az AvsP benchmarkot
Az alap az nálam bugos hiába írom át fullosra a txt-t baszik fullosan futni.
-
apollo12
veterán
válasz
rumkola #2500 üzenetére
Értem de a gta 4 nél se kapcsolt le, és ott is full grafon tolom és a gpu kihasználtság 90százalék volt, a cpu meg 85százalék, és ott is majdnem napi játék nekem és akkor se kapcsol le,
de azért ma megnézem a far cry 2 bench et.
Az vicces hogy amikor megkaptam akkor direkt 2órát csesződtem a unigen heaven 2.5 progival az is rendesen meg izzasztotta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spotify
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- További aktív témák...
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest