- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Sosem fogom megérteni mi ez a nagy mánia itt ph!-n mostanában a gyári OC-s kártyák iránt.
Megveszed a sima változatot 20-30 dollárral olcsóbban és tuningolod azt. Nagyából ugyan ott leszel! 20-30mhz differencia meg nehogy már számítson. Nincs ember aki azt szabad szemmel észreveszi játékokban! Én mindig ezt csinálom és bevált!
Newegg-el nagyon szeretjük egymást! Eddig kétszer játszották el velem azt, hogy én megvettem a sima alap evga kártyát, ők meg küldték nekem az SC példányt.
Most megnézem, hogy harmadszorra mit kapok.
-
Sárpac
nagyúr
Valahol már megjelent árlistában?
-
Gaboman
nagyúr
Ahogy gondoltam, egy 470OC vagy 460SOCről erre váltani teljesen felesleges!
-
barack1997
senior tag
válasz
gainwardgs #187 üzenetére
Kösz
remélem 55-60k ért van mert tápot is kell vennem . Mondjuk egy gf 9500gt után ez fasza lesz
-
gainwardgs
veterán
válasz
barack1997 #185 üzenetére
560
-
masterful87
senior tag
én elfogadom, de nem érted, hogy nem érdekel?
mi közöm a bfg-hez, mi közöm a vga piachoz, mi közöm az előállítási költségekhez? semmi és nem is érdekelnekAkkor is ezen a véleményen voltál, amikor az Nvidia fejlesztette a Fermit, és olyan hírek kaptak szárnyra, hogy játékra nem is lesz jó, elsősorban a tudományos számításokat igénylő területekre szánják, és az Nvidia kifog vonulni a VGA piacról, mert többe kerül, mint amennyi nyereséget termelne?
De ez szerencsére nem így lett, és a zöldek tovább harcolnak a pirosak ellen!
-
mghltm
addikt
zotac kedveloknek
masik giga soc - felelmetes ez a kartya 25 dollar pluszert nem kis teljesitmeny tobblet
-
Prison85
senior tag
Nagyon zúzósak ezek az 560-asok. Főleg az ASUS DirectCU II modellje tetszik, fontolgatom is a cserét. Valahol van összehasonlítás a 460-ról és az 560-ról?
-
Szabikaa20
őstag
Jatekoknal SLI-ben is latni,hogy nem csak par fpst hoz hanem majdnem a duplajat....
Es az SOC verzio meg egy allat ilyen arért!
-
mghltm
addikt
válasz
gainwardgs #177 üzenetére
ha egy szoval kell megfogalmaznom az 560 teljesitmenyet: odab@sz
-
Szabikaa20
őstag
Jóféle!!!
Nagyon megvagyok elegedve...kb ilyet vartam...
-
rup1u5
nagyúr
Nem semmi, hogyan alázza a 470-et!
Nem követtem figyelemmel az infókat és most meglepődtem, hogy 30%-ot ver a 460-ra!
Ebből egy evga pont jó lesz nekem! -
mghltm
addikt
válasz
gainwardgs #170 üzenetére
buta?!
(#171) megint én peace
-
mghltm
addikt
-
mghltm
addikt
1g-s 6950 full hd-ig teljesen megegyezik a 2g-s verzioval: we can say that performance is virtually identical to the 2GB card throughout our test suite at 1920x1200 and 1680x1050
holgyeim es uraim, johet az arverseny a kozepkategoriaban!
-
cimabue
tag
-
joshua7
veterán
Összevetve egy HD5870-nel.
-
madgie
titán
válasz
gainwardgs #157 üzenetére
Előfordulhat
-
helkis
veterán
nofene mi van itt, ValóPHilla?
hozok popcornt, a teszt megjelenéséig legalább nem unatkozunk..
-
megint én
őstag
Én azt remélem valamelyik gyártó kiad olyan verziót ami totál burokban van, mint anno a GTX 260 hátulról is takarva volt a nyák, és nyugodtan letehette az ember az asztalra, meg azért jobban is nézet ki...
Ja de manapság a VGA piac nem engedhet meg ilyen luxust, mert még tönkremegy még 2 partner xDDD -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
gainwardgs #152 üzenetére
Addig. Nem tudjuk előrehozni, de ha építesz egy időgépet ...
... na de visszatérve a valóságba, még két óra.
Szóljatok a spanoknak is, de bánjatok a szerverrel kíméletesen.
-
gainwardgs
veterán
Jöhetne már a teszt
15:00-ig van NDA??
-
MongolZ
addikt
Egyszerűen csak a személyeskedésedre reagáltam: ha valami nem érdekel, minek olvasod el? Nem hiszem el, hogy vannak ekkora parasztok, mint Te: annyira önző vagy, nem bírod elviselni, hogy esetleg mást érdekel az, amiről itt szó van? Persze, fejtsd ki a véleményedet, de azért nem kell személyeskedned (főleg a nevemmel kapcsolatos megjegyzésed tetszett) - max senki nem olvassa el (bárcsak én is így tettem volna). Pont az az unalmas és fárasztó, hogy olyanok hozzászólásaival van teli a fórum, mint amilyen Te vagy.
Még Te monitoralakú kockafejezel? Javaslom nézd meg a hozzászólásaim számát az utóbbi szűk 4 évben. -
rumkola
nagyúr
szép név
abu:
én elfogadom, de nem érted, hogy nem érdekel?
mi közöm a bfg-hez, mi közöm a vga piachoz, mi közöm az előállítási költségekhez? semmi és nem is érdekelnekjött egy új vga, megnézzük mit tud, akinek kell megveszi, ennyi
engem nem érdekel mi folyik a háttérben és az sem érdekel mi lesz jövőreminden vga topikban valami vallásos áhítat lengi körül ezeket a vasdarabokat, miért bvaj az ha valaki nem veszi ennyire komolyan, vagy talán nem érdekli ennyire az egész
benéz valaki egy vga topikba és olyan kommenteket olvas, mintha valami szektagyűlés lennevan akit ez nem érdekel, és aki ilyenre idiótázik az valószínűleg akkora monitoralakú kockafejjel rendelkezik, hogy vicc
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Azok tények. Fogadd el, mert nem tudod meg nem történté tenni őket. Ha a tényekkel szemben állítod be a dolgokat, akkor magadat teszed nevetségessé, lásd az alattad lévő hozzászólást.
A károgást pedig ki kérem magamnak. Én csupán a túlzottan magas elvárásokra reflektáltam. Tök jó a kártya az árához képest, de az itt támasztott igények messze túlmutatnak a valós teljesítményén. Ez nem az NV hibája, hanem azoké, akik a nép fejébe tuszkolják, hogy ez bizony verni fogja a HD 6950-et, meg a GTX 570-et. -
rup1u5
nagyúr
Unatkozom!
Toljátok már ki olvashatóba azt a tesztecskét vagy léptessetek elő moderátorrá egy órára! -
Abu85
HÁZIGAZDA
Hát ha téged érdekel a gyártók érdeke, akkor ne vegyél VGA-t.
Itt csak azokat a téves víziókat lenne érdemes elbarikádozni, hogy a PC-s VGA-piac virágzik. Nem, nem virágzik. Ezért mennek a gyártók, és most már az NVIDIA is a platform felé. 2010-ben már láttunk rá két példát, hogy brutálisan számít, hogy kinek a terméke mennyért gyártható. Az XFX a profitot választotta, a BFG-nek pedig túl késő volt.
Ezek tények, bármennyire is rossz jövőképet festenek le.
-
MongolZ
addikt
Legalább 2x kifejtetted már itt és más témáknál a véleményedet a prohardver tesztekkel kapcsolatban, a 6950/570 témában. Erre én mindig láttam Abu válaszát, ami ráadásul mindig ugyanaz is volt. Most ezt tényleg le kell írni sokadjára is? Szvsz ha egy beállítás megy mondjuk 100 fpsen, akkor már holtra lesz*rom, hogy másik kártyával megy 120-on. Naná, hogy akkor feljebb teszem a szűrőket, hogy legalább kijöjjenek valami különbségek is, és különben is: a kártya elbírja. Egy TPU-s tesztnél sem szabad nézni az összesített teljesítmény, mert abban még az 1024x768 is benne van, de azért ne vicceljünk: ilyen kártyával van, aki ilyen gyenge felbontáson játszik??? Teljesen korrektnek tartom a prohardver tesztmódszereit, hogy csakis 1680 és 1920 felbontásokat néznek, minimum és átlag fpst, az élvezhető legjobb beállítással. Ez a reális.
-
tka
tag
Hali!Egy GTX570-hez mekkora proci kellene szerintetek?Quad 9650 van ez kihajtja?3.06Ghz alap órajel.
-
rumkola
nagyúr
Mi köze az előállítási árnak egy vga teszthez? Már megint abu viziók...
Tudjátok:
ne vegyetek NV kártyát, mert annyira ráfizetéses az NV-nek és partnereinek, hogy csődbe mennek ha sokat adnak el.DD
-
szatocs
őstag
Na, akkor várakozással teli nekem is ez a délután, tudtam, hogy számíthatunk valami kis meglepetésre.
Kb. 3 éve nem vártam úgy vga-t, mint az 560-at.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Egyéni döntésed, hogy kinek hiszel.
Mi is ugyanúgy mérünk mint mások. Le tudod olvasni az értékeket és a játék beállításait. Amit mi szoktunk csinálni az a 8xAA alkalmazása, amit a külföldi tesztek nem szeretnek. Úgy gondoljuk, hogy ha már 50-60+ fps van, akkor ez nem számottevő tényező.
Egyedül a GTX 560 nem WHQL-lel futott. Ezt nem tudtuk kivédeni, mert nincs hozzá WHQL.
Ha nincs WHQL egy kártyánál, akkor az azért van, mert a teszt időpontjában nem volt elérhető ilyen meghajtó. Ezzel nem tudunk mit csinálni.
Nem az NV-nek probléma az ár. A partnereknek. Persze ez NV benyelheti negyedévente a mínuszt a VGA-piacból, a többi üzletág kitermeli a pluszt. A kérdés, hogy a partnereknek mi fogja kitermelni?
(#136) megint én: Igen a házigazdák és a moderátorok már látják.
(#135) rup1u5: Szerintem az.
-
megint én
őstag
Ezek szerint már van valami ^.^
smkb
Igaz én is kicsit de tényle épp csak egy kicsit jobbnak találtam ÁTLAG fpsben az ATIt mint máshol, ez lehet, mint te is mondtad a driverek miatt volt, de itt volt minimum fps, és szemmel láthatóan az NV odavert a rTAyI-nak és aki megfontoltabban vesz karit, az megnézi a minimumkat is, és a drivertámogatást, mert akárki akármit mont az AMD driverek terén is szaraxik néha. Szóval
.
.
---___NVIDIA__--- -
smkb
őstag
Nem a PH tesztet fogom mértékadónak venni, ennyi. A HD6850/70 és HD6950/70 tesztek óta szimplán fenntartással kezelem az eredményeket, valahogy kicsit elmásznak AMD irányba a nemzetközi tesztekkel szemben... nincs ezzel gond, csak épp ezért onnantól kezdve már nem hitelesek a szememben. Majd kiderül, most mennyire...Ez szubjektív vélemény. Másnak lehet más.
Abban csak reménykedni merek, hogy WHQL driver volt WHQL driver ellen a tesztetekben és nem béta az AMD oldalon, mivel korábban kifejtetted, azért nem használtok NV béta drivert tesztben (hiába volt elérhető), mert csak a WHQL-el dolgoztok... na pl utóbbi időben ezek sem egészen valósultak meg...
Mintha nem tudnád, hogy GTX480~GTX570 szinte 100%-ra megegyeznek összteljesítményben, úgyhogy lehet ez is, az is egy teszben teljesítmény szempontjából
NV nek annyira mindegy mennyi az előállítási költsége a VGA-nak... úgy játszik az árakkal ahogy akar, dől be a pénz a másik 2 szegmensből, így neki presztizsből is megéri, hogy a PC VGA szegmensben addig gyötörje az AMD-t amíg csak jólesik...
Ez nekik renegeteget hoz a mobil oldalon is.
-
Crytek
nagyúr
Hát mivel egy árban vannak ,ezért szerintem nem azt várjuk hogy szarabb legyen a HD 6950-nél!
De én magam részéről már mondtam ,ha kint lesz a Crysis 2 és meglátom user leírásokból és netes tesztekből mint mennek a VGA-k akkor fogok majd dönteni!
De eddig GTX 560 vs HD 6950 mellett tanakodok!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem vagy tisztában a költségekkel. A HD 6900 a GTX 560 szintjén gyártható, ezért jön azonnal egy csomó OC-s modell, mert kicsi a haszon. A teljesítményt pedig majd meglátjátok a tesztben. Az meg, hogy az NV driver fejlődik, nem jelenti azt, hogy a Catalyst egy helyben toporog. A HD 5870 szépen elhúzott a GTX 470-től, ez a realitás, de ezt is meglátjátok a tesztben.
Amúgy nem értem miért kell az elvárásokat az egekbe tolni. Várjátok azt, hogy majd mekkora HD 6950 verés lesz, aztán kiderül a valóság, és mindenki csalódik. Közben meg lehet, hogy a kártya az árához képest tök jó. Nem teszel jót ezzel az NV-nek.Maradjunk annyiban, hogy gbors nem is tesztelte a HD 6970 ellen a GTX 570-et. Nem volt kártyája gondolom.
-
smkb
őstag
Hát, az eddig látottak alapján inkább a HD6950-et közelíti (főleg, hogy mindenki OC modellekkel jön szinte, a 900-as Giga tuti át fogja harapni az 1gb HD6950 torkát), mint a HD5870-et...1000-en meg ott lesz a HD6970 és a GTX570 nyakán, alulról közelítve olcsóbban, pont mint az OC GTX460 esetében a 470 nyakán a 820-850 esek. Az utolsó driverekkel már a gtx470 is a hd5870 nyakán lógott, úgyhogy a GTX560 átlépi a HD5870-et az biztos, mivel már egy 850-re húzott GTX460 sem volt tőle messze..
Az meg külön pikáns, hogy az AMD-nek az egyik felsőkategóriás kártyáját kell nekiereszteni az NV középkategória tetejére jövő VGA-jának.. 9 hónap előnyük volt...
"ha a HD 6950 és a GTX 570 szintje veszélyben lenne." felejtsük már el, hogy a HD6950 a GTX570 szintjén van... ez csak itt terjed... minden nemzetközi teszt eredménye ellentmond ennek, de gbors tesztje is szépen kihozta, hogy a GTX570 a HD6970-el van pariban 1-2% +/-...
-
rup1u5
nagyúr
Szépen szaladt 260-al nálam is fullHD-ban.
Jól van! Lesz ez még olcsóbb is!
Remélem evga-nak lesz ilyen hűtős 560-asa, mert akkor rögtön lecsapok rá!(#121) Abu85:
Az 570-től, kb mennyivel lesz elmaradva egy stock 560?Amazon-on $280-ért már listázva van az evga 560.
-
Tálydi
senior tag
1gb-val is el lehet játszani
GTX260 896-tal a textúra beállítások voltak mediumon úgy játszható volt, én 260ról váltottam 460 768-ra és a 768 mb is elég volt medium textúrához(a többi high!), az 560 1gb-ja pedig elég lesz az only high beállításokhoz is(de elég nagy gta-s vagy te is, nem én akarom ezt neked megmagyarázni
)
Sőt még a mostani ideiglenes 4870 512 vel is tudok 1920ban játszani, bár néha csuklik egyet-egyetSimán megéri 280ról 560ra váltani, mint írtam 260ról váltottam 460ra és igen érezhető volt a különbség
-
Crytek
nagyúr
O fák mivan már mindjárt kell mennem melóba,hogy fogom kibirni
Lehet nincs is ilyen VGA -
rup1u5
nagyúr
Most gondolkodóba estem.
Ha tényleg $250 körűl lesz az 560 akkor lehet, hogy ez lesz a következő kártyám és nem egy 570. Az 570 leginkább az 1280MB miatt vonz, mert az nagyon jól jönne GTA4-hez na de ha $100 a különbség akkor meg leszek 1024-el is.
A Ti jelölés meg külön romantikát is ad a hangulatomnak!
Volt Gf3 Ti200-am és Ti4200-öm is amiket legalább annyira szerettem mint a 280-ast.
Szerintetek megéri GTX 280-ról 560-ra váltani? -
partyphoto
tag
válasz
Tökmindegy #112 üzenetére
azt olvastam, hogy a 460-ból készült a legtöbb változat (valahol 40db körül) ... lehet az 560-as ezt is túlszárnyalja
remélem új ár/érték bajnokot köszönthetünk!
1100Mhz léghűtéssel -
mghltm
addikt
valoban mester, de kozben newegg.de-n megkerestem a jelenlegi arakat
Radeon HD 6870 1 GB: 189.99 ( regi 230 )
Radeon HD 6950 1 GB: 225.00 ( uj termek )
Radeon HD 6950 2 GB: 239.99 ( regi 270 )igy mar erezhetobb a csokkenes
(#113) Tálydi allitolag a gef3/4 idokbol szarmazo titanium roviditese. szep idok voltak azok
-
Tálydi
senior tag
A "TI" kifejezés mit szeretne jelölni az 560aknál?
-
Tökmindegy
senior tag
Asszem ennyi volt a radeonok szárnyalása.
Ez most pont olybá tűnik, mint annó a 8800.
No de majd a tesztek. -
Dassler
őstag
Német árak
-
Tálydi
senior tag
Korán keltem "hol az arany"?
Jó az ár! Jól néz ki a kari, és erős valóban, jöjjönmá'
-
mghltm
addikt
az sem gyenge, hogy hozza a gtx570 oc sebesseget tuning utan
kb ilyen teljesitmenyre szamitottam
Radeon HD 6870 1 GB: 189.99
Radeon HD 6950 1 GB: 225.00
Radeon HD 6950 2 GB: 239.99ugy tunik valoban eros lesz a Ti
-
smkb
őstag
Egy másik házi mérés, itt is 1060mhz gpu OC... durva
-
mghltm
addikt
270 kanadai dollar ( ~55k forint ) az MSI N560GTX-TI TWIN FROZR II?
-
Dassler
őstag
még mindig sehol semmi...
-
smkb
őstag
Egy kis háziteszt, nagyon impresszív OC értékekkel... 1070mhz gpu...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Spórolós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VoLTE/VoWiFi
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- XFX Speedster MERC 319 AMD Radeon RX 6950XT Black Gaming 16GB GDDR6 - Beszámítás: OK
- Inno3D GeForce RTX 4080 iChill X3 16GB - 36 hónap magyar bolti garancia - INGYENES Házhozszállítás
- ASUS ROG Strix Radeon RX 5700 OC 8GB GDDR6 256bit X8T-GAMING Led Videokártya
- ASUS PRIME OC GeForce RTX 5070 O12G - 36 hónap magyar bolti garancia - INGYENES Házhozszállítás
- ASRock RX 7800 XT Challenger 16GB OC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest