- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VR topik
- Apple MacBook
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlienApollo
tag
válasz
tapppeeer #3798 üzenetére
nem , most csináljuk azt ,h ebbe a topicban legalább 20-30 hsz-ig nem lesz szó arról, h kinek hágy 560 ti -je volt gariban
( nem kötekedés képpen , csak nekem 3. hete szervizelik az 1Ghz- s SOC-omat, és kezdem azthinni ,h Taiwanban kézzel heggesztik a core-t ,h ennyi időbe telik , ezért nem szívesen olvasok garanciáról
)
ui.: bezzeg az előző Ti jelzéssel ellátott Abit Siluro 4200 otes kártyám még most is cirka 6-7 év után is vígan elvan ... mégis hogy van ez ?
-
kranazoli
senior tag
-
zippofcy
senior tag
Tegnap 15:35-kor vettem egy ilyen VGA-t. [link]
Visa-val fizettem és mivel a 24-48 órás kiszállítás csak 3 ezer HUF-al volt drágább, azzal kértem. Így volt vmi 53 ezer HUF bruttó.
Tegnap 23:05-kor kaptam az emailt hogy a csomagot útnak indították.Ma 13:50-kor kezemben volt a VGA.
Csendesebb mint a régi 275-öm [link] de még annyira se lehet húzni mint azt. Annál +30mhz-et legalább kibírt a core, ezen meg a 925 mhz-hez már fel kellett emelnem a feszkót 1050mv-ra.
(netes tesztben 1070mv-n 1ghz-re húztak egy ilyen Palitot mint az enyém, de örülhetek ha ez 950-en megy majd ami ugye a Zotac AMP! alap órajele)450W-os Corsair tápom van, de 350W fölé még felhúzva se ment a teljes gépem fogyasztása Unigine Heaven alatt. (konnektoros wattmérővel mérve). Furmarkot majd megnézem egy bátrabb pillanatomban
Majd teszek fel Unigine meg Crysis 2 DX11-es benchmark eredményeket. (DX9-10es játékokkal nem tesztelem, azokhoz az előző VGAm is bőven elég volt)
Terhelés alatt az enyém is 81 fok ... nem értem ezt a hőmérséklet parát, amíg működik addig nem túl meleg (Asus egy slotos 4850-em 100+ fok volt anno). Ha már lefagy akkor meg lehet vinni gariztatni.
Jah ennek a hűtőjét NEM lehet cserélni garivesztés nélkül, az egyik csavaron van a bevagdosott garimatrica. -
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy gainward GTX 560Ti-t. Nem igazán tudom mennyire kéne melegednie, de szerintem ez egy kicsit túlságosan is melegszik.Idle 30fokos szobába:
[link]Terhelve:
[link]Így a 100%os ventrivel elviselhetetlen a hangja, viszont ha leveszem 55%ra(2600rpm) akkor felmegy a hőmérséklete 98 fokig. Jó ez így??
-
apollo12
veterán
Heló nekem ide ben 34Cfokos a 34Cfokos szobába terhelve meg olyan 67Cfoknál megáll
-
Lori82
senior tag
Giga Soc 950 27,7 fokos szobahőmérséklet CM 370 1 ventis házban 39 fok
-
Gaben01
őstag
Nálam egy Lian Li PC-7FN házban (elöl-hátul egy-egy 12-es venti) a giga OC 36 fokos, 28 fokos szobában,estére mikor visszahűl a lakás,akkor olyan 33-34 fok.
-
haky
senior tag
MI lehet a baj? 2 monitort használok és a hőmérséklet idle 60 fok. Ha az nv vezérlőpultjában lekapcsolom a második monitort akkor 36 fok. Azt vettem észre, hogy 2 monitor használatánál nem veszi vissza a frekvenciát a VGA. Külföldi fórumokon is jelezték ezt a hibát (gtx 460-nál is). Az enyém GTX 560 GS. Inkább maradtam volna a 6870-nél. Érdekes, a nvidiákkal mindig van valami gubanc...
-
shteer
titán
válasz
Bjørgersson #3767 üzenetére
szerintem cseréld le most
-
warcat
veterán
válasz
Bjørgersson #3767 üzenetére
Jósnőhöz is szoktál járni ?
Komolyra fordítva a szót,december még nagyon messze van,de egyébként ha tudod természetesen várd meg vagy az uj Radeont vagy a 600as nVidiát, 40 nm-28nm hatalmas ugrás lesz szerintem mind teljesítményben(+) mind fogyasztásban(-). -
Bjørgersson
félisten
Szerintetek december környékén cseréljem le a 4870-emet egy GTX560Ti-re, vagy inkább várjam meg a GTX600-as szériát?
-
Locutus
veterán
válasz
Gabesz144 #3759 üzenetére
MSI afterburner állítólag fagy olyan játékok mellett, amik PB-t használnak. Én meg főleg BC2-zök, szal ez pont kiesik...
Amúgy benne van a kalapban. Meg az MSI, meg a ref hűtős is. Youtuben van video ezekről, valami linustech akármi csatornán, hogy milyen a hangjuk, és a ref hűtős talán még jobb mindkettőnél... -
kranazoli
senior tag
válasz
Gabesz144 #3759 üzenetére
Nem is a top-ot ajánlottam Neki, Én is csak annyit írtam, hogy legyen Asus.
Holnap kíváncsi leszek az csere kártyára, de több mint vszínű GTX 570-et fogom megtartani.1ébként ma láttam User's-ben Asus GTX 560 Ti Top 925Mhz-es modell-t, amit meg ugye Én vettem az 900Mhz-es volt.
Én is azért választottam, mert 57k volt elárazás miatt. Így mostani árához képest még jól is fogom tudni eladni - legalábbis ezt remélem.
Ui. az ára most is 60k körül mozog.
-
Gabesz144
senior tag
válasz
Locutus #3757 üzenetére
Vegyél egy sima Asus GTX 560 Ti-t elég az is nem kell a Top verzió.
Nekem is sima verzió van és semmi gond nincsen vele és az a 4-5 fps+ játékoknál igazán elhanyagolható.
Én MSI Afterburner progival állítottam be a ventik fordulatát és hidd el hogy be lehet lőni halkra csak akkor kell egy jó kuckó ami szépen szellőzik és kinyomja a meleget.
Nem érdemes gyárilag húzott kártyákat venni mert nem nagyon bírják a strapát, tisztelet a kivételnek.
-
kranazoli
senior tag
válasz
Locutus #3757 üzenetére
Igen, ezt Én is írtam akkor. Valóban elég furcsa, hogy kihozzák olyan címszavakkal, hogy halk; hűvös - de azért van hozzá VBIOS flash ami csökkenti a venti hangot. Ez Engem is elgondolkoztatott, ha annyira csendes, akkor minek még a VBIOS flash.
Mind1, rátoltam - de az Én gyári hibás karim ugyanolyan kaki maradt.
Én úgy vettem észre, hogy sajnos GTX560Ti-ből elég sok a problémás vas, mint hardver. Ajánlották még az EVGA GTX 560Ti modell-t is. Utánanéztem YT-on, találtam is róla tesztet minden volt, csak halk nem. Ha meglesz, akkor belink-elem.
Én még mindig azt mondom, hogy Asus. Jó lesz az, csak jót kell kifogni. De ha mégse, akkor gari, aztán kész.
-
kranazoli
senior tag
válasz
Locutus #3755 üzenetére
Radeon-okon naggyon baba a gyári ref. hűtő is, ez mondjuk itt erősen OFF topic - szal érdemes lenne majd átmenned HD5xxx; HD6xxx topic-ba attól függ melyikre van pénzed.
XFX Radeon 6950; Gigabyte 6950 OC de ezek 1GB-os kártyák, ami 1db TFT-nél bőven elég is. Gigabyte-ok flash-elhetők 6970-re, de ott páran panaszkodtak a hangra. Nekem egy Sapphire HD5850 New Edition-öm van még, ami szintén nagyon halk. Vagy Sapphire 6870-es is nagyon jó vas.
Egyébként Én elhiszem, hogy az Asus-ok halk és hűvös példányok, csak épp Nekem sikerült a gyárilag beteg jószágot kifognom.
Szerintem az Asus GTX 560Ti-t válasszad. Nem csak Asus tulajok, de akiknek nem Asus van Ők is ezt ajánlották. Csak nem lesz a Tied is gyárilag kuka.
-
kranazoli
senior tag
válasz
Locutus #3751 üzenetére
Figyuka, ezeket a köröket Én már lefutottam.
Ha halk kártyát akarsz, akkor Radeon.Viszont Én holnap kapom vissza a vadonás új kicserélt Asus GTX 560Ti Top kártyát. Ami remélem már valóban tipp-topp lesz. Hahh-hahh.
Elvileg ennek és a GigaOC-nek illene a leghalkabbnak lennie. Én kifogtam egy gyárilag hibás példányt. Az egy dolog, hogy egyik hangosabb mint a másik, de legalább annyira instabilak is - ha visszaolvastad a hsz-eket.
Nahhh, szóval pár nap és meg fogom hallgatni mennyire is halk, ha korrekt az Asus kártyája. Sőt, lehet a végén még lesz is egy eladó Asus GTX 560Ti Top kártyám.
Előtte tesztek GTX 570-el, majd tesztek GTX560Ti Top-al. Nálam azért volt hangos és meleg, mert gyárilag kaki volt (az egyébként legpöpecebb GTX 560 Ti modell ). Most van egy PNY GTX 570-em, ami jóval kisebb márka és halk is hűvös is. (elsőre!)
-
Locutus
veterán
Egyrészt a hangja az, ami nagyon zavarna. A 4870-el is megszívtam, hogy hallgattam az eladóra anno, aki szerint halk meg minden, aztán olyan volt mint a hajszárító... arra tettem AC nagy hűtést, meg egy 12cm-es ventit, és halk lett.
De most az új gépet microATX-be tervezem (QX-2000 házba), és bár hely azért van benne (330mm-ig), de a légáramlás biztos nem tökéletes. Szal ha találnék is halk kártyát, ki tudja mennyire fűti fel a házat ott... -
Locutus
veterán
Háát baszki... elolvastam most, de bár ne tettem volna. Mostmár végképp nem tudom mit vegyek.
ASUS szar hangos, meg melegszik, MSI is hangos, minden hangos, minden szar... akkor most mi is van?
És akkor ez a teszt vajon miről szól? Mert itt biza az MSI-t hozták ki leghalkabbnak, SŐT... -
Locutus
veterán
Üdv!
560TI-ből melyik számít a leghalkabbnak? MSI TwinFrozrII az jó választás, vagy van jobb is?
-
apollo12
veterán
Heló szerintetek egy amd phenom 2 x4 4ghz-es proci ki tudja hajtani egy gigabyte gtx 560ti oc-t ?
-
cimabue
tag
-
E1even
senior tag
válasz
cimabue #3730 üzenetére
Nekem az Asus GTX560 Ti Top és Giga SOC 950MHz-es SLI-t vígan vitte az 525W-os Enermax MODU82+ táp. Heaven és 3DMark11 is lement nem egyszer probléma nélkül. Persze nem huzamosabb ideig használtam az SLI-t a táppal, csak pár teszt erejéig. A GTX570 pedig biztos, hogy kevesebbet eszik, mint a GTX560 Ti SLI.
-
warcat
veterán
válasz
Bloodaxe #3732 üzenetére
Szükös a keret? Mert azért a Sparkle csak 2 év garis.
Alapórajeles Gigabyte UD ('Ultra Durable' de semmi különös igazából) 560 Ti 52-ért kapható.Ha esetleg eladnád késöbb jobban jársz ezzel,de ha végleges "otthonba" kerül ,akkor végülis müködhet a Sparkle, de mindenképp számolj be róla milyen.
-
cimabue
tag
válasz
Bloodaxe #3726 üzenetére
Hát, ahogy emlékszem, itt a topcban 2-3 ember próbálkozott Gánywarddal, de mintha mindegyikkel lett volna valami baj, cicergés, rossz/zajos hűtés, gpu hibázás stb... (rémlik valami lapát-letöredezés is bár az lehet hogy a 460-asoknál volt.)
A sparkle meg hát... nem is tudom. Tulképp teljesen refkártya. Hűtése valszeg csendes, de a 80-85 fok ennél is garantált. Nem tudom mennyire tud megfőni egy HTPC-ben... csak mert a refhűtő sem tolja ki teljesen az összes hőt. -
cimabue
tag
-
lvnt
őstag
-
kranazoli
senior tag
Nem, nem net-en rendeltem. De erről tudnál dobni egy link-et, hogy hol van ez konkrétabban leírva?! Szoktam rendelni net-ről amúgy és érdekelne ez a jogszabály - halottam róla, de részletesen nem ismerem...
Én mondtam Nekik, hogy Nekem a probléma orvoslásán van a lényeg, ha be tudják cserélni pl. EVGA GTX 570-re, akkor ráfizetek, lexarom - csak legyen Okés a történet.
btw: GTX570 topic-ba bedobtam egy hsz-t, hogy keresem a leghalkabb; leghűvösebb GTX570-et.
Legalábbis ez a lényege... Aki innen is hozzá tud szólni okosat, szívesen fogadom...
-
Bloodaxe
aktív tag
Helló srácok.
erről mi a véleményetek? milyen a ref hűtő? nekem htpc be kellene, bár a teteje körperforált lemez lenne, és a vga nál is ki lenne lyukasztgatva, de gondolom mivel a ref hűtő sokkal kevesebb hőt ad a házba nekem arra lenne szükségem. sparkle-vel tapasztalatok? ez és a 6950 között vacilálok
előre is kösziszerk: esetleg ez ?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
kranazoli #3723 üzenetére
Ha neten rendelted, s a visszaigazolása is neten történt a rendelésnek, akkor 8 napon belül bármikor azt mondhatod, hogy itt van, visszahoztam, adjátok vissza a pénzt. Annyi tudnivaló van még ezzel kapcsolatban, hogy 30 napjuk van ezesetben visszautalni neked a pénzt.
-
kranazoli
senior tag
Visszavittem boltba a jószágot.
Természetesen Ők is le fogják tesztelni a VGA-t. Ha lehet majd cserélni, akkor megkértem Őket, hogy első körben ezek legyenek:
- EVGA GTX560Ti;
- EVGA GTX570;
- ASUS GTX560Ti; (semmi OC)Többek között arra is hivatkoztam, hogy Asus-t ezt a terméket főképp a faint-os ventivel fémjelzi, mely hűvös; halk; stb... és Nekem ezekből nem sok jutott...
Ha azt fogják mondani, hogy ez így OK és nem tudják cserélni, akkor Én nem fogok pöcsölni Velük, feldobom PH aprók közé, hogy vki vigye el, vagy kivágom az ablakon, pontosabban odaadom jóval ár alatt.
Ezek után (vagy közben) beruházok egy EVGA GTX560Ti-be, vagy EVGA GTX570-be aztán ha OK, akkor végül eladom a Radeon kártyám.
DE!
Ehhez jó lenne tudnom, tutira, hogy a Corsair 520W-os tápom bírni fogja a GTX570-et... ?!?!
-
-
Drizzt
nagyúr
-
kranazoli
senior tag
válasz
cimabue #3716 üzenetére
THX!
Már HD5xxx széria óta a Radeon ref. hűtések is korrekt-ek, szal ott sem lenne szükség nonref kártyákra, de vannak nagyon jók.
Igen, jó lenne hallani, meg jó lenne kipróbálni csak hát épp ez az amire sajnos nincs lehetőség, a tesztek meg olyanok-amilyenek. Mind1ik részlehajló, kivétel talán a Logout tesztek.
Ezért mondom Én már régóta, hogy monitor és VGA kölcsönzőt kellene nyitni.
Megkérdem ma a boltba, hogy mire tudnák kicserélni. Menne-é az EVGA 560Ti; vagy 570 - de ehhez tutira jó lenne tudni, hogy az 520W-os tápom elég-e?! Állítólag igen...
Most már annyira az ár/érték sem érdekel - csak legyen végre nyugalom. Az megfizethetetlen.
Ha nem tudják másra cserélni, csak szintén Asus Top Ti - akkor még az is lehet, hogy ettől függetlenül veszek EVGA 560Ti-t; vagy 570-et aztán az Asus-t meg eladom. Bukom rajta ezreseket de már lexxarom ezt is.
Lehet felhívom Users-es fijjugokat is, hogy talán Náluk lehet olyat, hogy meghallgatni a VGA-kat, de nem hiszem - mert ha nincs kibontva akkor ezért nem fognak kibontani egyet.
Sajnos a VGA csere ilyen dolog. Azért az érem másik oldala, hogy Radeon oldalon is voltak ilyen problémáim, hogy egy VGA 1 hetet volt Nálam mert Nekem hangos volt, másnak meg nem és vitte és PH Apróról rögtön a VGA-t.
-
cimabue
tag
válasz
kranazoli #3715 üzenetére
Az 560Ti-ről beszéltem, a felsőről amit linkeltél. Egy viszonylag szellős (Raven2) házban.
De biztos vagyok benne, hogy az 570-es hűtése is frankó. Az a baj, nincs élő összehasonlítási alapom pl. egy Asus-sal, ezért nem tudom mit is ajánljak igazán. Mert ha az ASUS nem jött be, akkor az MSI, Gainward stb. sem fog. Meg kellene hallgatnod egy ilyen refhűtőst. -
kranazoli
senior tag
válasz
cimabue #3714 üzenetére
Még vagyok, de már lefejelem a bill-űt, annyira fáradt szal már csak béesek az ágyba, hogy jók-jók ezek az adatok, de milyen kuckóban?! Vagy nyílt tesztlapon?!
Ez is eléri a 80-83-at, csak épp nem 50%-os a venti.
Most az EVGA 570-ről írtál ugye, nem az EVGA 560Ti-ről?!
Holnap felhívom a boltot, hogy lehet hibás a venti, vagy nem megfelelő a pasztázás, stb... aztán megkérdem Őket mit lehet tenni, mit tudnak ajánlani, stb...
3 napig van cseregarancia, de ezt ha jól tudom akkor csak hiba esetére - minden másban gondolom az kell, hogy mennyire rugalmas a bolt. Ha rugalmatlan, akkor dobom fel PH apróra oszt jól van.
Engem már az sem érdekel, ha ref példányról beszélünk, csak olyat ajánljatok, amelyik átlagos kuckóban sem sül meg; halk; stb... Lehet az 570; vagy 560Ti Nekem oly mind1. Ezt is azért választottam, mert 57ezer pénz volt az 560Ti meg 55ezer lett volna.
Ergó, van-é korrekt 560Ti modell(ek!); vagy 570-esek?!
Erről az EVGA-ra gondoltál?!
1ébként ez most mi, ilyen a ref. hűtő?!?! Mert ez nem olyan, mint az 570-esé.
Vagy amiről most szó volt 570-esre?!
-
cimabue
tag
válasz
kranazoli #3712 üzenetére
Az EVGA gyárilag 30 idle és load max 50%-os ventire van belőve. A 30%-ot nem hallod, az 50-et épphogy. Viszont terhelésnél így 80-83 fokig is felmegy a hőmérséklet. 70 fokot olyan 70%-os ventivel lehet tartani de itt már megjön rendesen a VGA hangja. Amúgy az EVGA sem teljesen zárt, inkább olyasmi mint a Radeonod.
-
kranazoli
senior tag
Nem köll Nekem most új kuckó.
Gabesz: THX! Holnap feltétlen hívom a boltot. Mára ennyi voltam. Köszönöm Nektek a segélést, azért ha még eszetekbe jut bármi okosság, akkor ne tartsátok Magatokban, mert holnap de-t újra benézek. Minden építő jellegű hsz-t szívesen fogadok!!!
Jó éjt Nektek is!
-
kranazoli
senior tag
Jahh, asszem ezt láttam is PH aprók között.
Vennék is ha tudnám, hogy kussban marad egy amolyan átlagos kuckóban.
Unigine-t lefuttattam újra 77-78 foknál áll meg. Az szerintem most se nem sok, se nem kevés, de 23-24 fok van a lakásban.
No, majd írd meg, hogy milyen az EVGA aztán ha úgy döntök, hogy ettől hamar-gyorsan megválok, akkor lehet váltok...
-
E1even
senior tag
válasz
kranazoli #3707 üzenetére
Nekem, akkor volt 90 fok felett az Asus GTX560 Ti Top kártya mikor SLI-be volt kötve a Giga SOC 950MHz-el és az Asus volt felül. Egyébként meg ahogy Gabesz fórumtárs írta, annyi volt a max. hőmérséklete.
Nekem a hibás SOC karim érte el a 100 fokot.
Lehet, hogy Neked is hibás vagy csak a hűtését szerelték fel rá rosszul. -
E1even
senior tag
válasz
kranazoli #3702 üzenetére
EVGA GTX570-em van és jelenleg áll polcon, mert a még mindig csak a 400W-os Codegen kölcsöntápom van (nem jött még meg a HX650). A GTX570/580 topicban azt írják, hogy nagyon el lett találva a ref. hűtése a kártyának (halk és jól hűt). Az előző tulaja azt mondta, hogy nagyon halkan tette a dolgát nála. Személyes tapasztalataim mág sajna nincsenek róla.
Én ajánlottam Neked a GTX570-et. -
kranazoli
senior tag
válasz
Gabesz144 #3706 üzenetére
Holnap felhívom a boltot, azt elmondom Nékik a bánatom...
Ez az eddigi leghűvösebb nV-d eddig, ilyen házban, Jéééézus Mária.
Hát igen, 90 fokról 1ik kuckó sem fogja levinni 75 fokra annyi bizonyos. Én meg még annyira nem értem a történést ui. Nekem meg ez az első nV kártyám. (lehet az utolsó)
-
-
kranazoli
senior tag
válasz
Gabesz144 #3704 üzenetére
Áhámm, köszi!
Akkor most amolyan átlagos(nál kicsit jobb) kuckóban mondjak le bármi nemű nV kártyáról mert melegek és hangosak, vagy most akkor mi van?! Én ezt nem értem ám teljesen...
No, ezt elfeledtem, ilyen Radeon-om van:
Mint látható ez sem ref. példány, ami kifelé fújná a meleg levegőt, ezért nem kerek ez a történet Nekem teljesen...
-
kranazoli
senior tag
válasz
cimabue #3700 üzenetére
Hát de most akkor milyen nV-t vegyek egy ilyen kuckóba?! Vagy ilyen kuckóba nem is érdemes nV karit venni, mert mind1ikkel így jár az ember?!
Dobom fel mindjárt PH Apró-ra az egészet, tököm ki tud ilyenkor lenni.
Távol álljon Tőlem a trollkodás ettől nem leszek Radeon-os jobban, vagy nV-s kevésbé, csak szeretnék egy normális nV karit kipróbálni már az életben először...
-
kranazoli
senior tag
válasz
Gabesz144 #3699 üzenetére
Faxxom ki van... Az lett amire számítottam, hogy levett oldallappal sem lett semmivel sem jobb. (ez mondjuk 1értelmű volt - ui. még annyira sincs levegő áramlás) Hát a pöcsöm fog most azért házat venni, hogy egy VGA ne melegedjen túl. Pöcs kivan...
Eleven82: Figyuka, 570-esed milyen van?! Az milyen és milyen házban?! Gondolom nem mindenkinek van ennyire High-Tec kuckója.
No, szóval 1ik szemem sír, másik nevet - mert meglett életem első nV karija, azonban ofkórz, hogy ezzel is vannak problémák.
De ezt a melegedés témát sem értem ám teljesen ref. példányok esetén, melyek kifelé fújnák a levegőt. Minél melegebb?! Írtam, hogy ezzel a cooler-el is volt STALKER COP Benchmark 80 fok körül, FEAR3 olyan 75 fok körül game közben...
Akkor most ref kártyával lenne 80-85 fok alapból, vagy mi?! Mert ha igen, akkor gondolom ott sem 10%-on pörög a venti.
Na, hogy jobban érthető legyen amiért nem értem a szitut. Ilyen Radeon-om van:
(nem ref; nem zárt; nem kifelé fújja a meleget; ... mégis halk és hűvös ugyanebben a kuckóban) Ill. azért valljuk be, az emberek többségének olyan kuckója van, hogy elöl-hátul jó esetben egy 12cm-es venti dolgozik.Szal Nekem a lenti kuckómba kellene vmi korrekt nV kártya, ami halk és hűvös. Engem az sem érdekel, ha ettől mondjuk meg kell majd válnom pl. 50ezer pénzért mert nem vág földhöz, persze bosszankodom majd, de mivel nincs VGA kölcsönző így sok mindent nem tudok tenni...
Okosságokat várok, mert holnap hívom a boltot az biztos, hogy milyen alternatív megoldást tudnak nyújtani, adni és ha benne van a kártya csere lehetősége, akkor jó lenne ha tudnék mondani vmi konkrét nV terméket (legyen az 560Ti, vagy 570) a lényeg, hogy jobban muzsikáljon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged