Új hozzászólás Aktív témák
-
-
xAttilax
őstag
nekem ilyen van és full jó.
A hűtés nem olyan szar mert 3 Heat pipe van benne és nem 80mm fan hanem 100 (ez miatt a hangja se rossz). De olvasd el [TC tesztet]
Amiről a kolléga ír az a ASUS Phoenix volt mert nem volt Heat pipe és normális lamellás hűtés. -
tasiadam
veterán
válasz
Bjørgersson #2045 üzenetére
megszokas. Csak furcsa, hogy ossze vissza megy, hol 1960, hol 1850.
-
tasiadam
veterán
Lehet mas tipusu kartya biosat rarakni amugy a kartyara? Ahogy neztem, a hasonlo vegzodesu vbiosok mindegyike 120w. Egy masik meg 125+8%=130w tdp limit. Szeretnek stabil orajelet. Vagy ugy allitja magat az nvidia, ahogy neki jol esik?
rx580nal fixen beallt 1366mhz-ra es nem valtozott, terhelestol fuggetlenul (50 es 100% kozott) -
_drk
addikt
válasz
Bjørgersson #2041 üzenetére
Hátha túl melegszik, throttling-ol akkor mivan?
Egy szar házban egy ilyen kártya simán el kezdhet kínlódni.De mit vesz fel?
-
_drk
addikt
Szia
Erről a példányról nekem nincs tapasztalatom.
De az Egy ventis példányok mindig kérdésesek. Ez kb a legalja egy terméknek, lehet le se adja a teljesítményt de ezt nem tudom biztosra hogy működik.
Melegek, simán 80 fok felé is mehetnek, mellette jó hangosan pörgeti az egy ventit a kártya.
Komolyabb játék mellett mindenképp egy jól szellőző 2-3 ventis házba tenném.
De ilyen koca játékra simán jó lehet, főleg hogy ez csak 76k amíg a 2-3 ventisek már 100ba kerülnek. Na akkora felárat már nem hiszem hogy megérnek a plusz ventik.
És csak egy 10essel drágább mint az 1650super.Videokártyas topikokban(azonnali és a milyet vegyekben nagyobb az élet) kérdezz rá még, milyenek az egy ventisek, közben meg ezt tedd a kosárba ne hogy el vigyék.
-
1977kg
újonc
Sziasztok,
Erről a kártyáról tudtok Nekem valamit mondani [link] vagy mindenképp két ventiset nézzek?
Köszönöm!
-
krisz77
tag
sziasztok szerintetek a gtx 1660 nál a gainward ghost hűtés a jobb vagy a msi armor ?
-
droti25
őstag
Sziasztok,
Játék alatt egy 78fok mennyire gáz érték(GTX 1650 super OC) ?
-
_drk
addikt
válasz
tasiadam #2026 üzenetére
Annyira nem budget ez
90 az Oazistól. De én mindenképp normális nagyobb boltból akartam.
De ezekben a boltokban mindig is itt indultak ezek a kártyák.
Hiába van 80 ért ajánlva az nem valós!
Az egy ventiseket láttam 75től, a csilivili baszó kártyák meg 110 körül voltak.
Ha-n, nagyon elvétve láttam csak, akkor is 80 körül. -
mQWeXgsf
aktív tag
Hi!
Ezen ki lehet kapcsolni a világítást? Ha nem, akkor mást veszek, köszi.
MSI GeForce GTX 1660 Super Gaming X
-
tasiadam
veterán
Cserélni akarok BIOS-t a manli kártyámon. 125w a lock. Akarok rá egy 135w BIOS-t. Manli elvégre ugyan az mint a gainward, pny, palit, stb, és ezeknek a BIOS-át néztem.
Ha a csatlakozók ugyan azok, és a PCB, akkor jó lehet hozzá? -
mcs
veterán
Döbbenetes a 1660 Superek fogyása a nagyobb webáruházakban, és a sima 1660asok drágulása.
Nem bánom, hogy nem várakoztam a Superrel... -
VGNGR
senior tag
válasz
Goldmember01 #2012 üzenetére
Beindult bánya 2.0 úgyhogy aki eddig halogatta vegyen kártyát mert lesznek durva árak. A btc 20 ezer usd körül ami húzza az altcoinok árát is, megindult megint a gpu csákányozás.
-
Goldmember01
tag
Má mindegy, képesek voltak vasárnap este felemelni az árát lol...
-
Goldmember01
tag
Sziasztok!
250e forint a büdzsé egy új géphez és abba szeretnék egy 1660S-t (proci i5-10400f lesz valószínűleg). Iponnál ez a ASUS DUAL-GTX1660S-O6G-EVO GEFORCE GTX 1660 6GB GDDR6 SUPER DUAL EVO OC PCIE a legolcsóbb és most akcióban is van. Van róla véleményetek, esetleg tapasztalat? Pcpartpickeren kiváló véleménnyel vannak róla. Keret rá perpill úgy néz ki, hogy 90-100k között van de minél olcsóbb annál jobb. Fullhd 60 fps a cél az elkövetkezendő 4-5 évre.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
|AP|
veterán
válasz
Bjørgersson #2009 üzenetére
de van, a Gigabyte RGB vezérlő szoftvere az "RGB Fusion". Viszont ez nem működik az Asus lapommal
-
-
|AP|
veterán
válasz
Bjørgersson #2007 üzenetére
nekem is hasonló témában lenne kérdésem:
Gigabyte 1660 Gaming 6G kártyám van egy Asus B550-es lapban. Van arra viszonylag egyszerű módszer, hogy tudjam állítani a Giga kártya RGB világítását?
Az RGB Fusion elindul ugyan, de nem talál semmi vezérelhetőt.
MSI kártyával ez tök jól működött, a Mystic Light elfutott bármilyen lapon, ugyanezt szeretném a Giga kártyával is elérni -
guftabi96
addikt
Üdv!
Csatlakozom én is egy Gainward GTX1660S Ghost-tal.
A világítást nem lehet rajta kikapcsolni valahogy? Eléggé zavar. -
mcs
veterán
A Giga ventik hangjával alapból nem is lenne semmi gond (ugyanazokat az Everflow ventiket használja a legtöbb gyártó), csak a felfüggesztésük szokott problémás lenni. Nálad semennyire se zörögnek be induláskor és leálláskor?
Az MSi Gaming X se néhány százas fordulatról kezd felpörögni fokozatosan, hanem hirtelen 1000-1100ra, és onnan picit visszaesik. Ha folyamatosan határhőmérsékleten van a gpu, természetes jelenség a fel-lepörgés. -
mcs
veterán
válasz
Bjørgersson #2000 üzenetére
A régebbi Ventus 2060asommal se volt galiba. Az is tömörebb műanyagból volt, és a ventik se koccoltak neki semminek.
Pascal óta a Gigabyte nem igazán van magánál.Az alap Windforce széria díszkerete úgy hajlik, mint a papír, polírozatlan is több helyen, a ventik felfüggesztése pedig katasztrófa, mert oldalirányba lazán lötyögnek, és valószínűnek tartom, hogy emiatt is van rengeteg zörgési probléma velük. Személy szerint én Aorust se vállalnék be szívbaj nélkül.
-
|AP|
veterán
nekem most egy Giga Windforce van Gaming X után. Passzív módban nincs különbség
Ha tekernek a ventik akkor sem sok egyébként.
Egyedül ami itt furcsa, hogy ha mondjuk CAD programban 3D-s modellt forgatok és elkezdi használni a VGA-t, akkor hallhatóan, szakaszosan pörögnek fel. Felpörög-megáll, ezt váltogatja és ez hallatszik. Ha már folyamatosan járnak a ventik, annak nincs jelentősebb hangja. Lehet az MSI is így csinálta, csak ott halkabbak voltak ezek a felpörgések
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest