Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMedve
addikt
válasz
Mr.Gettoman #38040 üzenetére
8800GTS!Nem kérdéses!
-
DonMedve
addikt
válasz
TazLeacher #37997 üzenetére
Oké!Köszi!
-
DonMedve
addikt
Uraim egy kérdés!Az,hogy a PCI-E fekvenciát 100Hz-re állíttom az miért jó?Mert sok helyen olvastam,hogy arra állítják.Mirt nem jó a kevesebb,vagy a 120-130Hz??Lehet buta kérdés,de érdekelne!Előre is köszönöm!
-
DonMedve
addikt
válasz
TazLeacher #37980 üzenetére
Hát nem tudom,az enyémnek a hangját sem hallom!Még GTA4 alatt se,pedig a gép rántva van.Szerintem azért nem lehet az összes cheiftechnél azt mondani,hogy hangos!
-
DonMedve
addikt
Nem tudom,nem úgy müködik valahogy,hogy ahhoz hogy irni flashelni tudjad,ahhoz magasabb feszt kell rányomni!mert mintha valami ilyesmit olvastam volna valahol,mert a gts-emen én a venti alapfordulatszámát akartam átirni de nekem sem sikerült beflashelni.És állitólag elég veszélyes mutatvány,mert ha nem vagy körültekintő,könnyű megsütni!
-
DonMedve
addikt
Kérnék is egy segitséget.Az mitől lehet ha rivatunerrel húzom a kártyát,a ventiszabályzás elmegy.Hiába lövöm auto-ra akkor sem emeli,ha melegszik a kártya,vagy csak nagyon minimális mértékben!Mi lehet a gondja?
Qru:Látom Zalman VF1000-ed van!Milyen jó?Mennyire hűti meg a cuccot?Mert tervezem a hűtő cseréjét a karin,de nem tudom milyet vegyek.Azon is gondolkodtam mint a tied,meg az Artic Coolng Twin Turbón!Mert az megy rá a karira!
-
DonMedve
addikt
Sziasztok,beszállhatok egy Leadtek 8800GTS(G92)-el???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magyar az űrben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged