- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell asztali gépek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
valószínűleg el fogják vinni (Devil Smile kolléga még ma fog szólni, hogy biztos e az üzlet)
-
Cyberbeni
addikt
válasz
raskolnikoff #33472 üzenetére
az nvidia oldalán lévők közül igen. (s későbbi 174-eseket, és a többi 175-öst nem ismerem)
-
Cyberbeni
addikt
8-as karikhoz én a 174.74-es drivert ajánlom. már nem egy olyanról hallottam, hogy 175.16-al gond volt de a 174.74 megoldotta.
amúgy a 4gb ram tényleg nem árt. (hát még ha csiszolnának a játékkészítők a 64-bites eredményeken, hogy legyen értelme a 64-bites os-eknek) -
Cyberbeni
addikt
jól gondolom, hogy az nvidia nem engedte, hogy jobb ramokat rakjanak a gyártók a 8800gts-re, hogy a 9800gtx valamivel jobb legyen? mert 8800gt-ben galaxynak van samsung ramosa.
-
Cyberbeni
addikt
nektem nem kavar be a 175-ös driver? 174.74-el simán ment a lego indiana jones demo, de 175.16-ossal és 175.70-essel csak fekete képernyőt ad. hasonló van a team fortress 2+175.16 driver kombóval is (igaz, azt csak ezzel a driverrel próbáltam)
most felrakom a 174.74-et újra, hátha az segít. -
Cyberbeni
addikt
az s1-hez jar a fetekre is suni, csak az epp nem jo a 8800gt/gts-hez, de nekem anelkul is nagyon jol megy, es sajnos a rambordak konnyen leesnek, de ha valamivel beszoritod oket a helyukre (en vagtam hozza rez rudbol, es azzal csinaltam), akkor oda fog sulni a ragaszto, es kesobb kiveheted a kitamasztokat. de ahogy neztem a gyari s1 huteses karikat, azokon nincs a ramokon borda(meg ugye passzivban megy az s1), de egy ventivel megtamogatva egesz huvosen tartja a kartyat. nekem max 55 fokig megy fel jatekok kozben tuningolva.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
TazLeacher #27418 üzenetére
a 174.74 béta ugyanaz, mint a whql, csak a whql nem támogatja a régebbi karikat.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Mr.ovcsák #27105 üzenetére
ezzel esetleg: http://www13.plala.or.jp/setfsb/
nekem műxik. (csak sajnos mem szorzó nem állítható) -
Cyberbeni
addikt
http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=147
@semetka: 32-bites oprendszer (xp, vista, linux, akármi) maximum 4gb ramot tud megcímezni. ebbe beletartozik a vram, és az elsőbbséget élvez. (tehát 4gb-ból [4-vram]-ot lát a 32-bites os) -
Cyberbeni
addikt
válasz
bajusz15 #26523 üzenetére
valamit elkurtál. én beállítottam játékban mindent maxra (16xQ aa és high minden), és nekem olyan 6-7 fps volt a benchmark. de ha már beállítottad és kiléptél a játékból bm-ozni, akkor amikor újra belépsz a játékba, nem kell újra beállítani. szóval elfelejtettél alkalmaz-t nyomni, ha újra be kellett állítani.
@POOBY: de a crysis benchmark, az egy timedemo gyakorlatilag, szóval ugyanakkora a teljesítménye, mint a játékban (persze a játékban még számolni kell a robbanásokat, meg ilyesmit, mert gpu tesztben az nincs benne) -
Cyberbeni
addikt
válasz
traction #26469 üzenetére
nagyon hasonló a teljesítményük (van amikor egyik jobb, van amikor a másik), de ilyen felbontásban nem jelent nagy előnyt a gtx nagyobb memósávszélje, ezért a 8800gts-t ajánlom. (meg ez kevesebbet is fogyaszt, kevésbé melegszik)
más: én rögtön kaptam s1-et. bár mondjuk én nagykerből veszek (klavio.hu - geil+enermax+ac innen van mind)
-
Cyberbeni
addikt
-
Cyberbeni
addikt
válasz
littlelion21 #26243 üzenetére
nekem eddig nem volt semmilyen gond az utánvétes csomagokkal. illetve elvileg az egyik címzettemtől többet kért a postás aki kivitte, de mondtam neki h reklamáljon a postán, mert a pk-t a feladó fizette (így el lehet kerülni az olyat, hogy többet számolnak pk-nak, és többet fizet a címzet), ő meg nem annyit fizetett amennyi az utánvétes papírra volt írva. azóta nem küldött pm-et címzett, úgyhogy szvsz sikerült neki.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Produkció #25823 üzenetére
rakd fel a 174.70-et vagy 174.74-et. előbbivel 14303 pont 3dmark06-ban (3,6ghz-es c2d-vel), utóbbit most fogom kipróbálni.
174.70-el 3dmark:
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/3dmark14303.jpg <-alapbeállítás
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/3dmark10632.jpg <-4*aa, 16*af -
Cyberbeni
addikt
válasz
zitrom #25581 üzenetére
az pont jó is. crysis is gyorsabb vele, meg nekem 174.70+4gb ram 900/cl5 vs 169.21-es omega+2gb ram 1080/cl4 (mind2-nél 3,6ghz-en a proci, meg vga mint az adatlapon) 3dmark06ban 14303 vs 14373, 4xaa 16xaf-el meg 10632 vs 10597
szóval a ram lassulása ellenére is nagyjából tartja a teljesítményt az omegával szemben. -
Cyberbeni
addikt
itt egy driver teszt:
http://www-users.rwth-aachen.de/megajoule/temp/crysis_bench.png
szóval 174.70 a legjobb. -
Cyberbeni
addikt
8800gts512-höz milyen drivert rakjak fel? és főleg honnan lehet letölteni.
174.53 moddol inf-al csak úgy ment fel, h az nvdispsr.dll-t a system32-ből kellett betallóznóm. -
Cyberbeni
addikt
próbálgattam a 169.44-es drivert. (ugyan még csak szőrös kocka és assassin's creed alatt) de ez nem tűnik rossznak, azért most ráeresztek egy crysis-t.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
TazLeacher #24194 üzenetére
169.21-es whql nem épp a legjobb driver. 169.21-es omega driver már valamivel jobban ment.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
TazLeacher #24190 üzenetére
az 9600gt driver csak, ami 174-es... ez meg 8-as széria és alatta. ja és béta.
-
Cyberbeni
addikt
169.44-es drivert próbálta már valaki? érdemes felrakni 8800gts512-höz?
-
Cyberbeni
addikt
válasz
GrooveHero #23389 üzenetére
fölösleges... meg a 256-bites memóriabusz miatt nem is nagyon tudja kihasználni.
@dantej: akkor valószínűleg nincs rajta mérő. bár még atitool-al megpróbálhatod. 0.26 -
Cyberbeni
addikt
nekem nem lehet beállítani semekkora msaa-t.
driverben adtam neki, de az fps szám nem változott, meg sárga se lett. -
Cyberbeni
addikt
érdemes felrakni a 174.16-os drivert 8800gts512-re? persze moddolt .inf fájllal: http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=254133
-
Cyberbeni
addikt
válasz
rup1u5 #21040 üzenetére
akkor futtass le vmilyen global illumination-ös tesztprogit nv és ati rendszeren (persze dx10-es kari+vista alatt)
http://rapidshare.com/files/92010637/global_illumination.rar.html -
Cyberbeni
addikt
válasz
buherka #21009 üzenetére
ezek nem igazából dx10-es játékok, hanem max néhány efektet használnak dx10-ből (de a crysis dx10-es része nv-nél már driverből tiltva van, mert annyira szar lenne vele a gáma). azért nincs dx10 xp alá, mert az már nem xp lenne, mivel annyira más, mint a 9. ezért ha lesz olyan játék, ami kihasználja a dx10 alapjait, az már nem lesz xp-re.
-
Cyberbeni
addikt
guru3d-n fent van a 171.17-es whql driver, meg a 171.23-as béta. de egyik sincs fent nvidia.com-on. érdemes felrakni, vagy várjak arra amelyiket nv.com-ra is kirakják?
bár mondjuk már elég rég óta várnak az emberek egy normális driverre g92 alá. -
Cyberbeni
addikt
-
Cyberbeni
addikt
válasz
masterful87 #19264 üzenetére
rakd fel az omega drivert (omegadrivers.net ) nem biztos hogy megjavul tőle, de ez a driver jobb, mint a normál fw. egyébként msi szar lapokat gyárt.
-
Cyberbeni
addikt
asus smart doctort próbáltad? ha azzal nem magy, akkor passz.
-
Cyberbeni
addikt
-
Cyberbeni
addikt
válasz
AdamNorthWes #17790 üzenetére
ez nem szerintem/szerinted kérdése. a tápnak bírnia kell annyit leadnia, amennyi rá van írva.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
giovanni214 #17776 üzenetére
512-est érdemes venni.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
C.Brigante #17747 üzenetére
http://omegadrivers.net/nvidia_vista.php
-
Cyberbeni
addikt
válasz
keratom #17667 üzenetére
nekem nfs pro street alatt most max 55 fokig ment fel.
szerencsére nekem bőőőőőven elég az enermax liberty 400W. még a hálózatból sem veszek fel terhelve 300W-ot, nemhogy a tápból jönne ki több. na majd a nyáron megnézem remélhetőleg a fogyasztást egy 45nm-es quaddal.meg persze majd utána folyamatosan.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Tuco Ramirez #17618 üzenetére
meg ha a túlmelegedés miatt indult újra, akkor lehűti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bekebelezte az Untether AI mérnökeit az AMD
- OLED monitor topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- iPhone topik
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged