- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
theniel
aktív tag
A zümmögést nem a hangjára értettem. Akkor úgy mondom szépen működött.
A megbízhatatlan nekem játék alatt azt jelenti, hogy nem folyamatos a minőség.
Néha akad belassul. Máskor persze megy, mint a golyó.
Volt nekem egy 8800 GTX OC 612 Mhz-en. Az pl megbízható volt, mindig egyenletesen gyors volt. Viszon rondább volt a képe mint a 9600 GT-nek, vagy a 8800 GTS-nek.
A 8800 GTX volt tehát a legmegbízhatóbb, leghűvösebb. És ha ahhoz viszonyítok, akkor a 9600 GT ált a legközelebb hozzá. -
theniel
aktív tag
válasz
Jofi81 #31862 üzenetére
Szia!
Nekem volt 9600 Gt inno3d-m. Nagyon meg voltam vele elégedve.
Én a Battlefield 2-őt játszottam vele. Egy 5000+ os Amd-ben vitte szépen fullon gyorsan.
És utána volt egy 8800 GT inno3d-m. Vissza is kellett vinnem azonnal, mert memoriahibás volt. Amellett meg melegedett is.
Aztán kicserélték inno3d 8800 GTS-re. Az egy 8200 as procival zümmögött a gépben. De meglepő volt, hogy sokkal megbízhatatlanabb volt mint a 9600GT az AMD-vel.
Szóval én a 9600 GT-t ajánlom. Nekem nagyon bejött. Csak olyat kell venni, amin a nagyobbik hűtés van. -
theniel
aktív tag
válasz
KillHates #10239 üzenetére
Igen és is azt gyanítom, hogy a négy ram nem okés
főleg, hogy kettő 1 gigás meg kettő 512-es
És a probléma is azóta áll fenn, mióta melléraktam a két 512-et a másikaknak.
Lefuttatom ezt a memtest-et
Emellett meg az is van, hogy ez az idióta P5K nem tud csak 3,6-ot kezelni, akkor is ha 4 -et rak bele az ember. És nem a windows miatt, mert már bios-ban sem látszik több.
Csak azt nem értem, hogy minek írták akkor rá, hogy 8 GB-ot kezel. -
theniel
aktív tag
válasz
SSJPeter #10228 üzenetére
A Battlefield csinálja ezt.
Meg a crysis-ből is kidobott már.
Annyit változtatta a gépem, a régi stabil állapothoz képest, hogy a GTS OC-mat GTX OC-ra cseréltem és beletettem még 2*512 MB 1066-os kingmaxot.
Lehet, hogy nem szereti, ha mind a négy memo foglalatban van memo?
Ennek olyan memoriahiba szaga van. Nem?
A windows-t felraktam újra, és mégis csinálja.
Elég idegesítő. -
theniel
aktív tag
Sziasztok!
Kérdeznék egy olyat, hogyha a játékból kidob a windows-ba a gép és ezt rendszeresen, akkor az videokártya hiba? Vagy lehet memória?
Szóval, ha esetleg túlmelegedési problémáról lenne szó, akkor is kidobna? -
theniel
aktív tag
-
theniel
aktív tag
Az igaz, talán norvégiában le lehet hűteni egy megvadult nforce-ot.
De, amiket hallok a 8800 GT SLI-kről, hogy alig van sebességnövekedés, az alapján nem bíztató az SLI. Hiszen, az új G92-es GPU-ról van itt szó. És ugye ez lesz a 9-es-ben is. Ha GT-vel a két GPU SLI-ben nem tud gyorsítani, akkor szerintem 9esben se. -
theniel
aktív tag
Nekem vitte a GTX OC-mat is húzott core2 6750 el az 550W noname. Mondjuk ez a táp 12 ezer volt 2 éve.
Csak az aqua-nal mondták, hogy a tűzzel játszok, amikor venni akartam a tápkábelhez y elosztót, hogy megoszthassam, mert ugye a GTX megette mind a 4 tápkábelt és a DVD-re meg a hűtésre nem maradt egy sem.
Tronie Ezcool a neve.
De amikor bekapcsoltam a gépet a noname táppal GTX-el, akkor mindig adott egy sikító hangot. A chieftec-el nem adja a hangot. -
theniel
aktív tag
válasz
#96302336 #9408 üzenetére
szóval az x48 ban nem lesz SLI?
Akkor megint erölködni kell a 790i-vel. Aztán hűteni, hűteni és hűteni.
Tehát, ha a molex-el átalakítom neki, akkor az ugyanolyan lesz, mintha lenne rajta VGA-s?
tudom, hogy a molex mit csinál, mert ugye eddig a GTS OC-hoz azt használtam
de nem lesz rosszabb a tápellátás, mittudomén egyenletlenebb vagy ilyesmi?
És akkor lerontja a teljesítményt. -
theniel
aktív tag
válasz
#96302336 #9405 üzenetére
Abból indultam ki, hogy a régi 550-es volt és most már nem elég.
Igaz, nem mindegy, hogy hogyan adja le.
Ennek rengeteg csatlakozója van.
De 6pin PCI-E VGA csak 2 van rajta. Szóval akkor, hogyan lehet rárakni mégegy GTX-et?
Meg majd akarok egy erős lapot, ha megjelenik az X48. abba meg ugye a quad-ot.
Állítólag az új 45 nm-es procik kevesebbet esznek, de a többi cucc ?
Ki tudja mit fog megenni a 9-es széria? -
theniel
aktív tag
válasz
#96302336 #9402 üzenetére
De SLI-hez ez talán már kevés.
Legalábbis éppen elég talán Killhates szerint.
Azért vettem ilyet, mert nem akarok többet energia-hiányt a gépemben.
Meg a régi tápom 550-es volt. Igaz noname, de akkor is ha egyszer már 550W-volt akkor már inkább erősebb legyen ha veszek újat.
Mondjuk azt írja a dobozán, hogy SLI/Crossfire ready.
De nem is értem, hogy lehetne ez SLI táp ahhoz kéne még 2 fekete VGA tápcsati.
Tehát 4 DB kéne nekem meg csak 2 van. -
theniel
aktív tag
Most Chieftech 650 es van benne.
De nekem 2 DB VGA-s tápcsatit kellett rádugnom a GTX OC-ra. Kettő olyan fefetét.
Ezen a tápomon már van. Az előző (ratyi-n) nem volt És ott átalakítót kellett használnom.
De mondom, hogy a GTS OC-mra 1 db fekete végű tápcsati ment átalakítóval, ami ugye 2 DB simát alakított egy keketévé.
Most meg 4 DB simát kéne, de ugye már van ilyen fekete csatival is rendelkező tápom úgyhogy 2 db feketét kell rádugnom -
theniel
aktív tag
Én már kezdek kételkedni ezekben a tesztekben.
Mindegyikben más jön ki. Az sem mindegy, hogy a játék melyik részét tesztelik.
De a lényeg, hogy tetemes különbség a G92 GTS meg a régi GTX között nincs.
Sztem akinek nem mondják meg, hogy mi van a gépében és csak játszik rajta, az észre sem veszi. -
theniel
aktív tag
De hány darab kell rá?
Mert én itt jártam meg a GTX OC-val, hogy az 4 db tápkábelt felevett.
Tulajdonképpen az összeset amit az 550 W-os Azcool tápomból kijött.
Az elődje a GTS OC-m meg csak 2 kábelt evett fel.
Aztán kénytelen voltam venni egy új tápot amin már van vidkarira való tápcsati meg nagyobb kakaót tol és összességében több a tábkábele. -
theniel
aktív tag
válasz
Gaboman #9342 üzenetére
Hát a tesztek alapján a sima GTX is megveri mindenhol vagy ugyanolyan.
De van ahol még az SLI GT is lenyomja a régi GTX.
Ráadásul ez csak a sima GTX. Mi lett volna, ha egy OC-t néznek, ami majdnem Ultra? akkor mégnagyobb a különbség. Árban meg majdnem egyeznek már.
Nem merték behozni a GTX-elé. Megkegyelmeztek, a GTX tulajoknak. Vagy ennyit tud aztán kész. -
theniel
aktív tag
Vagy az van itt, hogy azért adták ki ilyen jó áron a GT-t, még úgy is ha ráfizetnek vele, mert csak az ATI-nak akartak keresztbe rakni.
Ugye akkor mindenki aki nézi a híreket úgy döntött vár kicsit amíg hozzájut a GT-hez atit meg nem vesz mert ez a GT tényleg erőssebb.
De végül nem jut hozzá csak sokára vagy csak drágábban, de a cél nem is ez volt, hogy a mindenki jól járjon, hanem hogy ne vegyenek atit. -
theniel
aktív tag
De kinek alkotott nagyot ?
Akinek Ultrája, vagy GTX oc -ja volt annak nem.
Én személy szerint csak árcsökkenést látok előrelépést nem.
Tudom, hogy ez sok embernek megváltás, de fejlődésnek nem nevezhető, mert nem született jobb termék az előzőeknél és talán nem is ez volt a cél. -
theniel
aktív tag
Ugye, így a tesztek alapján nem meggyőző. De, lehet, hogy itt a stabilitásra mentek rá.
Mindenesetre, az fura, hogy nagy felbontáson szűrőkkel már semmi különbség nincs.
Killhates SLI-be rakott 2 GT-t és azt mondta, hogy alig volt gyorsulás az eddigi SLI-k nagyobbat gyorsultak.
Viszont, ha most vennék karit és lehetne kapni, akkor még mindig nem biztos, hogy G92 GTS-t vennék. Kíváncsi leszek, hogy a Chip-ben amikor rangsorolják hova teszik majd GTX elé vagy után. -
theniel
aktív tag
Igen az igaz, hogy már régen volt ekkora videokártya-láz.
A konzoloknál is vannak problémák.
Valahol olvastam, hogy nyilatkozott egy a pc-s világban meghatározó tényező, hogy egyszerűbb olcsóbb kártyák, hardware kéne és azon is kéne futnia rendesen a játékoknak.
Aztán pár napra rá azonnal kijavította magát és pont az ellenkezőjét nyilatkozta: nem érdekes mibe kerül ha 5 ezer dollár lesz egy PC az sem számít, de legyen nagyon erős és fusson rajta minden. -
theniel
aktív tag
Az igaz, hogy megnőtt a felhasználók igénye, mert ugye bejöttek az LCD monitorok és ott ha a nativ felbontás 1680*1050 pl akkor kénytelen leszel azzal működtetni másképp ugye rondább lesz a kép, mintha egy nativ 1280*1024-en futtatnád ugyanazt a felbontást. Emellett pedig torzul is. Én pl. ha 1280*960 vagy mire rakom, akkor szélesebb lesz minden tárgy, tehát torz, de ugyanígy járok minden 1680*1050 alatti beállítással.
Én drukkolok a GTS-nek, hogy legyen erős, mert akkor van hova továbblépnie az embernek. Nekem nem is az árak csökkenésével van bajom -végül én is egy GTX-re cseréltem GTS-t, és nyertem 40 et legalább - hanem azzal, hogy már végre kiadhatnák a 9-es szériát. Attól még elfogy a GT, mert a 9es ára biztos lesz vagy 150ezer. -
theniel
aktív tag
Akkor lett volna korrekt húzás ez az nvidiától, ha előbb kiadja a 9 szériát mondjuk 150 ezerért, aztán behoz egy ilyen olcsó karit. De így megszivatta a saját vevőkörét. A felsőkategóriát vásárlók sem mind burzsujok, most lenyomták a GTX árát mondjuk eladja majd 50 ért, ha tudja mire itt lesz a 9-es és aztán már nem fogja tudni lecserélni.
Igen, megfigyeltem, hogy nem lojálisak a régi ügyfelekkel szemben a jelenlegi multik.
Az a bevált dolog náluk, hogy ha te már otthagytál nekik egy halom pénzt egy kártyáért akkor le vagy... Olyan mint egyes előfizetéseknél aki fizeti már 5 éve annak 1000 Ft aki meg most jön elsőre, annak 500 Ft.
az Ati nincsen sehol:
Hát így ők sincsenek sehol.
De ennek jó vége nem lesz.
Általában az van mindenhol ahol verseny van, hogy aki kicsit kienged azt megelőzik. Főleg manapság. És, ha nem az ati, majd akkor valaki más.
Crysis -nél majd akkor derül ki, hogy mi a helyzet, ha végre kiadnak egy valóban erősebb kártyát. Végül kénytelenek lesznek, mert áttér a nép konzolra. -
theniel
aktív tag
válasz
Achill3uS #9179 üzenetére
Az nvidia végre hivatalosan bejelenthetné, hogy nem képes olyan karit csinálni, ami rendesen elviszi a crysist, vagyis kielégíteni a játékosok elvárásait.
Ahelyett, hogy itt maszatolnak GT-vel meg GTS-el , kiadhatnák végre a 9 es szériát normális ramokkal. Mire jók ezek az új kártyák? ha van egyáltalán akkor is hajszálnyi különbség van a GTX -ek meg a most kiadott fűtőtestek között. Röhej ez az egész. -
-
theniel
aktív tag
válasz
Kentsfield #9019 üzenetére
Hát akkor a ház az már le van hűtve.
Sajnos a GT-k forrófejűek.
De hát kell a teszt az nvidiának a 9-es szériához.
Mondjuk legalább megköszönhetnék nektek. -
theniel
aktív tag
válasz
C.Brigante #9014 üzenetére
És milyen GTX-ed volt ?
OC edition? -
theniel
aktív tag
válasz
C.Brigante #9009 üzenetére
És milyen különbséget látsz a két kártya között?
-
theniel
aktív tag
válasz
Kentsfield #9007 üzenetére
Persze.
Más kérdés, hogyha a régit elrakod és gond esetén előszeded, visszarakod.
Aztán esetleg az üzletben nemszólnak, ezekután akkor mákod van.
Nekem ebben nincsenek tapasztalataim, de te komolyan gondolod, hogy hozzányúlsz egy kártyához és megmarad a garancia? Miért felelne utána a gyártó?
akkor talán hűtsd jobban a házat, meg a többi alkatrész, és valahogy kifelé tereld a hőt
A rendszerventik, nem drágák 1000 ft-os tétel, más kérdés, hogy a zaj meg csak nagyobb lesz. -
theniel
aktív tag
válasz
recusar #8999 üzenetére
A baj itt az, hogy amikor én eladtam a GTS-emet, akkor még szó sem volt róla, hogy a GT melegendi fog, meghogy nem is lehet majd kapni.
Szóval, ha tudom előre, hogy GT drámát, akkor nem adom el a GTS-emet.
Vigan játszom a Battlefield-el fullon és várok, amíg lesz normális VGA.
Mert tulajdonképpen nem jutottam előbre a GTX el mert a crysist igy sem viszi rendesen, amiért ugye a kártyacserét akartam. -
theniel
aktív tag
válasz
ez_meg_emaz #8997 üzenetére
Félreértesz vagy én fogalmaztam rosszul, hiányosan
A GT is lassú
Jelenleg nincs kártya ami elviszi a crysis-t
Úgyhogy tök mindegy, hogy GT-d vagy GTX-ed van
Mondjuk az igaz, hogy a GTX 10 órányi játék után sem melegszik fel.
ha meg vettem volna egy hűtést a nem is kapható kártyára, akkor meg már majdnem egy árban vannak szval inkább GTX mert azon megmarad a gari. -
theniel
aktív tag
válasz
ez_meg_emaz #8990 üzenetére
Ennél lasabb kártyát már nem szeretnék többet a gépemben látni.
Értelme meg cserélni nincs mert nagyságrendileg gyorsabb és jobb kártya még nincs
Nekem meg lcd-m van és csak 1680*1050 ben normális a kép különben csúnya és torz.
Most nyárig stoj
Aztán akkor meg majd talán már lesz 9-es széria. -
theniel
aktív tag
válasz
recusar #8989 üzenetére
Itt a baj csak az, hogy tetemes összeg volt a különbözet a GTX meg a GTS között
Én meg úgy számoltam, hogy a GTS árából megveszem a GT-t.
De 3 hét várakozás után amit egy 8600 GT-vel töltöttem már elegem lett.
Ahogy nézem a GTX OC annyit tud kb mint a 8800 GT
Szóval elég rosszul jártam
Ha azt nézem, hogy mennyiből cseréltem le GTS-t GTX-re akkor nem buktam
De ha azt nézem, hogy a 8800 GT ugyanennyit tud és 30 ezerrel olcsóbb lehetett volna, akkor már nem olyan jó a buli -
theniel
aktív tag
szerintem az emberek sem valami jól vannak beletéve
olyan, mintha külön lennének, nem egyűtt a képpel
mintha sablonokat helyeznének egy háttérképre, és külön mozgatnák őket.
Nekem személy szerint a Battlefiel2 sokkal jobban bejön. Az emberek mozgása is valahogy élterszerűbb.
Mondjuk mérges is vagyok, mert emiatt adtam el a GTS OC-mat aztán végül nem volt Gt és most meg GTX-et voltam kénytelen venni. -
theniel
aktív tag
válasz
Kentsfield #8977 üzenetére
Én kikapcsoltam az élsimítást, és 1680*1050 en nyomom
igy is 40 fps körül van és egyész normális -
theniel
aktív tag
válasz
Kentsfield #8960 üzenetére
és mennyi a fps?
fraps-al? -
theniel
aktív tag
válasz
Kentsfield #8958 üzenetére
Milyen felbontáson megy olyan nagyon szépen?
Élsimítások hányason? very high? -
theniel
aktív tag
válasz
szatocs #8917 üzenetére
3db Inno kártyám volt és soha semmilyen problémám nem volt velük.
Legutoljára egy inno GTS OC 640-es vitte az a 620 Mhz-et simán semmi melegedés meg zaj.
Most MSI GTX OC -m van, de a hangja 2szer akkora mint az inno3d-nek volt.
Persze a doboza sokkal szebb az MSI-nek, úgyhogy ha bántó a hang, csak ránéz az ember a dobozára és már jobb is. -
theniel
aktív tag
Úgy nézem a hűtés-gyártás lett a legnagyobb üzlet.
És ahhoz még mikro makro nano meg ufotechnológia sem kell. -
theniel
aktív tag
válasz
#96302336 #8861 üzenetére
Mondjuk ebben, hogy még nem megy a mai cuccokkal fullon nem látok kivetni valót.
A battlefield is csak most lett olyan amilyennek lenni kell a 8800 asokkal. Aztán már milyen régi játék.
az lehet a probléma, hogy sokan akik nagy moncsikkal játszottak erős vidkarival megszokták, hogy mindent rátolhatnak akármilyen játéknál.
Hát most itt már nem. -
theniel
aktív tag
válasz
C.Brigante #8856 üzenetére
Semmi.
Le kell törölni a gépről és majd tavasszal egy 9800 gtx-el játszani vele. -
theniel
aktív tag
-
theniel
aktív tag
válasz
Pietrosz #8734 üzenetére
aha értem
szóval az jött ki, hogy a 7614 pont ha a quad procit berakom az enyém helyett
és 7571 ha a én procim eredményét rakom az ő vé helyéreNekem 7200 pontom lett.
Ezek szerin a 8800 GT nagy felbontáson is erőssebb a GTX-nél.
Legalább most láthatóMondjuk nem számottevően. Tehát a crysis ugyanúgy nem megy rajta....
azért majd megkérdem Anthony28-at, hogy neki milyen teszteredménye van. -
theniel
aktív tag
-
theniel
aktív tag
tud valaki egy képernyőmentő progit, amit gyorsan feltehetek?
-
theniel
aktív tag
válasz
Pietrosz #8708 üzenetére
Mert mondjuk, ha veszek egy kocsit és ki akarom próbálni.
És a tulaj csak a városban engedi kipróbálni.
Mert ő nem szeret vidékre, messze autózni, meg autópálya matricát venni.
Aztán mondja, hogy milyen jól gyorsul 50 ig meg milyen stabil.
ezek után megveszem
Aztán én ugye kimegyek vele a városból és akkor veszem észre, hogy 80 km/h a végsebesség a fék már nem igazán fog és a kocsi rettentően instabil.
Hát csak ezért kéne ez a teszt.
Mert az is lehet, hogy csak városban használta, de mégis megálja a helyét autópályán is.
De ezt azért előre tudnia kell a vevőnek, ne akkor essen neki le, amikor már szembesül vele utólag. -
theniel
aktív tag
-
theniel
aktív tag
Valaki tudna csinálni 3dmark06 tesztet?
A felbontást 1680*1050-re
Az élsimítást 8x-osra téve?
Csak a kíváncsiság kedvéért, hogy ott mit tud a GT. -
theniel
aktív tag
Igen a crysis az tényleg egy más tészta.
De visszatérve, a vga-k árához.
Én 36 ezerért vettem 2005 novembere körül egy 6600 GT-t. Ami akkor ugyancsak erős karinak számított. Most 60-70 ezer egy 8800 GT ami + a hűtés, és nem is lehet kapni.
ja, és ha nincs szerencséd vehetsz még hozzá egy tápot 20 ezerért, mert a jelenlegi gépek már több kakaót igényelnek.
Az a pénz amiért a 6600 GT-t vettem jelenleg többet ér mint akkor (nem sorolom az okokat, hogy akkor mért volt könnyebb előszedni 36 ezret, mint ma....)
Szóval az árak szerintem nem csökkentek hanem inkább nőttek. -
theniel
aktív tag
Szóval írtam én még mod-ot az előzőhöz.
Szerintem nem véletlenül raktak 512-es 256 bites ramokat az új GPU mellé.
olyan árukapcsolás, amit nem tudsz kikerülni.
És akkor már ki lehet hozni jó áron a kártyát, ha a bennragadt raktárkészletből vannak benne alkatrészek, hiszen pár hónap, és veszélyes hulladéknak minősítve, még fizetnie is kéne érte, hogy eltűnjön. -
theniel
aktív tag
Igen, valószínűleg így van. És szegény ati-sok már csak ezt a régi hibát tudják meglovagolni.
Sajnos tényleg egyeduralkodó lett az nvidia.
Ami nem jó, mert így saját magával hülye lesz versenyezni.
Nem hiába késnek az új erőssebb kártyák. Minek? A konkurencia úgyis le van maradva.Ha igazán erős ati veszély lett volna, akkor nem butított 8800 GT-t adnak ki, hanem 9800 GTS-t igazi memoriákkal és hűtéssel. De ez nem volt, úgyhogy most eladhadtak egy halom megmaradt régi dram-ot egy új GPU-val összepárosítva.
-
theniel
aktív tag
Ati -Nvidia saját vizuális tapasztalat:
Volt egy ati radeon 9200 -asom. Aztán próbára kaptam egy MSI geforce 5700 LE-t.
Az ati-nak eredetibb színei voltak. Valahogy élesebb és szebb képet adott.
Az nvidia zavaróan összemosott olyan olajfestmény hatást keltő volt.
De ez már 3 éve volt.
Igaz azóta nvidiát használok, mert minden játékot erre írnak. -
theniel
aktív tag
Nem értem, hogy firefox-al miért nem enged belépni a PH-ra?
Csak IE-vel tudok. Az meg nem joh, mert ott nem tudom a betűméretet megnövelni és kisül a szemem.
-
theniel
aktív tag
Én nem azért vettem a kártyát hogy óriás felbontáson játszak, és az 1280x1024 nem szar felbontás hanem átlagos legtöbb ermbernek szerintem 17-es tft-je van.
Nem sz@r felbontás persze.
Annek aki nem szokott hozzá a nagyobb felbontásokhoz annak nem sz@r.
Csak akkor rossz, ha egy 22-es lcd-d van mert akkor ott már sokkal rondább lesz 1280*1024-en mint a 17 esen, aminek ez a nativ felbontása. Ráadásul az arányok is megváltoznak és egy torz képet kell nézned.
Próbáltam visszavenni, mert átmenetileg egy 8600 GT-m volt 3 hétig, de annyira kiábrándító volt és fárasztó a szemnek visszavett képminőséggel játszani, hogy el is ment tőle a kedvem. -
theniel
aktív tag
Na ez az pont erről beszélek eddig!!!!
Most sz@r felbontáson kaptál egy eredményt egy olyan kártyára, amit azért vesznek, hogy minnél nagyobb felbontáson használjanak.
Ennek mi értelme?(Egyébként szerintem a szám nem rossz. Nekem 12300 at csinálta GTX OC-m.
Igaz gyengébb procival.) -
theniel
aktív tag
válasz
Kasza08 #8455 üzenetére
Én csak arra horkantam föl, hogy hoznak olyan képminőség követelmény mellett teszteket, amiken egy felső kategóriás kártya tulajdonosa, már nem használja a cuccát, hiszen azért vette a drágábbat.
Aztán az meg a lényeg, hogy meglátja egy laikus GTX tulaj csak ezt a tesztet, aztán kicseréli GT-re a kártyáját. Aztán próbálja használni ahogy előtte a régi (fullon nagy felbontásban) és ott derül ki, hogy rosszabb. szóval félrevezették egy nem neki szoló teszttel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elite: Dangerous
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Synology NAS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged