Új hozzászólás Aktív témák
-
mynameis?!
tag
válasz
C.Brigante #16508 üzenetére
-
mynameis?!
tag
Lehet hogy nem ide tartozik de azért megkérdezem, hogy ez a vga milyen teljesítménnyel ér fel GT-GTS-el szemben??
-
mynameis?!
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget felteszem az új drivert amit Nordic linkelt holnap/holnapután jön a VF1000LED-em és rem jó lesz. De elképzelhető hogy vga gebasz??
-
mynameis?!
tag
Valaki help bazze 3Dmark03-at most toltam le és a 4.tesztnél befagyott a gép
Ilyenkor mi a teendő, hibás a vga?? BFG 8800GT OC alap OC orajelen megy !! Vigyem gariba ?? Helppp -
mynameis?!
tag
Nem segít senki? " Nekem meg néha game közbe befagy a gép és ilyen berregő hangot ad az egész, és nem tudom mitől van 169.28-as drivert használok. Nem hiszem hogy túlmelegeséd mert mindig a játék elején szokott mutatkozni. 3dmark06 hibátlanul lefut, orthos alatt nincs baj memtesten semmi."
-
mynameis?!
tag
válasz
mynameis?! #16308 üzenetére
Erre valaki válasz pls?!
-
mynameis?!
tag
válasz
mynameis?! #16308 üzenetére
Ha valakinek van valami ötlete hogy miért csinálhatja ezt ne kíméljen
-
mynameis?!
tag
válasz
Chalez #16297 üzenetére
Nekem meg néha game közbe befagy a gép és ilyen berregő hangot ad az egész, és nem tudom mitől van 169.28-as drivert használok. Nem hiszem hogy túlmelegeséd mert mindig a játék elején szokott mutatkozni. 3dmark06 hibátlanul lefut, orthos alatt nincs baj memtesten semmi.
-
mynameis?!
tag
Esetleg mások?
-
mynameis?!
tag
Van valaki aki ismeri a VF1000LED hűtő, esetleg iylet használ ? hogy vélekedtek róla mennyire hatékony stb? GT-re...
-
mynameis?!
tag
válasz
Csiborbogár #16084 üzenetére
Köszönöm már rendelem is
-
mynameis?!
tag
Valaki tudja hogy ZALMAN - VF1000 LED felmegy-e GT-re, mert oldalon csak annyit írnak hogy 8800Seria -.-' ?
-
mynameis?!
tag
válasz
7Heads Drago #16076 üzenetére
Alap, nem ad neki feszt.
Nem gyűjtöm én őket csak egyesektől kérdezek, másoknak válaszolok. -
mynameis?!
tag
válasz
mynameis?! #16069 üzenetére
Pls erre valaki válaszoljon.
-
mynameis?!
tag
válasz
TazLeacher #16071 üzenetére
Jó oké én a 700MHz-t figyeltem, a core clockot
-
mynameis?!
tag
válasz
TazLeacher #16068 üzenetére
Az eVGA SSC meg a GW GLH
-
mynameis?!
tag
Azt nem tudja valaki hogy az AEROCOOL - ExtremeEngine 3T-nek a 25cm-es oldalso ventije befele vagy kifele fúj??
-
mynameis?!
tag
válasz
TazLeacher #16064 üzenetére
Az OC2 mellesleg 675MHz nem 700, 702...
nem kötözködésképp csak mondtam
-
mynameis?!
tag
Valaki tudna segíteni abban hogy mely hűtések kompatibilisek 88GT-re??
S1 és HR-03GT-t tudom de ezeket sehol nem lehet kapni legalábbis én nem találok helyet. -
mynameis?!
tag
Ezúton vennék 8800GTS 512MB gyári hűtőt !!!!
Asszem igen hát BFG 8800GT OC...ref1 asszem -
mynameis?!
tag
Emberek GTS 512MB gyári hűtője felmegy a GT-re??
-
mynameis?!
tag
válasz
#96302336 #15841 üzenetére
Így is van
McCartman: Hát ami a legdrágább általában az a legjobb(kivétel ez az eset) de a bfg is előbb utóbb kihoz valami spéci hűtési megoldást és akkor már télleg best buy lesz
qMAGICq: Hát nem javasolnám, lehet job pro márka de a hűtés nincs megoldva, és aki most áll GT vásárlás elött az más olyat vegyen hogy ne kelljen babrálni a hűtővel -
mynameis?!
tag
válasz
Lord bIron #15832 üzenetére
BFG...Márka s minőség !! Igen eleve húzott 675MHz (vs 600) De a best Gainward 8800GT GS az új hűtővel
-
mynameis?!
tag
Mit szóltok Inno3D 8800GTS g92-höz?? Érdemes Inno-t venni vagy inkább beruházni valami BFG-re vagy eVGA-ra??
-
mynameis?!
tag
válasz
afterburner_ #15717 üzenetére
LoL nekem BFG gyári ref1.-es hűtővel ugyanilyen . Probáld meg leszerelni és vissza hátha vmit a gyáérba rosszul toltak rá, más ötletem nincs
-
mynameis?!
tag
válasz
afterburner_ #15712 üzenetére
Próbáld meg a rendszerhűtőket úgy állítani hogy a vga által termelt hőt kifújja a házból !!
kacsa7:LoL 25cm -
mynameis?!
tag
válasz
afterburner_ #15706 üzenetére
Hát ha a régi hűtő van akkor természetes, de ha az uj hűtős galaxyd van akk nemtom
-
mynameis?!
tag
És venti nélkül? Az mindenképpen szükséges hozzá?
-
mynameis?!
tag
Valaki elmondaná nekem hoögy mi az a TTS?? Ha bolt akkor lécci linket, köszi
-
mynameis?!
tag
válasz
LordDarkness #15530 üzenetére
LOL 520 hozzászólással ezelötre kérdez
-
mynameis?!
tag
Valaki meg tudja mondani h hol lehet S1-et venni?
A4-be láttam csak, de nem veszik fel a telot !!
Help
-
mynameis?!
tag
-
mynameis?!
tag
válasz
whited #14539 üzenetére
Ájjjj ez nem így működik ember, ez olyan mintha boltban vennéd ha rövidre zárod a kártyád se pegazus se a bolt nem venné vissza s adna másikat ha viszont gyári hiba van mind 2 köteles, én így tudom javítatok ki ha tévedek
Részletesebb információt saját magától kérdezd!
-
mynameis?!
tag
válasz
asadasad22 #14538 üzenetére
Teljesen jól látod, bár én nem ismerem Pegazus-t de ha az "őskövületek" így vélekednek róla biztos megbízható csávesz
-
mynameis?!
tag
válasz
asadasad22 #14524 üzenetére
Hát igen, de ha nem akarsz itt PH-n üzletelni ami egylbként teljesen megbízható,(egyeseket kivéve) akkor ott van a bolt és + 5-8k
-
mynameis?!
tag
válasz
asadasad22 #14490 üzenetére
-
mynameis?!
tag
Köszönöm: syn7h37ic, Keldor papa
-
mynameis?!
tag
válasz
C.Brigante #14433 üzenetére
xD Nem tom, ha GT-re akkor az új hűtősre mert mire erre új hűtőt teszek felér egy 88GTs-el
Egyébként meg csak 1 általános kérdés, hogy ti hogy vélekedtek róla?! Melyik? Nem esélyes hogy cserélem
-
mynameis?!
tag
Szerintetek 8800GT 1024MB vagy 8800GTS 512MB ?
-
mynameis?!
tag
Abban valaki tud segíteni hogy egy c2d e6750 (nem huzott) megtudja-e rendesen hajtani a 88GT-m?
-
mynameis?!
tag
válasz
Csiborbogár #14317 üzenetére
Uhuhu az ngyon jó vétel, adnál 1 linket h honnan mert tolom is a SLi-t
-
mynameis?!
tag
válasz
Nordic #14303 üzenetére
Kérlek ezt privátban beszéljük meg!! És nekem attol mitöl lenne jobb hogyha ujonc helyett vmi más leszek? Pénzt kapok esetleg? Vagy miylen okbol tenném ezt ??
Mellesleg ezt teljesen véletlenül irtam(nem is 2x) mert másodikban arra akartam utalni, kérdezni hogy 9800GTX-re gondol !! Ezúton kérek elnézést ezért a 2 hozzámszólásomért ha esetleg valakit megzavart volna a nyugalmába
Tájékoztatnál arrol hogy hol van ez a mod gomb??
-
mynameis?!
tag
válasz
cowboy_bebop #14296 üzenetére
Hát még GT-t sem kapsz ennyiért
Max ha nagyon mákos vagy
-
mynameis?!
tag
válasz
Bagira01 #14292 üzenetére
Hát feltételezem Amerikából rendelnéd ?! Haverom rendelt és min. postaköltség 15-20-25e-ig is elmehet !! És nem is kevés idö mig kihozzák! Amennyivel olcsóbb ott a postaköltséggel együtt már nem éri meg ! És mire emghozzák 2-4hét tuti. Meg ha vmi gariztatási dolog lenne...mire kiküldöd amcsiba...
-
mynameis?!
tag
válasz
cowboy_bebop #14284 üzenetére
Te miröl beszélsz 8800GTS 512MB 58 meg 65?????
Te nem 88GT 256-ra gondolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Monitor hiba topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Ultra lesz a Z Fold7, csak nem úgy
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Synology NAS
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged