- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
yakuza.tora #30447 üzenetére
240W az azért már eléggé durva dolog. Az hagyjám hogy ha bekapcsolod úgy tekeri a villanyórát, hogy már vágni lehet vele, de úgy fűt, hogy télen -40 ben is jól érzed magad a közelében...Egy ilyen kari akkor sem kellene ha ingyen adnák (ha az áramot adnák ingyen akkor persze lefogadnék mellé egy ilyet
)
-
Romvr
őstag
Hmm, nekem 100%-on tekert megállás nélkül, és Galaxy matricás volt a hűtő (mire leszenvedtem róla a műanyagot...), Bár ahogy néztem két fajta van... 33K-s meg a 35K-s (különbség?) De a hűtés az tényleg fertelmes. Az a mini gázturbina, szétszerelésnél kerestem az erősítót, mert nem hittem hogy egy ilyen kis vacak ekkora hangot tudjon kiadni. Még a procim sem teker így gyárival 100%-on. Sőt, az a Gigabyte procihűtő sem amit most ráraktam helyette (Potis bizony, potis
)
szerk: Mennyire érdemes húzni? Mekkora teljesítmény növekedés?
-
Romvr
őstag
-
Romvr
őstag
DigitalTrend Számítástechnika [info@digitaltrend.hu]
Innen. Mert csak itt találtam normális áron (5 160Ft). De ha bírja a rábuherált hűtés akkor én ráérek, bár jobb lenne valami rávalóval, de így se rossz.
Tudom nem ide tartozik de most jutott eszembe: Mióta a gépbe tettem +1 giga ramot (kingmax) azóta néha fogja magát és újraindul, vagy kék halállal lép ki. Lehet a ram a ludas? Bár gyanakszom procira is mert ha sok feladatot csinálok egyszerre/meg van terhelve a gép akkor fordul ez elő. Ötletek?
-
Romvr
őstag
Pénteken megrendeltem az Accelero S1-es hűtést neten. Ma kapok egy ilyen vicces kis levelet:
"A rendelt termék érkezőben van beszállítónknál, konkrét időpontot sajnos nem tudnak adni."
Azért remélem a sufnituning hűtésem kitart addig míg elér hozzám ez a vacak... Mindenki milyet vesz hogy ennyire nincs?
-
Romvr
őstag
válasz
littlelion21 #29839 üzenetére
Zajszint? Engem inkább az érdekelne... amúgy lekaptam a gyári ventit és ráraktam a bordákra egy 12-es szabályzósat. (hátul van egy külön hűtőborda csík szabadon, de az gyárilag se kapott fuvallatot.)
-
Romvr
őstag
Nekik van rendelhető. A kérdés csak az hogy mennyi időbe lesz míg mehetek érte (megrendeltem, mert most olvasom hogy ez a venti örökké 100%-on fog pörögni.)
-
Romvr
őstag
Ilyet találtam Ez is jó hozzá?
-
Romvr
őstag
100%-on pörög alapból, amit egyszerűen nem értek mégis hogy gondolták.
Könyörgöm valaki valami megoldást. Nem hiszem hogy csak nekem van itt a fórumon Galaxy 8800Gt-je!!!
Játék alatt teszek rá, akkor elnyomja a hangfal, de nehogy már 100%-on keljen prögönie netezés alatt!!!!!!
-
Romvr
őstag
Ma megvettem a Galaxy 8800Gt-met és az első negatív tapasztalatom az hogy a VGA venti alapból 100%-on teker. Így a kérdésem felétek: Hogy a fenébe tudom szabályozni a ventit?
-
Romvr
őstag
Hello!
Én is ilyen kártyát (8800gt) készülök venni a Galaxy kínálatában, és mindenhol olvasom hogy nagyon hangos. Kérdésem az volna hogy 2D módban (tehát internet, filmnézés, szövegszerkesztés) is sivít mint akit kínoznak, vagy ott azért aránylag halk? 3D-ben nem érdekel mert játszani úgy is feltekert hangfalakkal szoktam. Valamint hogy milyen halk, jó hűtést tudnátok ajánlani elérhető áron (és olyat mit azért kapni is lehet) tuninghoz?
-
Romvr
őstag
[OFF]Nem tudom ki linkelte ezt a tesztet: [link]
De hogy a 8800Gt az gyengébb legyen mint a 7900 Gs... Már ha csak a puszta erőt nézzük is 2x jobbnak kellene lennie...
Amúgy a Crysis demó az erősen VPS szagú. Értem ez alatt hogy:
2006 E3-on 7900GTX-en futott a játék az akkori legjobb CPU-val és 4Gb rammal übermega felbontáson+grafikával szaggatás mentesen
2007 E3-on egy C2D-val 2 Giga rammal és egy 8800GTX-en futott DX10-ben Very High minden 1280x1024 (és nagyobb) felbontáson akadás néllkül.
Erre most jön a demó és egy 8800GTS-en is akad... Nevetséges. Az meg főleg hogy egy 7900Gs-en tökmindegy milyen beállítások melelt (low-very high) akad, swapol 2 giga rammal és nem pörgeti ki a 3600+ X2-es processzort se csak 75-80%-ra. Kérdem én: A 2006 -os E3 óta ennyit oprimalizálótlanodott a játék? A jericho, Timeshift, Stranglehold, Bioshock miért megy fullon szaggatás nélkül? Pedig azok sem a csúnyaságukról híresek... Mindegy. Remélem hamarosan elárasztanak minket a játéktesztek a 8800GT-ről és kiderül hogy az NV sumákol valamit, vagy a játékkészítők.
(Érdekesség a Crysis-hoz: Legújabb NV driver-el már aránylag jól megy de nem lehet bekapcsolni az AA-t. ha felrakom 2x-esre nincs változás, és magátol visszarakja Off-ra, ha bemegyek megint az options-be)ps: Azért a Crysis-t hozom fel példának mert jelenleg a legerőforrás-igényesebb játék a piacon.[/OFF]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged