Új hozzászólás Aktív témák
-
börik39
tag
Helló valaki leírná hogy mi a véleménye egy asus 8800 gs-röl tehát hogy megéri-e a mostani árát mennyire megy játékokban illetve mennyire tuningolható.Előre is köszi a válaszokat.
-
buherka
addikt
válasz
C.Brigante #24884 üzenetére
Winner Hun engem is megajándékozott a kis linkecskével, ahol ez a gif. is szerepel és még sok más is.
Lehet hogy Ő is tőled csórta?
Aztán nehogy mégis én legyek a végén tolvaj -
nixxxdorf
csendes tag
válasz
fagy53 #24888 üzenetére
hello!
igazábol olcsobban megtom venni okosan az asus 1gb os 8800 gt-t mint bármeik másik gt-t!
tudom hogy nagyon nem nyerő a proci de csak összel gondolkozok alaplap+proci cserén!
sajnos most nincs erre is pénzem és alaplapo is kell cserélnem ha procit cserélek!
csak arra lennék kiváncsi hogy ettől az alaplaptol meg procitol mennyire fog lebutuni a videokarim!alaplap: asus p5ld2
-
nixxxdorf
csendes tag
Sziasztok!
nagyjábol végigolvasgattam a topicot respect a sok hozzáértő embernek, én is szeretnék ennyire érteni a karikhoz egyszer
véleményt szeretnék kérni töletek hogy szerintetek hány százalékban tudná kihajtani egy intel pentium D 945 3400MHz es proci egy 1 gigás asus 8800 gt-t?tudom hogy nem hajtja ki rendesen de mégis valami kézzelfoghatobbat tudna valaki mondani?
a segitséget előre is köszönöm!
-
Sárpac
nagyúr
Igen, vagy Galaxyt veszel cm hűtéssel vagy 57k-ért zalmi hűtős OC MSI-t vagy Gainward GT GS-t!
A galaxynak butított aszem 7rétegű nyákja van viszont 3kockás a Gainward még 10rétegű nyák, de "gagyibb" stab kockák szeretnek ciripelni, vagy MSI Zilent ez ref nyák nem ciripel és VF1050 4heatpipeos nagyon hatékony hangtalan ventivel szerelt hűtése van és gyárilag OC! -
Sárpac
nagyúr
válasz
redstar16 #24866 üzenetére
Gainward GT GS és a Gigabyte Zalmi hűtős GT-je csinálja leginkább sajnos nem szerencsés stabkockákat tettek rá konkrétan az egyenáramú trafók tekercselése csinálja.Megoldás ha zavar akkor cseréltesd ki, de azért várj vele kb. 2hetet használd és ha akkor is csinálja akkor vidd vissza garba!
-
andris11
csendes tag
Üdv
egy 8800gs milyen amd proci tudna kihajtani ? a x2 4200 kihajtja ? -
buherka
addikt
válasz
Boci_83 #24873 üzenetére
Kipróbáltam...és natívban nálam 1360X768-at állít be.
Milyen TV-d van? Egyáltalán felismeri a TV fajtáját a driver?
Mert nekem kiírja, hogy LG LCD.D-SUB-on automatikusan 1280X1024-es felbonással indít a Win. az LCD-n, de azzal nekem nem olyan tiszta a kép. HDMI-ben sokkal élesebb és szinesebb.
Szerintem neked ott a driverrel lesz a problem...nem ismeri fel a TV-t szerintem
Próbálkozz másik driverrel -
Lateralus
csendes tag
válasz
TazLeacher #24813 üzenetére
Ezt jó, hogy írod, mert nekem is hasonló problémám van. Atitool-al egy órát nyüstöltem a kártyát, nem artifactolt, minden rendben volt, procira ráeresztettem az orthos+prime95-t 5-6 órát, szintén végig stabil volt a cod4 viszont mindezek ellenére fagy, nem rendszeresen, de úgy 2-3 naponta befigyel egy-egy fagyás. Más játéknál viszont még nem tapasztaltam ezt, pl Crysis-ozok is mostanában és egyszer nem volt vele gond, már gondoltam, hogy egyszerűen a driver nem tetszik neki, de lehet nálam is a VGA memóriára érzékeny.
-
aya
addikt
Gondoltam egy merészet és a 750/1757/2100 helyett 760/1889/2100-at állitottam be az inno karimnak, atitool szerint 5 perc után is jó volt, szörös fánk 60 fok.
3dmark sajna a harmadik tesztben kifagyott ugy, hogy rózsaszin lett a kép!!
Még lehet hogy kiprobálom az 1830-as shader órajeleket is hátha. -
redstar16
tag
Köszönöm szépen a segítséget a ciripelés ügyben!
-
Boci_83
őstag
válasz
buherka #24870 üzenetére
1280 x 1024-re váltvja natív felbontás esetén...! ÁAÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááá!
De mé?
Az lenne a lényeg hogy azt szeretném csinálni hogy a monitoron 1280x 1024 es felbontás legyen, a tv-n pedig 1360x 768 de ezt csak akkor birom beállitani ha a monitoron is ezt a felbontást, vagy magasabb felbontást állitok be. De úgy meg a monitoron egy rakás izé a kép...!
86gt-mmel D sub-on simán meg tudtam ezt csinálni.! -
buherka
addikt
válasz
Boci_83 #24865 üzenetére
Én használok HDMI kábelt.
32"-os LCD TV-vel (LG 32LC41).
169.21 Omega drivert használok és tökéletesen megy a 1366X768-as felbontás a TV-n.
Belépsz az NV driver-be és...
Megjelenítő->Sikképernyő méretarányinak módosítása->Átváltás a natív felbontásra...és láss csodát full-ban megy a TV.Ha fokzni akarod a dolgot az Egyedi felbontások kezelése-nél kipipálod a Kezelés HDTV-ként pontot és Alkalmazod
Ha fakó a szin akkor akkor állítasz az Asztali szinbeállítások modosítása menüpont Digital Vibrance csúszkáján kicsit felfelé.
Néha a játékon belül is át kell állítani a felbontást 1366-ra!
Én ezt a 3 menüt használom és nagyon durván néznek kia Game-kSok sikert
-
BemAnyó
senior tag
válasz
redstar16 #24866 üzenetére
Keresd meg ezzel Sárpac ot neki is volt ilyen ciripelés, elvileg a kondik csinálják de nem mindenkinél jött ez elő, úgyhogy a magávéleményem az hogy vidd vissza, de elöbb még olvasgass 1 picit, csak ird be a keresőbe hogy gainward vagy ciripel és sztem talász 1pár hszt,
-
redstar16
tag
Sziasztok! Beszereztem, egy Gainward 8800GT 1024MB-os kártyát és iszonyatos ciripelő hangot ad ki! Ez normális? Érdekes, mert ha vadul scrollozok egy ablakot le fel akkor nem ciripel. Nagyon magas frekvencián ciripelést képzeljetek el. Más tapasztalt ilyet? Elég zavaró..
-
Boci_83
őstag
Hello all!
Szeretném megkérdezni a tulajokat, hogy használ-e valaki Hdmi kábelt a gép és a tv közé? Lehet-e 1366*768 at ezzel a kábellel átvinni, és ha igen, milyen driverrel, mert 169.44-el nem tudom ezt a felbontást... -
BemAnyó
senior tag
Bár szerintem érdemes szép képet adó monitor venni hisz minek a nagy felbontás és vizuális effekt ha egy 16 szinü Herkules monitoron nézzük
-
BemAnyó
senior tag
válasz
ShadowLord #24859 üzenetére
Pláne ha elölre gondolkodsz 1 nagyon picit akkor 512MB nem árt most már eléggé olcsón hozzá lehet juni akár 20" TFT hez , amit ha Natív ban (torzítás mentesen ) akarsz hajtani akkor érezni fogod a külömbséget, persze a ha van egy régi 17" CRT amit nem akarsz még lecserélni mondjuk 1 éven belül akkor még a 384MB is bőven jó,
-
buherka
addikt
válasz
-
BemAnyó
senior tag
válasz
Szerintem a 8800Gs elvesztette a létjogosultságát ebben az ártartományban
, inkább a 9600 GT érdemes venni 38 tól már kapsz és csak 8% gyengébb a 8800 GT nél ha hinni lehet a teszteknek
, az egymagos csúcs atit meg még ez is leveri,
Az Nvidia lefedett minden szegmenst, csak a hívők vesznek most atit, kiváncsi vagyok mi lessz ha most kijön a 9800- as...
-
8800GS-ről vélemények tapasztalatok?Mennyivel gyengéb milyen az ár/érték aránya?
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #24855 üzenetére
Pedig van, nem vagyok az az állat nagy tuningos, nem szeretem kinyírni a hwt!
-
Maotun
őstag
Frontline fuel of war
-
volvoguy
addikt
a cooler master heat pipe-ja hogy végzi a feladatát a galaxy karikon?
-
dzsóbácsi
aktív tag
Üdv!..
Gpu stabilitáshoz kellene tudnom, hogy honnan értesít a szőrös fánk, ha hibát talál??
Alapbeállításokkal szoktátok futtatni??
Köszi!! -
-
Devid_81
félisten
válasz
Alpachino #24776 üzenetére
Kicsit tényleg melegebb ha nem kapcsolom be a zavarszűrőt 32x esre
Amúgy hozzáteszem nem vagyok benne biztos hogy ekkora hőfokot bármivel az életbe elérne a kari mással,ugyanis ha a crysis szaggatásig van állítva akkor mit csinál a kari ha nem izzad?És miért épp 63-64fokos csúccsal csinálja mindezt?
Mind1 nekem akkor is tökéletes a megörökölt zalmi a karira a refhez képest levett a kari hátáról majd 30 fokot...kivi lennék ref cooler mit lépne 10 perc szörőzéstől....sztem letolna a hővédelem...
-
g@bo
nagyúr
az inno 8800 gt-n most láttam meg az új hűtést, valami fekete borda / régi mx400 feeling/ a magon (nagy fehér venti) ami ugyan takarja a ramokat, de az azokon lévő hővezető tappancs és a borda között van laza 2mm.
ez már mind ilyen kókány?
-
_voodoo_
tag
Sziasztok
Hogyan tudnám a gts-em ventijét hőfok függvényében szabályozni, rivatunerrel nem akar sikerülni sehogy sem, elég volna az is ha 3d esetén felkapcsolna pl 60%-ra, 2d-ben meg maradna alap 36%...
Nincs vmi egyszerűbb progi?
Vagy biost átírni vhogy, hogy alapból kapcsolgasson...
Ja és rájött már vki, hogy mi az a jumper a tápcsati mellett? -
volvoguy
addikt
válasz
#96302336 #24819 üzenetére
hát nekem ahogy a konfigomban amint látjátok egy 2300Mhz-s AMD Durozsol. Ebbe az alaplapba csak 2magosok mennek, de nem is baj...nincs semmi bajom az amd-ben, bizom hogy hamarosan ők is előrukkolnak vmi igazán naggyal...visszatérve a crysisre....mire lenne elég egy 8800gt meg a konfigom? hogy mást is irjak...szaggatásmentes, de szép összkép érdekelne, nem gond ha ki kell kapcsolni prá xtra funkciót, csak azért ne legyen ocsmány...
-
Zotti
tag
Na megjött a gépem
!
Már csak a videokártyára várok, ami holnap fog megjönni, mert azt máshonann rendeltem ( MSi 8800GT Zilent)
Jah és tök tuti, mert nem kell szarakodnoma programokkal, hogy most hány fokos, mert van egy LCD a gépházon és mutatja a hőfokokat! -
törölt tag
válasz
volvoguy #24817 üzenetére
Az összesre jó. Egy jó CPU-val simán. Pl. egy E8400+2Giga RAM. P35 chipset. konfig, még minimum 1 évig bőven elég a játékokhoz. Csak az olyan fanatikusok, mint én
veszik az újabb cuccokat, bár a CPU csak akkor lesz cserélve, ha normális áron lesz a 9xxx széria, mivel nálam két mag nem mag, mert az ideális CPU olyan, mint a dinnye: sokmagos
-
volvoguy
addikt
vki letudná irni, hogy egy 512megás 8800Gt napjaink játékában mire elég? hirtelen ezek jutnak eszembe: Dirt, HL2, COD4, MOHA, SC Double Agent, PRO STREET, STALKER, WITHCER, ASSASSIN CREED, BIOSHOCK stb...illetve az elkövetkező játékok, mint a Clear Sky, MAFIA 2, GTA4....? (a Crysis-t ne számitsuk..bár belevehetjük, hogy ott mire megy egy 8800GT)
-
Zotti
tag
Sziasztok!
Akkor egy 8800GTS-t jobban lehet húzni mint egy GT-t? Jobban bírja?(a GT Zalman hűtős(alapból ez a hütő van rajta), a GTS meg a sima gyári hűtős)
THX -
TazLeacher
nagyúr
válasz
banderasz77 #24811 üzenetére
787/1944/1998. Elvileg miden ment 2160-on is, sőt a Crysist is így nyomtam végig, de valahogy az új Epic-es game-ek nagyon érzékenyek a memóra (a COD4-et nem nyomtam még, de elvileg annál is láttam hasonló problémát) túlhúzásra. Amikor meghalt, egyértelmű volt a memótúlhúzás a jelenségből. Pórbaképp visszavettem 1000-re a memót, azóta hiba nélkül ment minden. Én általában fél ótár nyomom az Artifact test-et, ha az jó, akkor stabil. De ezek szerint a memóra bizonyos játkok máshogy reagálnak. Az meg, hogy 2160-on vagy 2000-en megy a memó, hót tök mind1, sosem érzed meg sehol.
Nem írja ki? Passz. Én a béta2-t használom. Pont tök mind1, csak teszre jó.
-
banderasz77
addikt
Az AtiTool 0.27 beta4 nem írja ki az órajeleket. Valaki?
-
banderasz77
addikt
válasz
TazLeacher #24809 üzenetére
Akkor nálad mi a 24/7 stabil beállítás? ?/?/1000
-
pityeszka
őstag
válasz
banderasz77 #24808 üzenetére
Akkor mondjuk esni neki és játsz
Találomra sztem senki nem fogja megmondani,hogy stabil marad-e!!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
banderasz77 #24808 üzenetére
3DMark06 alatt rohadtúl túl lehet húzni a kártyát. Ha mindenáron 3DMarkkal akarsz tesztelni, akkor a 03 a te teszted. Ha az lefut (minden fullra húzva, itt nem alapbeállításon), akkor ELVILEG stabil. Lehet még ATI tool-al, nálam, ha 15 percig ment hiba nélkül, akkor a GPU és a Shader stabilnak mondható. A memót azzal is könnyű túlhúzni...
Nekem is minden tesztben stabil volt a memó 2160-on. Aztán elkezdtem UT3-azni meg Gears of War-ozni, azt állandóan szarrá fagyott. Visszvettem 1000-re, azóta nem volt soha hiba.
-
pityeszka
őstag
válasz
banderasz77 #24806 üzenetére
Hát pontot biztos nem kap
-
banderasz77
addikt
Van valakinek tapasztalata abban, hogy ha a 8800GTS stabil tuninggal MARK06 alatt, akkor mit csinál Crysisban?
-
Alpachino
veterán
válasz
Zippair #24800 üzenetére
Ez így van.
Nálam, pl. a Crysis ultra high-en max.66fokig melegíti fel a karit, a Dirt, még ilyen értékekre sem. A szőrös fánkot én is csak viszonyítási alapnak használtam, és ha itt bírja a "gyűrődést" a VGA, akkor egy játékban sem lehet gond a melegedéssel.
Modjuk igen meglepődtem, a fef, hűtéses GT 93fok értéke láttán,
és szerintem ment volna feljebb is, de inkább leállítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gainward RTX 3070 Phantom 8GB GDDR6 Videokártya!
- Asus GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! ELKELT!!!
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó! Eladó!
- Gainward GeForce RTX 4070 12GB DDR6X Panther - Garancia 2026.06
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 320GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I W10 I Gari!
- Update 06.06. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged