Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
fagy53 #38711 üzenetére
Nem volt felesleges, mert kiderült, már 1.1Vra volt állítva másik tulaj által. Vagyis ezáltal már felesleges volt, de ha nem lett volna átállítva, akkor nem lett volna felesleges
Innentől kíváncsian várom 1.05Von miként viselkedik majd
Amúgy hatásos, instabil 700ról stabil 750 körülre sokaknál, biztosan működik.
DM témában nem vagyok elég okos..lehet le kéne töltenem egy újabb verziót, régit használok, mert utálom az ORBt..jobb szeretem a régi results részt. -
Speed®
titán
válasz
fagy53 #38709 üzenetére
Nade érted..ez meg a 169.21 az állítólag 3DMák-nyerő driver. Erre a 182.08hoz képest hozott 500 pontot úgy, hogy a vidkarin löktem 100MHzet (15%)..err
+piszkosul bosszant, hogy sehol semmi baja, csak 3DM fagyogat..GTA4eztem full! beállításokon ~2 órát és nem volt semmi gond. 3DM meg fagy..Amúgy megcsináltam az 1.1V BIOSmodot, az sem változtatott a helyzeten. Továbbra is 750 a "fánkstabil" plafon, felette hibázik. Most vagy gyárilag is 1.1Von volt, vagy ennyit bír a GPU, passz. Mindenesetre kap egy 1.05ös BIOSt totál ref. órajelekkel és hamarosan megy haverhoz, S1el lesz hűtve passzívan.. Én meg erősen rástartolok egy XFX 4830ra, úgyis azt akartam a 4670 után, csak közbejött ez a GT jó áron, muszáj volt kipróbálni, hoz-e valami extrát a régi GalaxyCMemhez képest. Hát, nem hozott..de legalább jól néz ki
Majd még szüttyögök vele azért pár kört mielőtt elmegy..hátha megtáltosodik. -
Speed®
titán
válasz
fagy53 #38685 üzenetére
Tök alapon VGAval lefutott, mint azt a kezdő kérdezős hsz.ben írtam. 13k
Még lehet tuningprobléma, mert külön visszavett shaderrel nem próbáltam.
Most épp nincs időm rá, mert 3 topikban beszélgetünk párhuzamosan
Drivertémával ma már biztosan nem nyűgösködök, nincs hozzá kedvem ;p -
Speed®
titán
válasz
fagy53 #38683 üzenetére
Memóriával alapon is megpróbáltam, laza 700/1680 GPU/SC mellett. Ugyanaz..
Megpróbálom még külön külön növelgetni az értékeket, ez nem okozhat gixert?
Mármint ha a shadert meg a GPUt külön igazgatom. Memók 2200on kezdenek szemetelni, 2260 a végük, ott már csúnyán hibáznak. 2160on semmi hiba, se szőrös fánkkal, se szőrös kockával, se sehol.
Hacsak nem shader, szerintem a driver. Majd lerobbantom és nézek 175.16ot, az van valahol letöltve a vinyón..izé, Physix engedélyezett állapota kavarhat esetleg?
Lesz még pár köröm úgy érzem..az élet szép ;) -
rup1u5
nagyúr
válasz
fagy53 #38623 üzenetére
Ezért döntöttem én is E8400 mellett a Q9550 helyett. Nem igazán használják ki még a játékok a 4 magot.
2 évig még elleszek egy 4-4.5Ghz-es 8400-el. Ahol meg már ez kevés lesz ott egy Q9550 sem nagyon fog labdába rúgni még 4Ghz-en sem.shteer: Szerintem meg egy nagyon jó játék ami végre képes kihasználni a modern procikat. Nem értem ezt a nagy ellenszenvet egyesek részéről. Általában azok szapulják akik nem is töltöttek el több időt a kiismerésével.
-
Dr.Én
veterán
-
LamaCube
addikt
válasz
fagy53 #36511 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Végül is "csak" codozom multiban.Más játékkal nem szoktam (nem nagyon érek rá) gamelni.Fateromnak akarom odaadni a mostanit ,mert az övé nagyon lassú és csak internetre használja,de még ahhoz is lassú.
Nem vok egy tuning bajnok a mostani konfigom is 3 éves és fél éve húztam a procit 2000-ről 2400-ra úgy ,hogy segített egy PH-s tag msnen .Mire megértettem néha mit hogyan szegény srác sztem megőszült,de sikerült -
válasz
fagy53 #36452 üzenetére
így, ahogy a kolléga mondja
annyit fűznék még hozzá, hogy a helyes arányok mellett arra is igyekszem figyelni, hogy a gyári paraméterekhez minél közelebb maradjanak az órajelek, mert egy bizonyos (jóégtudjamekkora) különbség után elkezdenek torzulni az eredmények, és ezt szeretném minél jobban megúszni.
azért lőttem be 750 / 1125-re az órajeleket, mert anno a 8800GT megjelenése után egy csomó 1200MHz körüli tuninggal találkoztam, és azt gondoltam, hogy az 1125 biztonságos lehet. szerintetek mi a reális? -
Attix82
addikt
válasz
fagy53 #36443 üzenetére
Hat igen, de en annyira nem fogok belebarmolni
....atirtam a biosat ahogy Nibitor Blogba van ...es most 700/1850/1900 MHz-en atomstabil lett...a GPU 730-nal mar bohockodik sajna......mind1...ezen a heten teste;lem jatekokba is ezt a bealltiast , es beleirom ezeket a frekvenciakat. Jelenleg a szorosfank futott hiba nelkul, illetve Crysis benchmark 3-szor...es igy volt 32.9 atlag fps.
-
-
Dr.Én
veterán
válasz
fagy53 #36019 üzenetére
majd megoldjuk, összel ha mindenjól meg akkor ugyis proci csere és akkor E8200-ast veszek, egy picikét meghuzom
majd azzal már eldöcögne talán
#36020# d@minator én nekem volt gariztatásos dolgom most nem rég, nekem kicserélték a vga-t, igaz jó időbe telt, de kicserélték.Addig a boltos adott nekem egy 6600GT-tazzal neteztem
Galaxy-n cseréltem én is hütöt és nem is vették észre
kicserélték
Utánna kaptam egy MSI 8800GT OC vga-t, ami félnap alatt memoria hibás lett.Ugyan oylan csikos képernyővel és még drivert se tudtam hozzá felrakniés sajnos nem csak én jártam igy)rá egy hónaap után kaptam a gigabyte turboforce-t, ezzel azota gond nélkül vagyok...
Sok szerecsét a griztatáshoz -
Bioshock
tag
válasz
fagy53 #35935 üzenetére
Igen ezért nem értem ezt az őrülrtet ami most megy gondoltam annyival jobb a 4870 de a sok hozzászólást amit az emlitett kártya topikjában olvastam eléggé eltántoritott a cserétől melegszik , kiforratlan driverek és nem mellékesen feleslegesen ha nincs jelentős többlet teljesítmény nem szívesen költenék pénzt olyan dologra ami 3 -5 hónapon belül ugyis elavul.Monitor cserét nem tervezek
-
Dr.Én
veterán
válasz
fagy53 #35811 üzenetére
Hali
Van egy rossz hírem: mai nap irt nekem innen a forumról az eggyik kolléga hogy neki meghalt a Gigabyte 8800GT-je
Remélem mi nem járunk igy.
Sok szerencsét az uj vga-hoztomej
Nem is tudod állitani avemtijét ezek szerint a magic panellel?
Hány fokos a Szörösfánk alatt?Mert nekem anno a galaxym ventije terhelés alatt fokozatosan emelte a venti fordulatszámát -
Dr.Én
veterán
válasz
fagy53 #35480 üzenetére
A 3Dmark06 simán hiba nélkül lefutott 9600pötyit adván(proci alapora jelen, holnap huzom egy kicsit, de majd inkább az E8400-as-t amit majd venni akarok mellé
)
Hát iigen
Majd kiderül meddig birja
Most a szörös fánkkal nyuzom Eddig 65Cnál feljebb nem mentDe még hagyom hadd menjen
juhi07:Hát remélem
-
-
Macka
veterán
-
-
horvathkrisz
addikt
válasz
fagy53 #31814 üzenetére
Egészen biztos hogy lefagy az a bizonyos GPU füst előtt?
Mennyire jó a védelem?10 esetből mondjuk hányszor ússza meg ezt a kártya?s7evcsenko, én arra gondoltam hogy megveszi ezt a kártyát több ezer ember. több ezer emberből X % nem mér hőfokot csak feszt+órajelet emel, elpukizik a gpu, nem cserélik neki (joggal!) ezért berág a gigára és nem vesz többet gigabyte terméket. Vagy: kicserélik neki és a gyártónak kiesett X % bevétele a saját hülyeségéből kifolyólag. Hol itt a biznisz?
-
katt777
félisten
válasz
fagy53 #29689 üzenetére
Ott szar "cuccok" vannak. AMD nem szar, csak lassú, meg ATI is (igaz, egyik ATI VGA-mmal sem volt és nincs F1C-ben visszapillantó tükröm, de ez inkább a program hibája). Az ATI drivereinek viszont érik a hely, az tuti, főleg a Vantage NEM default tesztjeinek fényében, ha megnézted a 3D eredmények alakulását CPU-tuninggal.
-
katt777
félisten
válasz
fagy53 #29686 üzenetére
Ja, embertársaim már összedobhatnának valami jó cuccra valót.
AMD nagy csalódás volt. Amikor vettem, még pariban volt Core Duo-val, aztán C2D-vel szemben elveszett. ATI-val semmi bajom csak míg az 1950XT csúcs volt a maga idejében, addig a 3870 nem az. Csak az AVIVO-ja fog hiányozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Jövedelem
- Akciókamerák
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest