- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
skippper
senior tag
Nem kell driver-tisztogató. Vezérlőpult-rendszer-eszközkezelő-videókártyák-nvidia 8800gt-jobbklikk-eltávolítás-pipáld be, hogy illesztőprogramot is, utána restart. Feltelepíted az új drivert, restart. És voila, mennie kell. rivához hozzá sem kell nyúlnod, nem azzal van a baj.
-
törölt tag
Link? Az nv honlapon nincs fenn.
Megtaláltam.
Odaírhattad volna, hogy béta driver...
174.93 beta -
törölt tag
Minden G92-es kártya tud HDMI-t csak egy átalakító kell hozzá. Ezt az átalakítót dugod a DVI-1 -be. Az elsődleges DVI csatlakozó Dual link DVI, és ez támogatja a HDMI felületet is. Elég pongyola fogalmazás, de a lényeg ez. Valamelyik VGA-hoz adnak, valamelyikhez nem, amihez nincs, ahhoz venni kell.
-
hotian
tag
-
Drizzt
nagyúr
És így is van: most csináltam egy 3dmark06-ot, gpu: 715, memória: 1100. 12907 pontocska lett, a procim 3175-n megy, mert lejjebb vettem a ventifordulatát. Memóriát tovább már nem lehet húzni a driverből, a csúszka végére értem.
21%-kal növelt órajelekkel 13%-kal nőtt a 3dmark pontszám, bár gondolom Cpu limit kezd előjönni, ez lehet a magyarázat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged