- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
alien_
őstag
8800gt
GPU: 600@855
Memory: 900@1040
Shader: 1500@2000 -
BillBácsi
tag
Hali!
A konfig Intel Core2 Duo 6300 /2800 Mhz/, 2GB RAM Kingston DDR 800. Eddig sem voltak gyenge kártyáim, de ahogy ez megy csak tátom a számat. Nem hangosabb min a Zalman hűtéses Giga kártyám, a hőfok, jól szellőző zárt házban alapon 50, fúl terheléssel /Crysis, minden high/ 1 óra után 70 fok. -
Overlocker
veterán
válasz
Komplikato #1384 üzenetére
Megy vele! A PCI 2.0 sín, 3dmarkban kb 20 ponttal, játékokban max 1fps-el gyorsabb...!!
-
Nikkel15
tag
Sziasztok!
A 169.02 driverrel kinek mi a tapasztalata?Nekem a 169.04-es van fennt de ez nem Whql-es míg a 02-es az.Használja valaki ezt? -
csutkaa
senior tag
válasz
Armando_19 #1392 üzenetére
Sajnos ennyi a vége a 939-es X2 4400+-os procinak
a 400mhz-es ramok igy is 470-en mennek persze bordával
ahoz képest hogy 939-es configom van, 3d06-ban csináltam 9346 pontot, nagyon megvagyok elégedve... crysis úgy megy nálam mint havernál akinek 8800gtx és c2d 6600-sa van!!még1x köxi Armando_19 szereztél nekem 8800GT-t
nagyon megvagyok vele elégedve
-
Pipiripi
senior tag
válasz
horvathkrisz #1366 üzenetére
már hónapokkal ezelőtt volt olyan driver, amivel működött az élsimítás...
még 8800gtx-el toltam a RS Vegast -
Osli
csendes tag
Sziasztok,
Csak, hogy az "alsóvégről" is legyen adat.A Kártya: BFG 8800 GT OC
Rendszer: X2 4200 (939) alapon, Asus A8n SLI Deluxe (nforce4) első gen PCI-E tehát ezzel is megy, DDR1 400 2GB.
3D mark 06: 8500Nemsokára kipróbálom húzott proci/memóriával is. Szvsz a DDR1 az ami igazán megfogja a gépet sajnos.
Kiváncsiságból felhúztam a kártyát 700/1750/200-re. Simán viszi, 80++ ra melegszik Crysis alatt. Hangja nincs, csak indításnál.
Crysis test alatt átlag 23FPS, de játék közben inkább 30-40? (1280*1024)Tuning után írok még, hátha mást is érdekel mit mutat a GT gyengébb gép alatt.
Üdv
-
szacsee
nagyúr
válasz
b05styp #1386 üzenetére
Nekem Oc-m van de így ránézésre is többet nyom.
Ja a procim Q6600@2600Mhz, és tudvalevő, hogy a fenti játékok demói nem profitálnak a + 2 mag-ból.
Crysis high minden + 2AA-val GPU bench kb 28-30 átlag.
NFS-t nem néztem FRAPS-al.
Ha szabadna megtudni milyen felbontásban játszottál, én 1280x1024-ben.
Ja memó is ugyanaz, csak nekem 720-on ketyeg 5-5-5-13-on.
Meg is húzom, mert S3-nál nem volt rá szükség. -
b05styp
tag
Üdv!
Ha már 8800gt topicban vagyok, ha vmelyik gt tulaj unatkozik csinálhatna 1-2 játék tesztet alapórajelen ketyegő procival. Kiváncsi vok mennyire veri a 320as GTSemet
játékok: crysis demo, nfsps demo, ..többi rátokbízom.eredményeim:
[crysisdemo]
[nfspsdemo]E6300as procim alapon és 2800MHzen volt. vidikarit nem húztam és 2*1giga T800 alapon.
thx
-
Dikk
tag
válasz
Komplikato #1384 üzenetére
Nagyon remélem megy mindegyikkel mert nincs kedvem 2 hét után lapot venni főleg úgy hogy a kártyára is szűkösen lesz meg a cash. (tudom hogy nem egy top lapot vettem de fejlesztésbe, cash-be így jött ki legjobban)
-
Komplikato
veterán
válasz
#96302336 #1291 üzenetére
Csak valaki feldobott egy pletykát, hogy csak pcie2.0 kompatibilis. Ez nem igaz.
Valaki??? Az Asus saját support fórumá dobta fel valaki még nyár elején, egy még meg se jelent nem megnevezett VGA-val kapcsolatban. És nem az, hogy csak 2.0-val megy, hanem azt, hogy 1.0 és 1.0a-val NEM megy. 1.1-el meg igen ... Most akkor mi a tény?
-
aginor
veterán
Szerintetek a sima HR-03 vagy a Zalman VF1000 lenne jobb egy 8800GT-re.
Ami igazábol fontos szerintem, hogy vajon melyik hűti jobban a nyákot(memók, fetek).. -
Dikk
tag
Ja, bocsi PowerStrip 3,75
(Felteszed --> Kéri a restartot --> Újra indítod aztán jobb kilkk a kis ikonra az óra mellet --> Ott a képernyőprofilok kell --> speciális időzítés és ott lessz lent kicsiben egy : egyedi felbontások gomb) vagy v.mi ilyesmi. aztán ott beállítod a felbontást amit szeretnél (16:10-be értelem szerűen)
elmented aztán akár le is törölheted a programot mert talán a driverbe építi bele mert ha frissítesz drivert akkor újra kell csinálni ezeket. Windows alatt nem érdemes egyiket se használni mert homályos meg... (amikor a progival alkalmazod ne törödj hogy a kép minőség nem tökéletes... játékba 100%-osan működnek) Itt van pár felbontás is ( 1024x640; 1088x680; 1152x720; 1280x800; 1440x900) Sok sikert.
Ha valami nem stimmel szólj és segítek.
-
Treb
tag
BFG-s OC van valakinek?
Tapasztalatok tuninghatár?
Thx -
Nippon
őstag
Igen de nézzük azt is, hogy a DX10-hez az 512MB memória a minimum! A 8800GT pont ennyit tud felmutatni, nem sokáig lesz az elég, néha már most is kevés!
-
losi73
senior tag
hát mindha a crysis szebb lenne a gt-vel csak én láttom igy,persze lassabb is
1680x1050 nyomom lehet ez a felbontás már sok a gt-nek?
-
Antibá
tag
Igaz nem ide vág(G80),de ha jó ára lesz ez sem lesz rossz kari.[link]
Már csak a hűtése miatt sem,teljesítménye meg 8800GT,vagy icipicit több.
-
keIdor
titán
-
csutkaa
senior tag
válasz
Zjunior #1327 üzenetére
Szia!!
nekem Asus 8800GT-ém van és nem melegszik mint amennyire mondják.
akkor igen ha terheled és 20-30% megy a gyári venti, viszont ha feltolod 100%-ra és úgy terheled akkor simán 60-65 fok között tartja (nekem úgy hogy 700/1700/2000-en megy)
Kedden jön meg a VF1000-es hűtésem azzal kiváncsi leszek hogy birja majd a tunningot -
mazda626
addikt
Ez volt már linkelve? Jópofa kis kártya lesz!
-
Soak
veterán
válasz
horvathkrisz #1357 üzenetére
azért nagy szám, hogy most megy
...
-
keIdor
titán
válasz
horvathkrisz #1353 üzenetére
Csináljak képet? Csak küldj egy olyan feltöltőoldalt, amire felmegy a bmp 4mb-os mérete is!
-
Drizzt
nagyúr
Valahol van már raktáron is gt?
-
losi73
senior tag
amugy nézte valaki hogy pl 1680x1650 menyit megy egy gtx-és mennyit a gt,elfelejtettem megnézni a gtx -el most meg már nincs kedvem vissza rakni
-
losi73
senior tag
crysis-nél mit is kell be irni hogy ki irja az fps számokat?vistám van a fraps nem megy csak a multi demoban.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
bagyulajuve #1307 üzenetére
thx
holnap lesz a nagy teszt, 6850+DI mellettbtw, tegnap csináltam a modot és fáradt voltam, elkötöttem kicsit, uj képet már nem csinálok, a lényeg, h a potin a 2 földet kötöttem össze, javitva, már müxik, 05 topicban látható is az eredménye
-
Zufoo
csendes tag
Hello!
Én is egy 8800gt re fogok beruházni csak abba kéne a segítségetek hogy szerintetek jól döntök-e az Inno3d melett??
-
keIdor
titán
Ez nagyon király!
Medal of Honor: Airborne
Bioshock
Unreal Tournament 3Mindben van AA!
-
Nikkel15
tag
Tényleg király a kari
Cod4 1440/900-minden maxon + full AA, full Af nagyon nagy nyílt téren 55-65Fps zárt terekben 120-140Fps -
Dojec
csendes tag
-
szacsee
nagyúr
Igen jó ez a kártya!
Most Dirt-eltem picit, a procim 2,6Ghz-n megy és minden Ultra illetve High és nem ment soha 40Fps alá sem. Átlag zúzós részeken 42 volt, motorháztetős nézetből, de hátsó nézetben is hasonlót produkált.
Mod: 1280x1024-ben. -
slayer006
addikt
nem értem ,hogy a VF-700Cu miért marad ki mindig
pedig a PH! teszt szerint jobb ,mint a VF-900 -
losi73
senior tag
ok
-
Nikkel15
tag
válasz
Zjunior #1327 üzenetére
Nekem nem Asusom van de a következőket mondhatom:
Igen annyira melegszik amennyire mondják.
Hütők közül:Hr-03,Accelero S1.Zalmann Vf900-1000 jó rá.Bár mondjuk ha az zaj nem zavar akkor jó a gyári is 85%-os venti teljesítmény mellett 2-óra Cod4 után 65 fokon tartja a Gpu-t. -
Zjunior
veterán
Sziasztok!
VAn vkinek Asus 8800GT-je?
MJöv7 en fog megjönni és szeretném tudni. hogy tényleg annyira melegszik-e a kártya mint ahogy mondják?Ha igen akkor mien Hűtést lehet rá venni?
Köszönöm szépen előre is a segítségeteket! -
hoci20
csendes tag
válasz
FragMaster #1319 üzenetére
Szóval akkor 3ghz-ig fel kőne húznom?
-
keIdor
titán
LOL érdekes dolgot fedeztem fel! (számomra új)
Az UT3-ban volt élsimításom!
169.04-ből megy az élsimítás az UE3-as játékokban!
-
losi73
senior tag
most néztem a riva tunerel 25% volt allitva a venti,azért volt hogy hangtalan volt
fel tettem 55%-ra,igy ha kell mondjuk crysis alatt 100%-on megy,vagy csak mindig 55%-ék?ja és Vista 64 van fent melyik arra a legujabb everest ami mutatná a ventit is?
-
losi73
senior tag
help nem mutatja az everest a kártya venti sebeségét ez hogy lehet,ill megoldás?és a 3dmark végén 88fok volt a gpu az gáz?
-
losi73
senior tag
hay na most tettem be a BFG 8800gt oc edition és szinte számra pontosan ugyan annyit megy a 3dmark 06 ban q666/3200-on 126xx,ennyit ment a gtx is 169.04 drive, ill a gt ugyan csak ennyit ment a gyári 167.xx driverével is
-
Dojec
csendes tag
A tesztek elkészűltek. A 3Dmark06 ban látható hogy gyenge a procim de ezzen majd változtatok kedden . A Crysis 1280x1024 Medium beálitások mellett
átlag 41 FPS . NFS ProStreet 1280x1024 minden maxon 42 FPS . UT3 1280x1024 minden maxon, NO AA 55 FPS. A teszteket Frapsel végeztem . A tesztek allatt a VGA
hűtése egyszer se lett zavaróan hangos , igaz tiszteségessen melegszík. Bár kítt érdekel ez ha egyszer garanciális. De ami nagyon fontos: gyenge kétmagos mellé nem szabad rakni mert az nagyon megfogja
ezt a kártyát. Ennek elenére is pisszok gyors ajánlom mindenkinek megéri az árát (nettó 57000FT) . Ja! Majd elfelejtem rámértem akkár jó rá a Zalman VF700-as szériája.
A kártya mellé a gyárto jó kőritést adott: 1 teljes játék (Colin Mcrae Dirt ) 1 kiprobálható játék (Lord of Rings Online) és egy jó adag kábel és átalakító.
Boccs a helyesírásért, nem az erőségem . És a képek a tesztekről és a hardverről:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] -
leviske
veterán
válasz
leviske #1299 üzenetére
(most nézem, hogy ugyan ezt írtam)
Keldor papa: grat a kártyához.
Achill3uS:
ez_meg_emaz: arra gondoltam, hogy a HD3850-et (pletyka szerint) 30/40 körül adnák elvileg és akkor árba kb GT szintjén vagyunk árban, viszont teljesítményben már picit felette.És ne feledjük, hogy a GT ára észbontóan csökkenni már nem fog, viszont az ATi-ké tud.
De ezt a témát folyt. az új atiknál, ha akarod folytatni. -
ez_meg_emaz
őstag
válasz
leviske #1299 üzenetére
"Na meg azért, mert ha jó áron lesznek az új ATi-k, akkor sokan fogják őket CF-be használni (ezzel viszont elverve a GT-t) és ezt az nV nem hagyhatja szó nélkül, ezért lép elő egy gyors kártyával feltételezhetően 70/80 körül..."
Nem mondod hogy ati cf-ben letol egy db nv karit?
Vagy gt sli-t tolja arra gondoltál? Abbol kiindulva hogy sli nem hoz igazán többletteljesitményt? Mert ahhoz csak egy jo driver kell aztán megy rendesen sli-ben.
-
Achill3uS
nagyúr
-
keIdor
titán
PÜ ment.
szacsee: Nem az enyém... Intel gyári hűtő minek nézel te engem?
Itt láttam PH-n a képet és kiraktam 1-2 hete háttérnek... Amúgy most nem is a Giga van bent, hanem az ASUS... megszoktam, hogy ASUS is csak 0,015-0,02V-t droppol Quaddal, a Giga meg... le se írom inkább, kéne hozzá mod...
-
keIdor
titán
Beléptem a klubba
VGA alapon, CPU kicsit húzva: 3DMark
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iqos cigaretta
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Summer Game Fest 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Router gondok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged