- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dikk
tag
Akkor én mit mondjak? 20"-os LCD-n???
1440x900-ba kell játszak mert 1680x1050-be lehet a 88GT is kevéske.
-
vedini
őstag
válasz
shouryuken #495 üzenetére
a 2900xt-k jól tartják az árukat, a teljesítményben meg teljesen egyetértek veled
montressor:
azt nem mondd hogy aki 8800GT körülö karit vesz az 14" meg 15" crt-vel nyomja
tft-n meg ugye nativba illik játszani, az meg már 30 ezres tft-n is 1280x1024 -
Def26
félisten
-
Ferdzsoo
addikt
LOL már láttam 42k-ért 8800GTS-t.
Hol van ez a Rolcsi20 gyerek? Nem kell megvárni a decembert 1 hét se telt el azóta és már 2k híján annyi, mint amit mondtam. Nah ilyenkor megy fel bennem a pumpa..Báh... -
Def26
félisten
Tud már vki valami boltot ahol van 8800GT?
-
PPSH
őstag
válasz
he7edik. #485 üzenetére
sztem mindenkeppen a tobb memoriasat kell venni
tapasztalat
hiaba mondjak hogy a 320-as GTS olyan gyors mint a 640-es az egy dolog.sokszor elofordult a 320-as GTS-emmel hogy berangatott,nagyon lassu volt a memoria miatt.
sztem a 256-os GT-nek semmi ertelme sincsen.256MB-ot 2007-ben
-
SoPunk
csendes tag
Jahh..van benne vmi
Mondjuk sztem ez a 256MB 256bit-en 1024*768 high felbontáshoz no AA/AF-hez ideális választás lehet...de 256MB-tal már nem is érdemes ártyát venni pláne nem 256bit-en -
vedini
őstag
nah most utánanéztem a flatout 2-vel már sokat játszottam, és nagyon bejött, mert abszolut nem volt gépigénye, szóval ilyen nextgenes FlatOut Ultimate Carnage pc-s változatra gondoltam fent (csak rosszul írtam), és az biztos elfutna 8800GT-n
más:
8800GT 256 ram-mal kevéske lesz, gondolom aki ennyit költ karira nem 800x600 vagy 1024x768-ba akarja tolni -
SoPunk
csendes tag
Úgy néz ki nov.9-től debütál a 8800GT 256MB!!! Na erre is kiváncsi leszek mennyit számít +256 MB ???
8800GT 256MB : "600MHz for the GPU, 1,500MHz for the Shaders and 1,800MHz for the memory, so our guess is that the only real difference is that half of the memory chips are missing from the PCB." -
he7edik.
addikt
válasz
littlemole #454 üzenetére
Azé mekkora ferdités már ez a teszt
a 8800GTS SSC nem a 8800GT SSC-vel hasonlítják össze csak a SC-vel.
magyarán semmi értelme a 112SP GTS-nek 400 dollárért -
szacsee
nagyúr
-
shouryuken
senior tag
hát szerintem egy ilyen árú kártyától nagyon is szép eredmények
én karácsony körül tervezek vga-t, új gts-t várom nagyon -
dokar
addikt
nem tudom volt -e már. itt azért többet vártam a 8800GT-től.
-
arn
félisten
válasz
FragMaster #467 üzenetére
szvsz minden egy blokkal tobb lett.
-
arn
félisten
válasz
FragMaster #465 üzenetére
a huto miatt meg jobb vetel is lenne...
-
FragMaster
addikt
válasz
shouryuken #461 üzenetére
igen ezt mondtam én is...ezt a g80 gts-t szvsz nem tekintem "új"nak
amúgy ha egy árban lenne a 88gt-vel akkor még ez is meggondolandó lenne -
arn
félisten
válasz
FragMaster #459 üzenetére
a kivansagokban biztosan
-
shouryuken
senior tag
válasz
Majd a g92-esen lesz annyi. Ez még a g80-as gts, egy kis ráncfelvarrással, már tesztet is láttam róla, kb 1 fps gyorsabb crysis alatt mint a g92-es 8800gt.
Az árról még nincs info, de úgy gondolom a régi technologia miatt sokkal drágább lesz mint a 8800gt. 65nm ftw! -
littlemole
őstag
válasz
Valami ilyesmire emlékeztem én is korábbi böngészéseimből.
Még várnunk kell majd 2 hetet hogy kiderüljön. -
FragMaster
addikt
válasz
littlemole #458 üzenetére
raktársöprés jah...de amúgy nem úgy volt, hogy az új gts 128 sp-t kap?
-
littlemole
őstag
válasz
FragMaster #455 üzenetére
Gondolkoztam én is ezen, de mi értelme lenne kiadni egy g80 as 112 es GTS kártyát, meg egy g92 es 112 es GTS t? Márha 112 lesz benne és nem több.
Így csak találgathatunk hogy megint mit akar az Nvidia. Talán megszabadulni a G80 raktárkészletektől?Hát akkor várjunk, hátha jönnek még infók róla.
-
JohnnyX
őstag
8800gt
62,2k brutto!
-
FragMaster
addikt
válasz
littlemole #454 üzenetére
Azért mert ez g80 is, csak engedélyeztek pár sp-t rajta.
Ez még nem az igazi új gts ha minden igaz. -
littlemole
őstag
Ezt találtam az új 8800GTS ről. Ha linkelve lett volna már akkor bocs.
Igaz a rivatuner csak G80 nak írja ki egyenlőre.
[link] -
Dikk
tag
én a 6600-nál is megoldottam a hűtést VF700-al mert a gpu alatt a foglalat felé volt még egy kis hülyeség (biztos amit te is írtál) megfogtam vágtam le egy alu lemezt felpolíroztam bekentem két felöl zalman trutyival két helyen kifurtam ahol kell aztán feszesen rajta van és 50 fok körül van a kártya.
Kérdés hogy a 8800GT-nek elég e a VF700??? (A gyárihoz képest.) mert ha elég ill jobb mint a gyári akkor házi tuningba rá témázom azt majd látom hogy lesz cash és egy vf1000-re beruházok késöbbiekben.
-
Egzee
őstag
Vááá de rég nem voltam itt... Hót zicher lemaradtam mindenről!!!
Új GTS képek voltak? Estetleg valami más nyalánkság??? -
-
k.t.a.
senior tag
válasz
ez_meg_emaz #419 üzenetére
Nekem is egy 450W-os chieftec van, és így rendeltem meg a 8800GT-t. Mondjuk ha összeadod a két ágat, akkor már bőven megvan a 26A. Mivel nem csak a vga-nak kell a 400W. Azt nem írták, hogy egy ágon kell neki annyi, és gondolom úgy számolták, hogy a legrosszabb esetet vették számításba (valami 4magos + sok vinyó + stb). Nem egyből kötekedni, hanem gondolkodni kell!
-
DSG
tag
Gyárilag tuningolt 88GT-be melyik a legjobb ?
esetleg már van olyan amin alapból jobb hűtőt tettek rá és ugy tuningolták ?
-
DSG
tag
őm meg melyik a legjobb hűtő a 88 GT-re ?
-
DSG
tag
nah akkor az új G92 GTS-t már tuti hogy csak decemberbe lehet majd kapni ?
Nah mind1 akkor vagy a 88 GT lesz vagy az új ATI. Bár ATi-ra azt mondják nem lesz olyan jó mint a 88GT. 88GT-be vmi gyárilag tuningoltat melyiket ajánljátok?
-
vedini
őstag
erről mit gondoltok?
[link] -
Sztojcsi
tag
Könyörgöm hagyjuk, már ezeket a milyen konfig kell a 8800gt alá kérdéseket.
Nekem a 450w-os chieftech ami 15A-t ad le a 12v-os ágán vígan viszi a karit, de egy jobb fajta 400-as is elég alá, ennél gyengébb nem ajánlott.
Prociból, még az én 3ghz-n hajtott core2-m se hajtja ki teljesen, ahogy emelek egy kicsit az órajelen máris meglátszik, szóval max egy 4-4,5ghz-n hajtott core2 tudná teljesen kihajtani a kártyát. A lényeg hogy vegyétek úgy hogy egy 3ghz-s core2 már kihajtja, mert ennél magasabb gyári órajelen ugyebár nincs, és akkor nézzétek meg a proci teszteket, amennyivel ott lassabb a procitok annyival kevésbé fogja kihajtani a karit, ennyi.
Egyébként meg attól még hogy nem hajtja ki teljesen a procid a karit nyugodtan lehet ilyen kártyát venni, ugyanis semmi mást nem érdemes most a felső és közép kategóriában.
-
Hunter2
addikt
egy 400w-os codegen gondolom kicsit sovány neki.
-
Haart
addikt
válasz
ez_meg_emaz #419 üzenetére
Ez valóban LOL, mert én a volt enermax liberty 400assal hajtottam meg egy 8800ultrát ami nem eszik éppen kevés naftát. És az is csak 20A volt képes leadni 1 ágon.
-
ez_meg_emaz
őstag
"Táp ügyben, meg azt írják egyes gyártók, hogy 400W a minimum, illetve 450W SLI esetén. Gyártónként változhat. A lényeg, hogy 26A-t tudjon leadni a táp 12V-on."
Az én 450-es chieftec-em 12V-on 15 és 14A-t képes leadni. Dobjam a kukába? Vagy elég az hogy 2 vinyot 1 dvdirot meg 2900xt-t elvisz simán? 3dmark06:11k szal teljesitményben se kevesebb az átlagnál a táp miatt.
Ennyit a 26A-ről. -
Dikk
tag
Ha már a proci dolognál járunk én is kíváncsi lennék hogy a mostani Intel P4 3,06 @ 3,46-on lévő procim mennyire hajtaná??? Venni akarok újat de egybe nem megy. Viszont késöbb ilyet szeretnék venni. Nagyából így használva (hűtés megvan hozzá azt hiszem [zalman 9500]). Az utobbi kihasználná már teljesen a kártyát? Mellette 2gb rammal?! Válaszotokat előre is thx.
-
k.t.a.
senior tag
Nem tudom miért sír mindenki a gagyi ramok miatt. Most néztem meg az adatlapját a ramoknak, és nem olyan gáz. Oké, hogy nem sokkal erősebbek mint amire a kártyát tervezték (1800 vs 2000), de azt hiszem találkoztunk már olyan kártyával, ahol a ramok maxon voltak hajtva alapban. Az hogy nem bírják a 2000-et meg hülyeség, mert erre ott vannak a gyári OC kártyák ellenpéldának. Ha most a ph! minitesztre hivatkoztok, akkor ott nem volt sehogyan sem hűtve a ram (egy venti az semmi, kell oda a borda is), ellentétben a referencia hűtéssel. A memóriák 125°C-ot kibírnak, de abszolut maximumnak 150°C van írva. Bár ez utóbbin már adatot nem tárolnak, csak túlélik. Valószínüleg a gyári 1,8V-ot kapják, ami az abszolut maximum 2,5V-hoz képest, azt hiszem enged némi voltmodos tuningra lehetőséget. Ráadásul itt a kártya kap elég áramot, ha valaki moddolni akarna. Nem lesz a kártya egy OC világbajnok, de azt hiszem így is bestbuy.
Kihajtja-e a CPU-m jellegű kérdésekre meg az a válaszom, hogy ha nem 2900-es vagy 8800 vga-ról váltasz, akkor mindenféle képpen ajánlott a váltás, mert jóval több fps-t fogsz kapni, legfeljebb gyorsabb procival még jobb lenne a helyzet.
Táp ügyben, meg azt írják egyes gyártók, hogy 400W a minimum, illetve 450W SLI esetén. Gyártónként változhat. A lényeg, hogy 26A-t tudjon leadni a táp 12V-on.
-
sheep
addikt
sziasztok
szeretnék kártyát újítani, és egy 8800gt-t néztem ki
kérdésem az, hogy a jelenlegi rendszerem elég lenne -e neki?
gondolok itt elsősorban a procira (x2 3800)
alapon gondolom kevés, de felhúzva 2.2-2.3 köré talán...
vélemény?
(ati párti vagyok évek óta, régen volt nvidiám, de most el kell ismernem nagyot alkottak) -
skyboi
tag
Sziasztok, mikor érkezhet meg a következő, tehát 9000-es generáció? Csúcsmodell talán kora tavasz? Azt hiszem, én már csak arra cserélem a 8800GTS-t.
-
Dikk
tag
válasz
prüntyőke #399 üzenetére
A HD-nek már bőven jó egy 7600GT is... legalábbis a HD és Bluray rip-eknek 1080p-be. lényeg hogy 256-os legyen... Viszont a GTX SLI-be vagy Single-be húzva veregeti mégjobban a GT-t szóval az egy dolog hogy húzva 80%-ig GTX a GT de ha a GTX-nek oda pirítanak szerintem gazdagon veri a GT-t. De árba ez így real. mondjuk a GT-hez képest nagyon drága a GTX mert annyival (olyan sokkal) nem jobb. szerintem.
-
he7edik.
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged