Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
csutkaa #36036 üzenetére
A GTS-ed egy nagyon jó kiegyensúlyozott működésű, a teljesítményéhez képest jó hűtésű kártya. Ha minden megy vele, akkor nem várhatsz semmi rendkívülit egy nála gyorsabb kártyától sem, legfeljebb melegebb lesz a szobában.
50 és 65 FPS között nincs különbség a megjelenítésben, ugyanúgy megy a játék.
-
fagy53
nagyúr
-
katt777
félisten
válasz
csutkaa #30799 üzenetére
GTS-ed van, nem?
Nálam bírja a 740/1900/1100(2200)-at a GT, "úgy amúgy", azaz nem mindenben. Shader 1836-on üzembiztos (nem erre állítom, hanem ennyi RivaTuner szerint), GPU 720-on, a RAM-ok viszont bírják. És gyári a hűtő.
Az igaz, hogy a Chilla nem kompatibilis a rövidebb Galaxy GT-vel az elemek elhelyezkedése, ill. a hőcsövek miatt? -
katt777
félisten
válasz
csutkaa #30766 üzenetére
60°C fölé ment. Ha meg A Red Scorpion leveri a réz Ninját, akkor már Achillest vennék, ami még annál is jobb, és még mindig csak 12k. A rendszer totál OK volt, csak Orthos jelzett néha hibát, szóval lényegében az 1.4V tuti kellett volna neki a stabilitáshoz. 3.8-on meg 1.237V-tal teljesen stabil. Nekem ez a tuning is jó a 6000+ után.
Más: Ha 750-et megy tuninggal a GTS (shader-t és memót nem írtál), a GT meg - hagyjunk rá egy kicsit - 730-on stabil, akkor ugyan nem éri meg a GTS, mert régi játékokban mindegy, újakban meg pár tized FPS-t nyersz (jó esetben). És ha akár egy Chillát teszel rá, még mindig jóval olcsóbb a nagy tesónál. De tényleg ki-ki eldönti, mire éri meg neki költeni. -
SeaShark
tag
válasz
csutkaa #28425 üzenetére
Amúgy én is asus párti vagyok. (tnt3400, Ti4200)
A maguk idejében nagyon jók voltak.Most is asus-t néztem, de ajánlották helyette a galaxy 8800gts-t, hogy az halk.
De miután érdeklődtem máshol is, az EVGA lett a nyerő.
Most van egy kis pénzem, hogy gts-t vegyek ami egy ideig remélem jó lesz mindenre.
igaz a gt-vel is szemezgettem az ára miatt és hogy csak 10%-kal gyorsabb a gts.(tesztek)
Neked mi a tapasztalatod a két kártya között teljesítményben.
Az érdekelne még a legjobban, hogy milyen hőmérsékleten dolgozik,(alapban és húzva)
milyen házban van.
Nekem egy cm690-es vagy cm590-es lenne. -
SeaShark
tag
válasz
csutkaa #28355 üzenetére
Halihó!
Bocsi, hogy így rád török de én is egy
EVGA 8800GTS 512MB KO VGA kártyát
szeretnék vásárolni az újonnan összerakandó gépembe.
(GA-EX38-DS5
Intel E8500
Thermalright Ultra-120 eXtreme cpu hűtő
4GB ram
EVGA 8800GTS 512MB KO )
STB.Érdekelne, hogy milyen tapasztalataid vannak a kártyával.
Mint pl. hol vetted, mennyire hangos a hűtője, mennyire melegedik, stb.Válaszodat előre is köszönöm.
UI: amúgy sok sikert a kártyához
-
Ginew
aktív tag
válasz
csutkaa #3267 üzenetére
hát.. nekem már az nemtetszik hogy a videoba ugynéz ki a csaj pl, mintha én dobtam volna össze studiomaxbe kb 5 perc alatt.. 2 kocka meg 4 hengerből
szal nekem a háttér szaggat, 6750es proci 2x3450mhz, és a 88gt ami 670es gpun van, mert dinamikus hangtalan hütésszabályozással csak igy stabil. szal igy nekem szaggatott, meg olyan fujj is volt
-
raskolnikoff
őstag
válasz
csutkaa #3246 üzenetére
ok ok bocs. nekem csak az szurta ki a szemem hogy ha vkinek problémája adódik a zalmannal akkó mindenki elkezdi szapulni szegény gyártót. én nem vok az a gyártóimádó típus. c2d is azér van mert amikor vettem jobb volt mint AMD. azért van nvidiam, mert amikor vettem jobb volt mint ati (előtte csak ati volt...) .azért vettem MSI kareszt mert tudom hogy mindegyik egy gyárból jön és ezek 660as GPUra vállalnak garit. nem azért tettem ezeket mert mások aszonták, hogy.
belátom hogy félreértelmezhető volt a hozzászólásom (és ezért még le fogsz szidni hogy most próbálom magam menteni), tényleg bocsánatot kérek. én a fenti példák szerint gondolkodom, nem hagyom magam sodorni a pletykákkal (bár a gt visszahívástól egy napig paráztam aztán beláttam hogy csak hülyeség lehet).
és elhiszem hogy 110 fok volt, de ezek szt valami mégis különbözik a felrakásunktól. anyáni meg végképp nem akartam. (?)"remélem a többieknek leesett hogy milyen is vagy" -- nem igazán érdekel
és mégegyszer bocs ha gáz voltam. de a gyártómajmolásnak akkor sincs semmi értelme. (hogy akkor a zalman procihűtőkről ne is beszéljünk.hogy szar???érdekes nekem az is bevált, bár most már SCYTHE Ninja van, de nem azért mert tetszik a kasza dizájn hanem mert meggyőző volt a tesztekbeli teljesítménye.)
najó nem rágom tovább a témát. bocsánat bocsánat és bocsánat ha gáz voltam (tudom, az voltam)
-
Muréna
őstag
válasz
csutkaa #3250 üzenetére
akkorse szabadna 110fokosnak lennie, vagy mennyinek..
fizikai lehetetlenség..
hidd el, aki rutinos az is tud hibázni..( tapasztalat )nem ismerem a részleteket, és nem is szeretném tudni, mert ez a kettőtök dolga..
MSI és ASUS referencia kártyák, miliről milire ugyan az mind2 kártya.. max a tuningolhatoságba lehet különbség, dehát az minden kártyánál más -
Muréna
őstag
-
törölt tag
válasz
csutkaa #1770 üzenetére
Kérdezd a boltost, akitől vetted.
Két lehetőség van.
1. Sz@rsz a visszahívásra.
2. Visszaadod, akkor a boltosnak vissza kell adni a lét, és várhatsz újabb heteket, míg megjön a javított. Ilyen esetben kötelesek visszavenni, és kifizetni a vételárat.De várjuk meg az Nvidia hivatalos közleményét.
-
Csiborbogár
őstag
válasz
csutkaa #1770 üzenetére
Igen, da nem írhatják oda a karik mellé, hogy vedd meg, de vegyél hozzá másik hűtőt is!
Legalábbis nem tudom elképzelni ezt a verziót.Sárpac: az durva lenne, hiszen arról volt szó, hogy egy másik üzem is gyártja majd a GPU-kat a 8800GT-hez, hogy elegendőt tudjanak gyártani belőle.
Nem, hiszem, hogy a GTS miatt csúsztatnák. -
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest