- Monitor hiba topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
Sziasztok Urak!
Tudom, hogy nem apró a topik, de hátha kedvet kap valaki egy eVGA GTS-hez...
Bocs.... -
Játékos
addikt
válasz
Armando_19 #10758 üzenetére
Gratula hozzá.
Mi volt mókás? -
Játékos
addikt
-
Játékos
addikt
válasz
horvathkrisz #10668 üzenetére
Te nyertél Testvér! Tisztellek!
-
Játékos
addikt
válasz
horvathkrisz #10661 üzenetére
Én igazán békés ember vagyok, úgyhogy ne nagyarcozz le, és pláne ne nevezz nehéz felfogásúnak! (Gyengébbek kedvéért...
)
Míg nem volt Rivatuner... bazz mondhattad volna azt is, hogy "míg nem volt videokártya..."
Kit érdekel, hogy mi volt akkor? Most van rivatuner! Vagy annyira konzervatív, maradi, szűklátókörű lennél?Egyébként Te is azt csinálsz, amit akarsz, meg m4rc! is!
Béke! -
Játékos
addikt
Ha már megszólítottál, Téged idézve válastolok is:
"Senki nem mondta, hogy 2x olyan bika karim lesz...nem tök mind1, hogy rivából húzom fel 630/2000-re vagy egy olyan BIOS-t teszek rá ami alapból annyin megy"
Nem éri meg általában BIOS-t cserélgetni, de a Te karid, ha úgy gondolod, cserélgesd! Részemről a "vita" zárult is...
Béke Veled! -
Játékos
addikt
Jó estét Nektek!
Végre visszakaptam a nevemet, és behoztam ezt a párszáz hozzászólást a kedvenc topikjaimban.
Azt szeretném mondani, hogy az Ati vs. NVidia képminőség-különbség analóg monitoron észrevehető, digitálison nem valószinű! Killhates gondolata, miszerint Atiék erősebb jelet küldenek a kábeleken, ezt látszik igazolni...
Egy pár oldallal ezelőtt olvastam egy HSZ-ban, hogy a VGA nem tudja lekapcsolni a gépet túlmelegedés esetén. Nem a lófarkat...
Nekem volt egy X1950-em, ami lerúgta a tápot, mint lázas gyerek a takarót!
Béke! -
Játékos
addikt
[OFF]Drága Barátok!
Hogy tudom ellenőrizni, hogy a ramjaim mekkora feszt kapnak?
Bocs, egy "kicsit" OFF...[/OFF] -
Játékos
addikt
válasz
Mozso26 #10221 üzenetére
Vagy sirjunk együtt hererákosok klubja?????????????
Remélem, ezért kerested fel a topikot! Egyébként van valami kérdésed? Vagy Tőled kérdezett valaki valamit? Vagy csak úgy olvasgatni akarsz? Mej el egy könyvtárba...
Killhates-t meg legfőképp hagyd békén, vagy olvass vissza 4-5000 HSZ-t, és rájöhetsz Te is, hogy milyen face!
Ide se nézek be többet.
Ne csináld má'!
Killhates:
megkaptam a csomagot, csak dolgoztam, meg be kellett szeteznem egy PCI-E VGA-t, mert hát Trident Video Acceleratorral nem voltam túl boldog...
A boríték ragasztásán viháncoltam vagy 5 percig!
Nagyon rendes vagy! Ha BÁRMIBEN tudok segíteni, jussak eszedbe!
Azt hittem, jön hőmérő is, ezt benéztem... -
-
Játékos
addikt
válasz
#96302336 #9873 üzenetére
Yes Sir!
Killhates emlékeim szerint nem egy konkrét esetről beszélt, hanem elviekben, bár én sem hallottam még olyanról, hogy bekövetkezett volna ilyesmi...
Ha nekem éjjel csak töltöget a gép, vagy akármit csinál, de nem használja a VGA-t, akkor jóval a gyári órajelek alatt battyog. Ehhez viszont mi a gránátnak menjen 60%-on, hogy megsüketüljek...
-
Játékos
addikt
válasz
Pietrosz #9871 üzenetére
Jó reggelt!
Pontosan mit értesz a "dolog" alatt?
Dolog alatt a venti vezérlését értettem.
Isten bocsássa meg bűnöm, miszerint hajnal 1-kor lusta dög voltam vagy 500 HSZ-t visszakeresni...
Én még nem láttam egy ilyen vezérlő elektronikát sem meghalni, sem még működőképes állapotban. Killhates akkori HSZ-a előtt még csak nem is hallottam róla, de ő már valszeg találkozott a problémával.(Ugye nem kérdezed, hogy mit értek "probléma" alatt?)
Egy picit pontatlanul elmékeztem a kérdésre, de ezzel nem ártottam senkinek sem, legalábbis remélem...
Azért köszi, hogy kijavítottál, és volt erőd visszakeresni!
Béke! -
Játékos
addikt
-
Játékos
addikt
Hiányzik innen néhány arc, helyettük is B.Ú.É.K!
-
Játékos
addikt
Drága Barátok!
B.Ú.É.K. Mindenkinek!
Jó volt ez az év a PH!-rel! Tegyük a következőt még jobbá!
Béke! -
Játékos
addikt
válasz
Stalker-2572 #9415 üzenetére
Everest is monitoroz, elég ügyesen!!!
Ha kell, ki is írja Neked a moncsin realtime.
-
Játékos
addikt
válasz
Tuco Ramirez #9369 üzenetére
Sztem az is szív akkorát, mint emennyi a kopoltyúkon távozik.
-
-
Játékos
addikt
válasz
Laraxior #9299 üzenetére
Vennék eg frankó egész kártyát beborító vizes blokkot,de ha eladom,adhatom el mellé atz is,nem jó ez azoknak akik gyakran cserélgetik a dolgokat.
Ne vicceskeggyenmá'.
Szerinted Te vagy az egyedüli, aki "sűrűn cserélgeti" a gépe komponenseit??? Van, akinek csak egy év múlva adatik meg, hogy GTS-e legyen (vagy még akkor sem), és akkor jól fogy neki jönni az a blokk. Egyébként az aprók között kb. 3 hétig volt a hirdetésem, miszerint "8800 GTS blokkot keresek". Tudod, hogy mennyi volt eladó? Egy darab sem! Ezesetben jóval nagyobb a kereslet, mint a kínálat! -
Játékos
addikt
válasz
Laraxior #9297 üzenetére
2 boltban is voltam hogy veszek ventiátalakítót (vagy hogyis hívják) 8as helyre 12es ventit,de csak néztek rám mint borjú.... amatőr brigád.
Azt hittem, ilyen csak Miskolcon van.Erre a "vízhűtőre" visszatérve: nem lehet jó, akár van hasonló Ati, akár nincs.
A víznek az lenne a lényege, hogy a folyadék gyorsan elviszi a hőt a nagy hőleadóra, és a nagy ventik a szobahőmérsékletű levegőt átnyomják a radin. (Nem passzív rendszert feltételezve.) Namost ebben az esetben egyik sem érvényesül. Ez a valami teljesen olyan, mint a gyári hűtője egy G80 GTS-nek, csak nem heatpipe, hanem egy nyamvadt cső, és néhány centiliter víz szállítja a meleget. -
Játékos
addikt
-
Játékos
addikt
válasz
Anthony28 #9184 üzenetére
Teljesn igazad van! Én évek óta erre a baromságra költöm, ha marad egy csepp pénzem, aztán meg vakarom a fejemet, hogy hova tünt ebben a hónapban is a lóvé.
Régebben volt PS2-m (akkor, amikor 120k-ért árulták...). Imádtam! 72cm-es stereo TV, millió játékkal töltött óra, DVD nézegetés (mások javában VHS-t kölcsönöztek), Sony HIFI, blablabla...
Mi a tökömért hagyom, hogy ennyire majomnak nézzenek ezek a rohadt hardverfejlesztők?Tiszta baromság! Esküszöm, hogy költök a PC-re kb. annyit, hogy abból vehetnék PS3 játékokat. EREDETIT!
Na mindegy, ez mostmár így marad egy kis ideig, csak küldjék már vissza a GTS-emet
NagyonOFF:
Bocsáss meg, de a szó, amit sokszor használsz, az: egyelőre! Nincs benne "n", cserében elárulhatnád -mondjuk priviben-, hogy honnan lehet hozzájutni ahhoz a sok nextgen játékohz ingyé'. Vagy ez csak Neked adatik meg?
Béke! -
Játékos
addikt
A lényeg, hogy Szeretetben Gazdag, Békés Karácsonyt Nektek!
Killhates:
akkor a kábeleken buki el a képminőség? -
Játékos
addikt
válasz
KillHates #9114 üzenetére
Jóestétkivánokmagánakis!
Azért ez a G80 odabaxott rendesen. Nekem kb. 5 éve volt utoljára (de lehet, hogy több) nVidia karim, úgy hítták, hogy Ti200
. Szerettem, de onnantól volt vagy 5-6 ATI-m, és valahogy jobban tetszettek összességében.
Viszont amit csináltak most a G80-nal, azért azt nem tudtam kihagyni -
Játékos
addikt
Emlékeim szerint igen, aztán egy ideig GTX BIOS-szal hajtotta, ami mindent GTXre állított, csak a számolók számát nem
De a frekvenciák, meg a feszültségek stimmeltek, azt hiszem, GTX-nek is ismerte fel a gép a karit. Ha rosszul emlékszem valamire, akkor nem volt szándékos... -
Játékos
addikt
válasz
cyber86 #9108 üzenetére
Gigabyte 8800GTS (320MB), és az történt vele, hogy egyszer csak elkezdett nem működni...
Volt kép addig, amíg nem töltötte be a driverét!!! Ha leszedtem a drivert, akkor ment alapértelmezett VGA-nak, de rendesen nem volt hajlandó. Dec. 5-én küldtem vissz, azt mondták, hogy az éven ne várjak új karit
Hát ez van. Most 6600GT, holnaptól meg S3Trio
-
Játékos
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X OC Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest