Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Elmör

őstag

válasz KillHates #10996 üzenetére

Nem is tud más névvel beregelni?
    Tudom, nem szép dolog, de csak addig, míg beírja az eredményt! :D

Egyébként ma megnéztük egy AMD-s nVidiás környezetben a karimat!
    Sajnos valami nagyon nem stimmel a karival!
    Fent volt 1 driver, ami persze nem fogadta el a karimat (pedig egy 7950GT volt előtte benne),de már akkor is csinálta a rossz dolgait! Feltettem a gyári driverét és erre az ATitools kocka az 'Artifact' résznél hibázott már 1-2 másodperc alatt, ki is írta, de megfagyott és újraindult a gép!
    Na mondom, akkor tuti a kártya a bibi!

Csakhogy és most jön a poén, ami nem mindennapi!
    Restart után megint megfagyott és a következő restartkor már nem! Sőt, annyira jól működött, hogy több, mint fél órán keresztűl nyüstöltem játékok alatt (ProStreet, Fifa08) és az ATi kocka sem hibázott, ment vagy 1100-1200fps-el! Hát mondom ilyen nincs! Most akkot mégis jó a kari? :F

Ami érdekes volt, hogy Vice City alatt pl nem engedte megint 640X480-nál feljebb az állítást, illetve ATitools szerint a 3DLow performance van nagyon alacsony órajeleken! Még a 2D-s is fénytávolságra van. Lehet ez a gond?

Most írok majd Hammonnak, hogy akkor mi legyen, cseréli vagy elél, ameddig és majd akkor?

Ami nagyon érdekes és tényleg megfontolandó mindenkinek, főleg aki tuningol: az én gépházamban a szellőzés jól van megcsinálva, mert az ATi kocka szerint is max 72 fokos volt a kari 1perc után és ott stagnált, de haver gépében, ahol csak 1 venti van ott felment 85 fokra és ott állt be! :Y Több, mint 10 fok mínusz megéri a ventiket tényleg! :R

Új hozzászólás Aktív témák