- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fujifilm X
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
válasz
KillHates #10996 üzenetére
Nem is tud más névvel beregelni?
Tudom, nem szép dolog, de csak addig, míg beírja az eredményt!Egyébként ma megnéztük egy AMD-s nVidiás környezetben a karimat!
Sajnos valami nagyon nem stimmel a karival!
Fent volt 1 driver, ami persze nem fogadta el a karimat (pedig egy 7950GT volt előtte benne),de már akkor is csinálta a rossz dolgait! Feltettem a gyári driverét és erre az ATitools kocka az 'Artifact' résznél hibázott már 1-2 másodperc alatt, ki is írta, de megfagyott és újraindult a gép!
Na mondom, akkor tuti a kártya a bibi!Csakhogy és most jön a poén, ami nem mindennapi!
Restart után megint megfagyott és a következő restartkor már nem! Sőt, annyira jól működött, hogy több, mint fél órán keresztűl nyüstöltem játékok alatt (ProStreet, Fifa08) és az ATi kocka sem hibázott, ment vagy 1100-1200fps-el! Hát mondom ilyen nincs! Most akkot mégis jó a kari?Ami érdekes volt, hogy Vice City alatt pl nem engedte megint 640X480-nál feljebb az állítást, illetve ATitools szerint a 3DLow performance van nagyon alacsony órajeleken! Még a 2D-s is fénytávolságra van. Lehet ez a gond?
Most írok majd Hammonnak, hogy akkor mi legyen, cseréli vagy elél, ameddig és majd akkor?
Ami nagyon érdekes és tényleg megfontolandó mindenkinek, főleg aki tuningol: az én gépházamban a szellőzés jól van megcsinálva, mert az ATi kocka szerint is max 72 fokos volt a kari 1perc után és ott stagnált, de haver gépében, ahol csak 1 venti van ott felment 85 fokra és ott állt be!
Több, mint 10 fok mínusz megéri a ventiket tényleg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest