Új hozzászólás Aktív témák
-
simi762
tag
válasz
Anthony28 #5798 üzenetére
nem húzom!
egyszer-kétszer a gyári clockerjével próbálgattam, de aztán minden alapon van.
olyan mintha pixelhibás lenne a moncsi, viszont nem az.
a régi karimnál,szép lassan szétesett a kép, és kikönyöklött véglegesen.az egy evga7900 gt ko volt.
ha ez is behalna,akkor inkább veszek egy 7200-ast, és hagyom a játékot a francba. -
simi762
tag
látom, hogy erről a karimizériáról van nagybaszó!
nekem meg az a véleményem, hogy vagy most kéne eladnom, vagy várni vele egy kicsit, és ha tényleg annyira lemegy az ára, akkor venni neki egy tesókát, amit bedob az ember SLI-be.
akkor már talán tényleg kitart a vas az elkövetkezendő2 évig anélkül, hogy komolyabban hozzákéne birizgálni.
(talán) -
simi762
tag
hellóka mindenki!
nekem egy olyan gondom lenne, hogy amikor kilépek egy játékból, egy pillanatra fekete lessz a kép, és olyan lessz, mintha pixelhibás lenne a monitorom, egy csomó pixelt zölden mutat, elszorva a képen.mivel egy korábbi karimnál is volt ilyen, és a késöbbbiekben el is szállt, így azt gondolom, hoy lehet , ez is megadja magát. amúgy egy msi 8800gtx co.
ha valakinek van valami ötlete, az jelezze kérem!
előre is
simi -
Anthony28
őstag
válasz
---Lasali--- #5792 üzenetére
Nincs mit, mi köszönjük, érdekes teszt volt.
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
kisa8800 #5653 üzenetére
Úgy vettem észre hogy igen. Erősebb procival lényegesen többet ad ki, mert elég régi a program és proci limitessé teszik a gépeket ezek az erős kártyák.
Így járt Cyber is aki 1.8 as core2 vel tesztelt, hiába core2 ennek a procinak nincs nagy teljesítménye így lett a GTX el az közel 50 ezer, 3.6 giga körül adott úgy látom 80-90 ezer körül.
GTS az egyértelmű hogy közel 60 akat megy.
Anthony28-nál meg szerintem azért lett 96 ezer mert igen magas órajelen megy a procija, sőtt a RAM is báár ez nem hiszem hogy sokat jelent mert nem nagyon használják ki ezek a gépek 800mhz felett a memóriákat, és mert a GTX OC Edition lehet hogy ennyivel többet tud mint a többi... különböző gyártók NV kártyái közt elég nagy különbség szokott lenni már elég rég óta.
Egyébként a 2900XT-k is 80 ezer körül mentek szintén magas órajelű core2-kkel, ez is igazolja hogy szerintem reálisak voltunk.
9800pro-m meg 25 öt megy(#5656) taxi : Igen meeeert a program fps szerint adja szerintem a pontokat, így 1024 be több fps el futott, így adott ki több pontot kisebb felbontáson, ha meg a kis és nagy felbontás közti minimális különbséggel van a probléma arra meg szerintem az a magyarázat hogy sok kártya/driver ilyen furcsán reagálja le a felbontásváltoztatást.... vagy azis lehet hogy ittis limites lett a gép, kevés volt a 4200 pluszos, 2200 mhz körül mennek ezek elvileg ami két 3500+-osnak felel meg, és szerintem a program csak egy magot használt így elég gyönge teljesítményt nyújt.
Jah és köszi hogy felkelthettem az érdeklődést a program felé
meg köszi a teszteket.
-
Anthony28
őstag
válasz
C.Brigante #5784 üzenetére
Akkor te vagy az egyetlen aki nem ezért adja el.Csak furcsa egybeesés.Gondolom GT-t fogsz venni mert az olcsóbb és akkor marad pénzed is a fontosabb dolgokra...
Bár igazából xarok rá ki miért adja el, milyen indokkal.Akinek nem inge nem veszi magára...ennyi.
Egyébként meg sztem poénos hangvételű volt a hsz-em a tieddel ellentétben.
Magamból nem indulhattam ki, bár "munkanélküli" vagyok immáron 8 éve, nem játszok egész nap.Kell azért a játék mellett dvd-t is nézni,sokat pihenni,sportolni stb...Néha azért beleesek 1-2 játékba és akkor 1 hétig el vagyok foglalva mint fontos ember, de ez ritka.
-
gV
őstag
nem a témába vág de a 8800gtx pályája elég durva, mérközött már a: gx2, (1950xtx), hd2900 most a 8800gt majd nemsokára a g92gts, hd38xx. Vajon meddig lesz a tronon?
Lesz-e újabb skalp gyüjtőgetés? 8800ultra persze kivételui: Nekem "csak" gtsem van de amig a gtx a csúcs addig én sem aggodom a karim teljesitménye miatt (hisz ez csak a kistesoja még mindig)
-
buherka
addikt
válasz
C.Brigante #5788 üzenetére
Én is ezért vettem GTX-et hogy élvezhető felbontásban és részletességgel nyomhassam a game-ket.
Na most már megyek és ledöglök.
Remélem jó áron megy el a karid -
-
buherka
addikt
válasz
C.Brigante #5784 üzenetére
Gondolom te sem azért vetted GTX-et, hogy netezzél vele, vagy csak úgy megtetszett...hm???
2 melóhelyem van egyszerre és én is így jutottam ehhez a karihoz.
Sok sikert az eladáshoz... -
Anthony28
őstag
válasz
Tuco Ramirez #5783 üzenetére
Gondolom hogy senki se azért veszi.De azért ha kijön egy G92 1gb 8800 GTS arra azért mindenki elcserélné a GTX-ét nem?
Én biztos.Már most látszik milyen jó a G92 csipp.Egy erősebb kártyában mint a GT pedig még jobban kihasználható lesz.
Az a baj hogy nem tudjuk mi lesz jövőre.Mindenki a Crytek motort fogja eröltetni?Vagy az elkövetkező évben lesz 1-2 játék ami ennyire gépigényes és a többi nem? Mert ennek alapján lehetne dönteni hogy megtartani érdemes a GTX-et vagy eladni.Mert ha kijön az új G92 GTS akkor az már gyorsabb lesz és az Ultra szintet fogja hozni elvileg.Na akkor fog elindulni a kártyánk a lejtőn, főleg akkor ha 100k alá árazzák be a GTS-t. -
C.Brigante
veterán
válasz
Anthony28 #5780 üzenetére
ha esetleg a "pánikolt juzerre" gondolsz a személyemben akkor picit szédülsz, én nem azért akarom eladni mert megjelent az első G92 és rohanni akarok az új kártyáért a boltba... nekem most pénz kell és hidd el fontosabb dologra mint egy szaros videókártya.
A baj az, hogy magadból indultál ki (aki gondolom egész nap játszik) és másra vetítetted az elképzelésed. -
buherka
addikt
válasz
Anthony28 #5780 üzenetére
Az én GTX-em 80K-ban van nekem, és új bontatlan volt. Nagykerből az Áfa nélkül.
Tehát nekem ennyit megért, de többet nem.
Sajnos ez van, valóban ellepték a hirdetéseket a 8800-as karik. Sokan pánikolnak. A sok hiéna meg szivatja őket. Én inkább kimaradok ebből, és jókat játszadozok inkább, minthogy azon idegeskedjek, hogy mennyit fogok bukni.
Sok hirdető már meg is elégelte a kis pöcs pár napja reg.-elt ujoncok genyózását és levette a hirdetését és inkább megtartja a jó kis kártyáját. Így van ez jól.
A GTX az GTX és az is marad egy jó darabig. -
Anthony28
őstag
válasz
buherka #5778 üzenetére
Várjál még 2-3 hetet és C.Brigante-től vedd meg annyiért!
2 nap alatt levitte 90k-ra.Nem is értem.Ha így folytatja januárra Ő fog fizetni valakinek hogy vigyék el.Lehet versenyeznek ki tudja eladni olcsóbban!
Persze, nem szabad most pánikolni mert pikk-pakk kártya nélkül maradhatsz az év végére.Én kitartom a 98k áramat (kp.95k) aztán vagy elviszik vagy nem.Mindenesetre elég sokan hívtak,és küldtek pü-t ma.
Az is lehet ha eladnám rosszul tenném mert az új Ati meg a G92 GTS se fog úgy szerepelni ahogy várjuk.És akkor? Vehetek megint egy GTX-et. -
mesa23
aktív tag
Kiakartam próbálni az új kártyával a Dirt-öt,de 5-10-20 percenként kékképernyővel,vagy az asztalra kidobással szembesülök!
Azt írja,hogy a hibát lehetséges,hogy az NV4 display.dll okozza!
Felraktam a 169.04-es ill.progit,de azzal is ez van!
Mi lehet a gond? -
buherka
addikt
Én sem adom el a GTX-em az tuti...akkor már inkább a halál
Egy köcsög játék miatt van mindenki bepánikolva, tiszta nyomi ez az egész, ami itt van.
Én mindig a hugomnak adom a leváltott kártyám, valszeg ezt is majd ő fogja örökölni, de csak a Sims 2-öt tolja semmi mást.
Gondolom el fog majd döcögni a GTX-en a Sims 2. Gondolom.... -
szacsee
nagyúr
Tüdő ejrópai árszabás miatt perelik az NV-t mert irreálisan magasan tartotta az árakat.
Pl egy új terméknél még elmegy az 1dodó= 1 ejró elgondolás, de a G80 már több mint 1 éve kint van!
Nézz meg egy online amcsi boltot és számold át huf-ba az összeget, utána nézd meg kis hazánkban mennyiért adják a kisker-garis cuccokat (valahol 130 körül), a többit kitalálhatod!
175x546=95550Ft -
dermedt
aktív tag
Hali mindenkinek!
Van egy kis problémám, ami talán nem is VGA jellegű , de valahogy mégis kikell derítenem az okát, úgyhogy itt kezdem meg a nyomozást.
Szóval van 3db játék ami nem működik rendesen , vagy egyáltalán nem működik a gépemen.
Ezek: Thief Deadly Shadows, Splinter Cell 1 , Splinter Cell Pandora Tomorow.
Mindhárom játéknál ugyanaz a jelenség , hogy elindul a game , de a főmenüből képtelen vagyok továbblépni , mintha megakadna a játék.A gépem : Gigabyte 965P-DS3, 2x1GB Geil BD 800MHz DDR2, Intel E6600 CPU, Galaxy 8800GTS 640MB VGA.
Remélem már valaki találkozott hasonló problémával, s sikerült is megoldania.
Ha igen , akkor kérem ossza meg velem a titkot. -
beteg
őstag
én elhiszem, hogy nem hiszitek el, de nagyon odavágott most nekünk az nvidia!
(gtx tulajoknak)
-
q2w3
senior tag
Ha enyém lenne az nvidia tuti, hogy 80 körül árulnám a GT-t ha téllleg ilyen a teljesítménye vagy 70. De semmi képp 60. Mert akkor le kéne vinni a gts-eket 50-re 640-est 60-ra 70-re gt 80-90 meg gtx. Azt szépen kaszálni. De hogy ilyen olcsón kiadják.
-
válasz
bagyulajuve #5761 üzenetére
Viszont ha igy dobálják a GTX-et akkor lehet beruházok mégegyre!
-
Hát a GTX-em ugynézki megtartom és szerintem ti is jobban jártok mert most keményen megy a PH-n a cigánykodás amikor még egy árva GT sincs senkinek a kezében...de mindenki már hasznátat és jó ócsóóót keres!
-
Nem tudja valaki hogy gtx+gt menne sli-ben? Szerintem nem, de hátha...
-
Rusher
őstag
válasz
mfranky #5753 üzenetére
Hát akkor? Én nem mondom...úgy lenne a legtökéletesebb, ha ~50 FPS folyamatos lenne akkor talán már tényleg vajsimán menne, de nézd meg a képeket nekem ez a tapasztalatom jó persze amikor felrobbantottam két autót meg lőttek rám mindenhonnan akkor valamikor lement 18-20-ra is
-
Anthony28
őstag
Megnéztem én is 1280-ba. XP 32 bit minden HIGH, 2x AA 35-40fps. 16x AA 25-30fps. Ja azt közölném hogy nem alapon hanem 630/2120 beállításnál!
-
mfranky
őstag
Mióta kijött a 8800GT ha 20 db külföldi-magyar tesztet nem néztem meg, akkor egyet sem, de sehol nem ment 1280*1024-be 45FPS -t a Crysis egy alapórajelű GTX-el...
Ez számomra is érdekes eredmény...
A sz*rrá húzott GTS 1620mhz-es shader mellett az általad leírt beállításokkal 10-16FPS, akkor a GTX biztos megy 45-öt...
Én nem temetem egyiket sem, de ha az Nvidia középkategóriának szánta, akkor egyértelmű, hogy középkategóriás kártyánk van...ha annak szánta, már megvan a köv. felsőkategóriás is.... -
AMATŐR
őstag
Istenem!
Az apróhirdetések topikban akkora a fejetlenség!
Mindenki sz@ré-húgyé akarja eladni a karikat! Nem lesz ennek jó vége!szerk
FF.
-
jugeen
addikt
szép eredmény, hogy nálad megy 45 fps-t. máshol az alábbi konfiggal nem ment annyit.
-
Rusher
őstag
válasz
mfranky #5743 üzenetére
A GTX-ek kemény 30FPS-t produkálnak 1280*1024-es felbontásba, HIGH beállítások mellett alapon... ezt miből gondolod? Érdekes nálam megvan 45 is 1280x1024 minden Very High 2xAA........
Nem értem miért temeti mindenki a GTX-eket én teljesen elégedett vagyok vele eszembe nem jutna lecserélni egy GT-re......2007 november 1. Az Nvidia 8800 GTS / GTX középkategóriás kártya lett................miért is? -
C.Brigante
veterán
picit lehúzom a GTX árakat itt a PH-n...
-
mfranky
őstag
Inkább a G92-es GTX/GTS-re leszek kiváncsi, vagy a HD3*00-as sorozatra...
Ez a GT annyival nem jobb, hogy cserélni kelljen...
Legyen itt úttörő a Crysis! A GTX-ek kemény 30FPS-t produkálnak 1280*1024-es felbontásba, HIGH beállítások mellett alapon... a GT ennek a közelében van...
Az a kártya jobban érdekelne, ami e felbontás mellett VERY HIGH beállításokkal megy 60-80 FPS-t, de ez még ott van az Nvidia asztalán... -
dag11
csendes tag
Köszönöm a tippeket.
Most sajnos megyek dolgozni,nem leszek gépközelbe.
De ha bárkinek van még valami ötlete,irja meg.Köszönöm
-
AtG
aktív tag
Engem annyira nem izgat ez a 8800GT mizéria. Amíg elégedett vagyok a karival, addig különösebben nem érdekel, hogy ilyen olcsó a GT. Bukás, az tény, de ez mindig is így volt a sztechben sajna. Én biztos, hogy nem adom el a GTS-t. Ha esetleg behal majd, akkor meg új GTS-re fogják úgyis cserélni.
-
mfranky
őstag
2006 november Nvidia 8800 GTS / GTX az új csúcskategóriás kártya ---
2007 november 1. Az Nvidia 8800 GTS / GTX középkategóriás kártya lett...
Félreértés ne essék, nem a 8800GT lett felsőkategória!!! -
dag11
csendes tag
sziasztok
Segitséget szeretnék kérni.
Tegnap vettem egy MSI NX8800GTS-T2D640E-HD-OC Core: 575Mhz ;640MB DDR3 1700MHz Memory.
Kb 2 perc játék után kikapcsol és ujra indul a rendszer. Mi után ujra indult, butolás közben lefagy. Csak ha várok egy 5 percet és kb 10szer ki- be kapcsolom akkor indul el rendessen. Már kiprobáltam ugy is hogy a GPU orajelét levettem 400Mhz a memoriát 500 Mhz, de akkor is ezt csinálja. Ha nem inditok el játékot, akkor müködik normálissan (filmnézés, internet).
Lehet hogy tulmelegszik vagy a tápkevés,mi lehet a probléma???
Minden tippet ötletet szivesen várok.LGA 775 3,2Ghz; Abit AG8-3rd Eye ; 1GB 533Mhz kingmax RAM ; Geforce 8800GTS 640MB ; 200GB samsung HDD ; samsung 226BW TFT 1680 x 1050 ; Thermaltake 480W táp
-
LeslieG Jr.
őstag
Hát sajnos ez van.
Olyan irtozatosan fejlődik az iparág hogy követni nem lehet mert mire fel eszmél az ember már rég lemaradt és csak néz ki a fejéből.
Én anno mikor megvettem a Gainward 640MB GTS-em tavaly decemberben akkor kiadtam érte kemény 114.000Ft-ot. Ugyhogy bele kell törödni a dolgok menetébe mert mindig jönnek ki új dolgok. És én ugy vagyok vele, hogy nem fogom eladni jelen pillanatban. Mert amire kell nekem arra bőven elég ez is.
-
Anthony28
őstag
Nagyon úgy tünik nekem hogy az RV 670 lesz nemsokára a best buy.
Egyszerű megérzés,hogy az Ati most jót alkotott, nagy volt rajtuk a nyomás a 2900XT-k kiadása óta.Az áruk sem hiszem hogy magasabb lesz a G92 GT-nél.Kíváncsi vagyok nagyon, mert ha elviszik a kártyámat hozzápattintok 30k-t és félreteszem a lét, és az első adandó alkalommal egy új csippes kártyába befektetem!
-
Anthony28
őstag
Egyenlőre úgy néz ki hogy holnap vagy szombaton viszik a karimat 97k-ért.
De amíg nem vitték el addig olyan mintha nem is jelentkeztek volna.
-
Narim
tag
Hát igen, a GTX-esek még rosszabbul jártak...
Tudom, lehet kicsit túldramatizálom, csak elég nehéz volt összekaparni rá a lóvét...
Még bízom az nvidia-ban, hogy talán driverekkel még javítani lehet a teljesítményekenés akkor tényleg kitart soká a kártya. Remélem nem feledkeznek el ezen téren a G80-asokról... (meg remélhetőleg jelennek meg még azért olyan játékok, amik nem full dx10-et használnak, és ott még jó a kártya)
-
Narim
tag
Hát, sajnos most kezdem látni, hogy rossz döntést hoztam 2 hónapja.
Szeptember elején vettem új gépet, az előző 3 évig bírta, ezt is legalább 3 évre szántam, de inkább többre. Akkor, a pénztárcámhoz mérten a 8800TS 320MB-os tűnt a tökéletes választásnak. Olyan hírek voltak, ha jól emlékszem, hogy az új karik majd a GTS és a 8600 közé jönnek, gondoltam, akkor megéri venni egy GTS-t, mert a dx10-hez is jó lesz. Erre itt world in conflict, a crysis, és kiderül, hogy dx10-ben nem bírja a strapát... (az lcd-m miatt 1280*1024-ben kell mindent járatni, mert azon néznek ki jól a dolgok, 1024*768-on már nem) A dx9-es játékok, meg egy 7900GT-n is akadás nélkül mennek. Most meg mindjárt kapható a 8800GT, ami a GTX színvonalát súrolja, és még 1-2 ezerrel olcsóbb is, mint amennyiért a GTS-t vettem szeptemberben.
Íme egy példa arra, hogy 2 hónap alatt mennyit változhat a világ...(mennyi pénzt lehet bukni)
Már bánom, hogy nem vártam ki ezt a két hónapot.Most tényleg ennyire rosszul járt minden 8800GTS 320 tulaj, vagy csak én látom ennyire rossznak a helyzetet?
Van olyan dx10-et tényleg kihasználó játék, ami 1280-as felbontásban jól fut a 320-as GTS-en (és nem low-medium vegyes beállításokkal, hanem a dx10-es effekteket használva, nem a bioshock-ra gondolok pl., mert úgy tudom, az még nem használja ki annyira a dx10-et)?
Bocs a kifakadásért, de kicsit rosszul esik az érzés, hogy nem jóba "fektettem a pénzemet". Most nincs pénzem arra, hogy eladjam olcsóbban a kártyám, és rápakolva 10-20-at vagy többet vegyek egy GT-t... (nem akarok én maxon játszani, de ha már most sem tudom bekapcsolni a dx10-es effekteket a játékokban, akkor szerintem 1 év múlva szinte alig fog elindulni egyáltalán valami... márpedig még 3 évig tényleg nincs szándékomban / módomban gépet újítani)
-
-
ent
őstag
válasz
Tuco Ramirez #5707 üzenetére
Sőt extra edition csomag: 1 db GT + 1 db crysis masnival.
-
Anthony28
őstag
válasz
Tuco Ramirez #5707 üzenetére
Persze "ugyan már"-ozni egyszerű.De akkor biztos tudod miért nem változtat a régi G80-asok árán az Nvidia.
Lehet hogy hülyék?
Kétlem.
-
Anthony28
őstag
válasz
Tuco Ramirez #5704 üzenetére
És mire lecseng az December vége lesz.
Nagy okosság.
-
Anthony28
őstag
Valaki próbálta már a Crysis demo-t futtatni húzott kártyával? Mert nekem atom meta stabil 630/1600/2120 de a Crysis demóba belefagy.Természetesen minden más gyönyörűen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest