- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Androidos fejegységek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Monitor hiba topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mesa23
aktív tag
-
mesa23
aktív tag
-
mesa23
aktív tag
válasz
Andrew_31 #6178 üzenetére
Köszönöm,ma nemnagyon tudtam a melóhelyen nyugodt maradni,amig meg nem kérdezek itt a ph-n emberkéket,akik értenek hozzá,ugyanis nem lenne jó egy hét után kidobni a kukába!
De itt nyugodtabb vagyok!Egy nagyon off kérdés: nem tudja valaki,hogy ha két oprendszer van a gépemen, akkor a windoson belül hol tudom átírni a nevét a boot-oláskor bejövő 2 windosnak,hogy tudjam,hogy melyik melyik?
p87: igen!!!
-
mesa23
aktív tag
Hali!
Lenne egy fontos kérdésem!
Kb 1 hete kaptam egy 8800 Gts 320-as karit,és este beraktam a gépbe,elég sötét volt,rádugtam a tápcsatit,és azóta megy a gép,egy két hiba játékok közben,kidob az asztalra,kék képernyő,de nem minden játéknál!A mai napon bevittem a számtek boltba,mert új procit raktak bele,és azt mondja a fickó,hogy rosszul dugtam rá a tápcsatlakozót,ugyanis egy sorral el volt csúszva! (Ha most benézünk a gépbe,akkor ide kifelé volt elcsúszva)
Azt kérdezte,hogy ez így hogy mehetett?
És még azt mondta,hogy akár maradandó sérülést is szenvedhetett,és bármikor elöjöhet valami hiba!
Az lenne a kérdés,hogy tényleg sérülhetett e a kártya,és hogy tényleg előjöhet e mondjuk olyan hiba,hogy behal máról holnapra!
Be is halnék! -
mesa23
aktív tag
Kiakartam próbálni az új kártyával a Dirt-öt,de 5-10-20 percenként kékképernyővel,vagy az asztalra kidobással szembesülök!
Azt írja,hogy a hibát lehetséges,hogy az NV4 display.dll okozza!
Felraktam a 169.04-es ill.progit,de azzal is ez van!
Mi lehet a gond? -
mesa23
aktív tag
válasz
Tuco Ramirez #5640 üzenetére
Most teszteltem egy újat,ugyanis rájöttem,hogy az elsőnél még egy két dolgot elfelejtettem kikapcsolni!
Így lett az eredmény 8735 pont,tehát kb 400-al lett több! -
mesa23
aktív tag
Sziasztok!
Ma lettem tulajdonosa egy MSI 8800 GTS 320- OC karinak!
Kiváncsiságból lenyomtam egy 06-os d-markot az adataimnál szereplő konfiggal,ami fontos lehet,hogy a proci 3800+ x2-es,de 5000+ ként használom!
Az így kapott eredmény 8358 pötty!Ez így milyen eredménynek minősül? Átlag,vagy esetleg átlag alatti?
Új hozzászólás Aktív témák
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Path of Exile (ARPG)
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- MIUI / HyperOS topik
- PlayStation 5
- Milyen asztali médialejátszót?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest