Új hozzászólás Aktív témák
-
vazimódó
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #4592 üzenetére
Alvin szerintem nálad is ugyanez a driverprobléma.
163.75-el Vistán fekete képe a HL2-nél nekem is.
Mondjuk nekem sikerült leszednem. Csökkentett módban és Driver sweeper-el.
Hátha neked is segít. -
Geller72
veterán
Próbált már vki két 8600-at SLI-be? vs. 8800GTS?
-
vazimódó
senior tag
válasz
C.Brigante #4569 üzenetére
Érdekes nálam vistán ugyanezzel a driverrel fekete képernyő.
-
nesh20
aktív tag
Ha így nézzük igazad van. Jól hangzik az 5 év garancia. De ebből az 5évből nekem mennyi ideig kellene hogy gari legyen rá
? Lehet fél év sem kell és cserélem.
Az árban nem sok külömbség van ezért vagyok gondban. 500-1000 alatt a külömbség.
Először én is az ASUS-on gondolkodtam de utánna megláttam a BFG-t megtetszett. Utánna megint gondolkodtam hogy Gigabyte az alaplapom akkor ahhoz menne a Gigabyte vga kártya is.
Szóval mosmár végkép nem tudom melyik lenne jó. Alszok rá egyet + itt a hétvége lesz időm átgondolni.Azért köszönöm a segítséget.
-
Elmör
őstag
Mindhárom bevált gyártó. Ha sok különbség van árban, akkor mindenképp az olcsóbbat vedd meg, mert az OC bár gyárilag húzott, de amennyit rátolnak azt még biztonsággal elbírja a sima Asus vagy Gigabyte is. BFG-vel volt pár emberkének gondja (legalábbis valamiért ez maradt meg bennem, hogy az OC változat szemetelt vagy fagyott néha, ugyanakkor a sima gyári órajelen meg stabilan ment). Sajna nem tudok mi mellett érvelni. Neked kell döntened, hogy mire adod ki a pénzt. 5 év gari az tényleg szép, kérdés, hogy fogod-e használni addig. Nekem a Leadtekre (8800GTX) 2 év gari van és kb addig is tervezem maximum a használatát, mert ma már olyan iramban halad a fejlődés, hogy 5 év múlva már nem lesz elég még low beállításokkal sem ez a kari sajna. (Na nem tuti, de meglehet)
Én az Asus 8800GTS 320-ast vettem anno és nem volt vele gond. Ez biztos.
Szerintem csak jót vehetsz, bármelyiket választod is!
Alvin: nekem max hanggal volt gond eddig (Bioshock), de állítólag az a játék hibája. Vista naplójában esetleg nincs valami hiba beirat vagy elemzés?
-
Alvin_ti4200
félisten
Találkozott már valaki olyan rejtélyes jelenséggel, hogy játék közben kifagy a kép és a hang, aztán a monitor átvált suspend üzemmódba?
Half Life 2 Episode 2 alatt siekrült ezt összehozni, BIOS default minden. Driver 163.75 (nvidia oldalról). De volt már olyan gondom is, hogy az előzőt leszedtem, és miközben uninstallálta fekete kép volt és nem történt semmi, láttam, hogy darált a vinyó, néha pittyegett egyet a rendszer (hangszórón), nem tudom mi baja volt (ha volt).
Windows Vista Home Premium, de eddig nem volt semmi ilyesmi gondom
WoW-ozok órákon keresztül, még tuningolva is
-
nesh20
aktív tag
Sziasztok.
V.ki tudna nekem segíteni? Cserélném a kártyámat csak nem tudom milyenre.
Illetve azt tudom hogy milyenre csak a gyártóban nem vagyok biztos.
Egy 8800GTS-ről lenne szó. 3 lehetőség közül tudnék választani.
ASUS, Gigabyte, BFG. Tudom hogy referencia kártya és az asus rakja össze ( asszem, ha hülyeséget írtam bocsi). Tudtok segíteni mégis meylik lenne a legmegbízhatóbb. A BFG-n gondolkodok, de azt meg sajna nem ismerem. Érvek a BFG mellett 5 év gari, gyárilag
túlhúzott. Ez nekem nagyon tetszik csak nem tudom hogy megbízható márka e?A segítséget előre is köszönöm.
-
Gyuro!
aktív tag
Tudna nekem segíteni vki?
8800GTS-hez kéne friss és jó "catalyst progi" (bocs, de eddig ati-m volt)! Honnan lehet letölteni vagy mi a pontos neve, verzió száma?
Thx előre is! -
djtoomi
addikt
válasz
SaiyanJin #4580 üzenetére
8800 szériáról beszéltem,ott nicns különbség,a 8600gts-en(amit asus gyárt) stalker matrinca van rajta,stlaker a hozzávalo játék,és ha a karihoz járó cd-ről dobod fel,asszem valamivel jobban megy.
MSI nincs még meg,de meg van.Szal arra még nincs vevőm,de még nincs kéznél,legkésőbb szerdáig el kéne adjam.
-
SaiyanJin
csendes tag
válasz
djtoomi #4579 üzenetére
Vmit félreérthettél , én a Stalker kezdő képernyőjére gondoltam ahol felvillan az asus logo.Gondolom van benne vmi optolás.ha másnem gefre.Amúgy Asus 8600-os szériában van olyan hogy Stalker game jár hozzá asszem,bár erre mérget most nem vennék, és azon a vga-n is a stalker van.a 8800gts-en pedig Ghost Recoon cimkézés található.
-
SaiyanJin
csendes tag
válasz
djtoomi #4575 üzenetére
Ez igen viszont az felsőbb kategória amúgy énis Ati párti vagyok
hehe csak most csalódtam kicsit a Crossfire-ben.Kövi lépenek tűnik egy GTS 320, mivel Asus kedvelő is vagyok ezért gondoltam Asus-ra de most kicsit elgondolkodtatott ez az MSI oc v. mivel Asusé standard ahogy nézem.Viszont szvsz Asus-ba Asus dukál, nomeg Stalkerünk is ugye Asus párti khmmm...Asusért mit kérnél jövő héten ?
-
törölt tag
válasz
Anthony28 #4564 üzenetére
Akkor én is a kis százalékhoz tartozom. De a downgrade nálam csak átmeneti állapot, mert komoly upgrade lesz hamarosan, csak megvárom. hogy rendeződjön kissé a VGA helyzet az új kártyákkal. Eddig még a GTX lesz nyerő, de, ha meglesznek a esztek, még módosulhat új generációs GTS-re (112 shader)
-
djtoomi
addikt
válasz
SaiyanJin #4573 üzenetére
Én árulom amugy,OC verzsön.De sokan leeht kiutálnak nemsokára,ha megtudják hogy 2900pro-ra csábultam el,bár! még ott az asus 8800gts amire nagyon várok,majd tovább adom és marad cd mappám.
Amugy mért kérded?
#4574:MSI sokkal jobban megy elvileg,de a 2900pro-nál nem megy jobban,főleg hogy az XT...
-
SaiyanJin
csendes tag
ÁRRRGGGH....
2X raktam fel prohardverre a hirdetésem(sorry) és mégsem tudom eladni a karikat, mert a nagykerünkben azt mondták hogy nincs raktáron ASUS 8800GTS 320 , sőt , országos szinten sincs belőle.Továbbmegyek felmentem ASUS(global) oldalra és ott is azt írják hogy nincs készleten.Az köszi, most akkor várhatunk a futószalagra vagy mi???Kérdem én attól aki jobban átlátja ezt, ez mennyi idő kb. ha ez tényleg létezik.64bruttó lett volna úgyhogy kicsit tépem a hajam...
Még egy fontos dolog látom OC kiterjesztést a gyári tuning jelentené és emeltebb frekiken dolgozik?ASUS-é OC-s?
-
-
Macka
veterán
válasz
C.Brigante #4566 üzenetére
Megvetted?
Milyen a gépigénye, milyen felbontás/részletességgel tolod? -
C.Brigante
veterán
na, már nyomom a HL. episode 2-őt, asszem lassan játszok vele mert istentelen gyönyörű szép ez a játék, nálam minden szempontból tarol!!!
-
Egzee
őstag
Hát erre a táblázatra én is köpök egyet... X850XT jobbat teljesít mint a 8600GT-m... Habi!
-
Anthony28
őstag
Csakis upgrade!
A Downgrade-nek semmi értelme.Ha downgrade akkor is buksz ha upgrade akkor is.Ha pedig downgrade-elnék akkor az azt jelentené hogy azt se tudom mit akarok igazán.
Meg alapvetően az evolution a fontos...egyre feljebb és feljebb.
Ez olyan mintha azt mondanám hogy átülök a GSX-R 1000-ről egy MZ-re.Sztem megbolonulnék.
-
djtoomi
addikt
Egyébként én is mondjuk 100 óra gép előtt töltött órábol jo ha 10-et játszom,de én meg mondjuk csak azért veszek vga-t hogy legyen mit eladni,utobbi időben 6200-am is votl 7900gtx után.De ez az első "komolyabb" dx10-es vga-m.8600gt-gts volt már pár,de én sem játszok sokat,de mégis jobbnál-jobb kártyáim vannak,meg hajt a kiváncsiság,azért van meg a 8800gts 320-as most is pl,de eddig enm sok karin nyertem sajnos.
-
Xelo
addikt
elkelt a Giga 8800GTS640 vidkarim
szomorú búcsút vettem az álattól, mától Ploteus-t szolgálja.. mi lesz a következő? valami gyengébb..
-
mokus1
addikt
Amúgy az mekkora jó lenne ha normálisan optimizálnáka gyártók a játékokat!F1 07 athlon 64 3200+ 7600Gs-sel szinte max grafon gyönyűren fut!!1680*1050ben.Simán meglehetne csinálni
úgy hogy pl 320mb GTS ne legyen kevés valahova mert szerintem ha nem nézzük az OC-ket simán Top 5be van.Nem olcsó kártya és ezen ne fusson valami maxon szépen nekem ez nem a kártya gyengesége hanem a játékoknak az a szar optimalizácioja.Igaz hogy ne 7600gs-en fusson minden de minimum hogy 320GTSen vagy a 7000es kategioria csucsán.MOst veszek amúgy majd új konfigot q6600 és ha ennyire jó lesz a 8800GT akkor azt sőt szerintem a GTX is olcsóbb lesz akkor azt -
ssolitude
őstag
HL2:EP2-vel volt valakinek gondja Vista alatt?(8800GTS 320MB)
-
ent
őstag
Szi all
Vki tett már (gainward)8800gtx re ultra biost?
thx
-
libus
őstag
Szerintetek 8800 GTX OC alá melyik procit válaszam? E6850 v. Q6600?
-
fataliga
tag
válasz
donsergiooo #4531 üzenetére
Hát, 6600 után fog gyorsulni rendesen szó se róla, de hogy nem lessz az igazi x2-vel az is biztos.
-
Anthony28
őstag
válasz
Tuco Ramirez #4521 üzenetére
Kicsit belejövök oszt nyomhatjuk a neten...
-
zolee0307
őstag
Sziasztok!
A béta driverek vista 64 bit alá simán felmennek, vagy ki kell-e kapcsolnai az uac-t, vagy ilyesmit?
-
törölt tag
válasz
Tuco Ramirez #4530 üzenetére
LoL , nem kellett sokat várni a demonstrációra
-
PPSH
őstag
hi emberek.csinaltam fraps benchmarkot CoD2 multi alatt.ezek jottek ki"min:6fps,max:92 fps,avg:pedig 80 fps"nem karcsu ez egy kicsit?AF 16x-en van.
-
arpi6k
addikt
válasz
Tuco Ramirez #4530 üzenetére
Tom's hardware-re az összes hozzáértő ember köpköd.
-
JohnnyX
őstag
Nemtom megjelent-e mar ez a link, ha igen, akkor bocsika.
Csak kijelolsz 2 kulonbozo vgat meg 1 programot, es szep tablazatban elehelyezi oket, hogy s mint teljesitenek.
-
Kartács
aktív tag
válasz
Tuco Ramirez #4526 üzenetére
Rendben!
Köszi szépen a válaszokat ;)
Majd jelentkezem! -
Tuco Ramirez
őstag
-
Kartács
aktív tag
válasz
Tuco Ramirez #4524 üzenetére
Na akkor majd meglátjuk
ha meglesz a VGA picit megtoldom a CPU-t is tuning ügyileg ^^ mennyit lehet húzni átlagban egy ilyen X2-es procin? 400-600Mhz? (szerintem jó a hűtőm hozzá mert most több óra játszás mellet hideg a borda és csak 1800on pörgetem).
Másik: 3D Mark06ban mennyit érhetek el kb majd ezzel a VGAval? (tuning nélkül) csak hogy tudjam mihez viszonyítani, hogy "szar van e a levesben vagy sem"
Köszi a válaszokat -
Kartács
aktív tag
Egy Röpke kérdésem lenne
Mostani konfigommal futtatom a Bioshockot és a Airbornet Low-Medium beállítások mellett 1280*1024ben ~25fps
(Most még 6600GT 128mb van) de estére elvileg meglesz a 8800GTS 640MB OC-m akkor olyan "nagy" gyorsulásra számíthatok?
Csak mert ahogy olvasgattam az emberek többségénél hasonló konfiggal Maxon tudják futtatni 30-40FPS fölött ezeket a mostani csúcsgémeket
Haver is nemrég vett a "régi" konfigja mellé egy 8800GTS640et és azt mondja bődület amit gyorsultSzóval? Ennyit számít egy ütős VGA?
-
r-chee
őstag
Ma én is megpróbálom majd rrivatuner 2.05-ben mit lehet művelni
.
v2.05 >> [Download]
-
Anthony28
őstag
Most jutottam oda hogy kipróbáljam a Company Of Heroes-t.1680x1050 full full beállítással: Avarage: 99,1 fps,Max 271,7 fps,Min 12 fps.Bár a stratégiai játékok nem a kedvenceim de ez egy igen jól sikerült darab.
-
Smish
tag
Sziasztok mindenki
Már többször is volt róla szó de eddig még nem igazán válaszolt rá senki hogy miért van az hogy rivatuner 2.05-el és 163.71-es driverrel miért nem jelenik meg egyeseknek a shader clock csúszka.Akinek megjelent az maga állította be vagy alapbol ott volt?Ha tudja valaki a választ az írjon mihamarabb miként lehet beállítani.
Köszi -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
djtoomi #4498 üzenetére
VGA tuninghoz a RivaTuner-t ajánlom (a GPU hőmérsékletének monitorozására is elsőrangú), fps méréshez a FRAPS nevű progit, a CPU hőmérsékletének méréséhez pedig az Everest-et. Ha minden igaz, mindegyiket le tudod tölteni a www.guru3d.com-ról. A tápod szerintem elég lesz.
-
Gerr'y
senior tag
A Gf 8800GTX hány ampert vesz fel a táp +12v-os ágáról maximum?
-
wombation
tag
....Az Atitool egyszerűbb
Az Atitoolnál az összes csúszkát állítsam feljebb,vagy csak a jobb szélsőt ?(3D perfomance) -
wombation
tag
Vazimódó:Örülök ,hogy örömet szereztem...
Nos,a Rivatunerben próbáltam húzni a kártyát ,de......
ki kell pipálni ,azt hogy "enable driver-level hardware overclocking",majd ezek után reboot...
Viszont a reboot után megint nincs kipipálva ez a cím....
Próbáltam,hogy detect now,de aztán a GPU-t 313MHz-re állította,a memóval is ezt tette..
Mit tegyek?
A Gainward kártyákhoz milyen Vga tuning progit adnak? -
bim
veterán
Hy
hogyan lehetne orvosolni azt a problémámat hogy a colbitset teepiteném erre kiirja a gép hogy a rendszergazda letiltotta az adatbázis szerkesztését.
ezt hol lehet engedélyezni?
Xp SP2 folyamatos frissités....
nem feltétlenül a colbits kell hanem a regbuheraa fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DB gyönyörű EVGA GTX260-275-285 Eladó !!
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G - 36 hó garancia
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest