- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv! Rég jártam erre, anno azt próbáltam itt kideríteni érdemes lenne e GTX260-at venni a mostani 8800GTX helyett, ledumáltatok róla, jól tettétek, még mindig úgy érzem no problem! Sőt már tudom h ha veszek jövőre újat akkor az nem 260 lesz, de ha így szaladunk akkor nem 280, hanem [valami ilyen] !
Még valami! 21 colra váltottam és 1600*1200 alá nem akaródzik adni! Nem hittem vna! -
Tik tak tik tak! Nanométerek csökkennek stream procik nőnek, MHz-kkel egyetemben!
-
Nkem jobb lesz!
(egy-másfél év múlva
)
-
Köszi a hozzászólásokat! Nyúzom még a lelki világát (8800GTX)! Aztán majd bankot robbantok és GTX280-at is padlóra küldöm!
-
Most per pill nekem sincs gondom vele, amit elindítok max és megy se nyikkan! Ez egy kellemes érzés mit ne mondjak! Én életembe először játszhatok valamivel úgy maxon h a simításhoz is hozzányúlok! Ugyanis eddig csak olyan karim volt ami le volt maradva a korban! Jó lenne tartani ezt az állapotot minnél kevesebb pénzköltéssel! Maradjon v menjen a levesbe a 8800GTX-em? (A leves már megvan több oldalról is)
-
Elmélkedem! A pénzt szemelőtt tartva! Nekem van egy db 8800GTX-em ugyebár! A jövőben valszinűleg az nvidia erősen rááll a fizikára! Tény h a 8800GTX ideális fizikára, de még tök felesleges az egész fizika téma! Ha én eladom és veszek egy gtx260-at akkor nukku fizikára kari! És nem lehetetlen h a gtx260 akkorra már nem lesz nagy szám (most sem az) mikor a fizika előtérbe kerül! És akkor ott állok egy karival és kiadtam érte kb 60 ropit! Amiből visszajött kb a fele elven! Haladni kell majd a korral és kellene egy kari fizikára na de akkor már lehet h a 260is elavult lesz, sőt nekem a lap is korlát az egész fizika témában! Azaz lapcsere, fizikára két kari és kiadtam újabb sok tíz ezret! És akkor még nem beszéltünk a jövő szabványairól azaz ddr3,usb3, lga 775-nél jobb procik! Ezek már mind jelen vannak csak nincs róla szó! Folytatom!
LEHET h nem kéne eladnom és megvárni még kiforrja magát a fizika + az új hardverek és akkor eladni az egészet és venni újat SOK pénzért? Nem tom! Sokféle úton elindultam már e téren! Nem látok a gyártók fejébe sajnos, na meg a jövő programjainak, játékainak gépigényébe............! attól tartok h a 8800 nem bírkózik majd meg a dolgokkal és mire erre mások is rájönnek már nem ér semmit! Nem mintha most olyan sokat érne.......... -
válasz
schwartz #5182 üzenetére
Mert ha ránézel a p45-ds4-re akkor látszik h van rajta 3 pcie foglalat! A legfelső 16x-esm alatta 8x-es! Az alatt 4x-es! Ha én pl beteszek egy 8800GTX-et a legfelsőbe meg egy 8500GT-t az alatta lévőbe akkor elveszi a sávot a 8800GTX-től! 8-8 ra ossza el! ÉS ez már érződik a 3d mark alatt! A legalsó 4x-essel semmi gond, mert az független a felette lévő kettőtől azaz 16y és 4x!, igenám de az annyira alul van h nem tudok betenni csak egy egy slotot foglaló karit az is szinte súrolja a házam alját!
-
Üdv! Nekem épp egy 8800GTX dübörög a gépben hozzáteszem nincs rá panaszom! De ettől függetlenül szerintetek mennyivel jobb egy GTX 260? Alap referencia kivitelt tekintve! Most ezzel a konfiggal (profil) kapok 130xx pontot a 3d mark 06-ban! A vga-hoz még nem nyúltam! Elsősorban arra lennék kíváncsi h mekkora a differencia a két kártya teljesítménye között! Érdemes e nekem ezt aladni és venni egy olyat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai robottaxi indul Európában
- Windows 10
- E-roller topik
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest