Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Henk

veterán

válasz Lauda #10875 üzenetére

Én most vettem egy full hd monitort.Tartottam tőle,hogy kevés lesz a 260.Eddig a cod5-öt és a Nfs Undercover-t próbáltam és mindkettő ment kimaxolva,amit a játékból lehet.
    Crysis-al nem játszok.
    DeepDish: igen az 55nm-es gtx-en egyoldalon lesz az összes mem és a hátoldalon nem lesz a kártyán borítás.De nem lehet még őket kapni. :(
    Sziszifeca:mind ref kártya,teljesen egyforma a hűtése.Az,hogy melyiket mennyire lehet húzni az lutri.Általában azt mondják a neves gyártók kártyái kicsivel többet mennek.Várni érdemes e?Ha kijön az új széria biztos olcsóbb lesz a régi,ez mindig így van.

• Cyberpunk

félisten

válasz Lauda #10875 üzenetére

Hát az igaz hogy ott már kevés a GTX260 de ha lemondasz a vonalsimításról meg egy két plusz csilibili effektről pl motion blur (bár azt én ha lehet mindig kikapcsolom főleg autós játékban mert elégé zavar) akkor már szépen elmegy a graf meg nem minden sajna ma már ez a trend hogy csinálunk egy fasza grafikájú játékot de a többi az meg csapni való tisztelet a kivételnek. Bár ebbe nekem nem tartozik bele a crysis sem a FarCry2 ezek számomra amolyan egyszeri játékok voltak. De azért nálam is számít a grafika mert különben minek is vettem volna GTX260-at :U Ja és egy év múlva csere GT300-ra vagy HD5xxx-re azokra már érdemes lesz komolyabban beruházni (legalább is én komolyabb teljesítményt várok tőlük legalább 50% meg persze dx11 stb, stb..... ) éppen ezért nem vettem most csúcs VGA-t ;]

DeSanto: Nem fogyaszt ám az annyira többet én egy 32"-ost veszek annak megáll a fogyasztása 150W-nál attól függően hogy mekkora fényerőt használsz. Szemben egy 24"-os (nem energia takarékos új hullámos) is elfogyaszt 130W-ot. És mellesleg megtartom a jelenlegi Samu 931BF-em mint elsődleges monitor mellé gondoltam a TV-t mint másodlagos megjelenítőt játékra meg film-re.

Új hozzászólás Aktív témák