Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs_t
tag
...
Szerintem a 60Hz-en 3DVision nem működőképes, vagy ha valami hekkelés után mégis akkor sincs nagyon értelme. Világosabb képeknél már a 100-120Hz (tehát szemenként 50-60 Hz) is zavaró tud lenni néha a vibrálás miatt, el se akarom képzelni ez milyen 30Hz-en. A hekkelést egyébként talán megoldhatónak érzem, mert telepítések során néha nekem is összejött, hogy 85Hz-en volt a monitor és 3D szépen ment a tesztoldal, egyszerűen csak nincs értelme.Nekem Vista és Win 7 alatt is voltak monitor driver problémáim. Vista alatt meg tudtam oldani de a Win7 sajnos nem hagyta magát. Egyelőre nem tudtam 85Hz fölé vinni a CRT-t. Szintén voltak driver problémák az előző 3dVision driverrel (CRT-t egyáltalán nem lehetett használni
), de ezt az új meghajtó megoldotta, sőőőt ami nekem jó hír, végre támogatja a 3Way SLI-t és Quad SLI-t is (még nem próbáltam, de nemsokára fogom.) A mostani projekt egy 3D Vision ready projektor lesz nekem. Majd írok róla, ha sikerült szerezni. Remélem ez még komolyabb élmény lesz, mert ugye a 20 col körüli monitorokkal csak az a baj hogy a méretükből adódóan nem képesek annyira érzékeltetni a mélységet... remélem a projektor ezt megoldja.
És természetesen ha valaki 3D-t akar használni nyugodtan (kb.) felezze meg a VGA teljesítményét, mert ugye 2 képet kell kiszámolni 1 időpillanatra.
(Ha valakinek sikerült Win7 alatt CRT-t 100hz fölé vinni, az írja már meg hogyan sikerült.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Crew sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest