Hirdetés
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amazon Fire TV stick/box
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Neked ez kell. (ill továbbra is kérdés, van-e a monitorban beépített transzmitter. Ezt csak a bolt/gyártó tudja neked megmondani)
-
M^xx
aktív tag
válasz
t72killer #598 üzenetére
Persze ezt értem, nekem kitt kell. Na most az üzletekben nem nagyon tüntetik fel, hogy mit is árulnak vagy csak én nem látom ?
-
M^xx
aktív tag
válasz
t72killer #596 üzenetére
Ezek szerint valószínűleg a szemüveg (3d vision kit) mellé adnak transzmittert. Üzletek nem nagyon említik ezt bár egyértelmű, ha az egyből indulunk ki..
-
M^xx
aktív tag
Kis infó kéne. Van egy XL2420T monitorom, benne is van az Nvidia 3D Vision által támogatottak listályában Kérdésem az lenne, ha most veszek hozzá egy NVIDIA 3D Vision 2 vezeték nélküli szemüveget akkor az úgy működni fog ? Azért kérdezem mivel a sima NVIDIA 3D Vision 1-nél van külön valami dobozka, és ebben ugye nincs, amit meg a monitorokhoz adnak NVIDIA 3D Vision 2-t pl: [ASUS VG278H] annál ez a vezérlő van. Szóval, ha én megveszem a NVIDIA 3D Vision 2-t akkor mi fogja vezérelni ?
-
Satyricon
addikt
Sziasztok!
Én még csak most kezdtem el komolyabban foglalkozni a 3D Visionnal... A topicot is elkezdtem olvasni az elejéről, de egy valamit meg kell tudnom, mielőtt belevágnék ebbe a monitor+szemüveg vásárlásba:
Az lenne a kérdésem, hogy a jelenlegi konfigom elég a 3D vision 2-höz?
Asus EN 8800 Ultra 768 mb (két ilyen karim van, ha nem elég, muszáj leszek venni sli lapot is, bár ez csak a legvégső megoldás
)
AMD Phenom X2 550 BE (3 magosítva)
Corsair Dominator DDR2 4gb 1066 MhzSzerintetek?
-
emre33
addikt
Nvidia Vision-hoz most melyik monitor a legjobb?
ASUS 27" monitor VG278H gondolkodom.
Ebbe elvileg már a 2. generációs szemüveg van.
-
M^xx
aktív tag
Valaki képben van 3D Vision Battlefield 3 multi alatt is működik ?
-
t72killer
titán
Szuper, már az NV fórum se működik
. Pedig ideje volna már, hogy felbukkanjon egy megoldás az Optimus+HDMI 1.4+3D vision problematikára! Az ember kiad egy rakás pénzt és tessék... A marketinggépezet meg tolja az arcába, hogy a mobil grafikák 3D vision képesek.
-
Sz_Moro
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy GTX460 videokártyám van és egy Samsung UE40ES6100 tv-ém HDMI 1.3 kábellal van összekötve, a kérdésem az az lenne, hogy tudok lejátszani bd50-es vagy 3d filmet ezzel a szettel,
usb-ről megy kitűnően csak valahogy nem tudom rábírni a gépemet hogy lejátssza 3d
ha lehet akkor lsz írjátok le, hogy milyen drivert (serialt) kell használjak, és hogy azt hol és hogy kell beállítani
Válaszokat előre is köszönöm!
-
chris0000
őstag
hi.
A 3DVISION 1 szemüveg kezeli a LightBoost-os (3DVISION 2) monitorokat v 3DVISION 2 szemüveg is kell?
pl.:ASUSVG278H (itt a monitor és a szemüveg is 3DVISION 2)
nem találtam cikket... -
Tanya1
csendes tag
Na a múltkor még ezt is elírtam, tehát akkor még egyszer.
MITSUBISHI HC 5500 projektor (1920*1080, 120Hz, LCD, Full HD, 1080p), de NINCS "3D REDY" logó mert már 5 éves.
Szinte az eddig gyártott összes PROJEKTOR adatai (szerintem hasznos kis oldal)
http://www.projektoren-datenbank.com/pro/
Nvidia 3D Vision szettel, vagy más vele azonos rendszerű szemüveggel van e tapasztalata valakinek, hogy miként működnek vagy működnének együtt?
Mielőtt ide tévedtem, párszor át túrtam a netet de semmi ezzel kapcsolatosat nem találtam.
Kérem szépen a segítségeteket!
Köszönöm
.
-
JEEMBO
aktív tag
Van valakinek olyan tapasztalata, hogy az nVidia oldalan hivatalosan nem tamogatott, de amugy 120Hz-et tudo vetitovel mukodik az infras Vision 3D szemuveg?
Vagy tul nagy ezen vetitok laggolasa, csuszasa, igy szellemkepes / crosstalkos lesz a kep? -
Tanya1
csendes tag
válasz
RomiJosy #580 üzenetére
Jajj!
Mitsubishi HC 5500 (nem 5800) a projim, jól átolvastam a totyikot és úgy vélem egy 3D redy projektor driverével mondjuk egy usb-s 3d Vision szemcsivel talán játszhetnék 3D-ben.
Kérek szépen egy hozzá értőt, hogy erősítsen meg benne vagy cáfolja a kivitelezhetőségét!
Köszönöm.
-
RomiJosy
aktív tag
-
RomiJosy
aktív tag
Sziasztok.
Örülök a topiknak, mert pont a témával kapcsolatban lenne kérdésem. Nemrég megajándékoztam a gépemet egy asus gts 450 1gb ddr5 vga-val. A progik között kiszúrtam a 3d lehetőséget. Jelenleg helyhiány miatt amúgy is tv-n megy a számítógép ami egy LG led 3d tv. A megosztott képernyőt egy kattintással átalakítja és van hozzá vagy 7 db passzív szemüveg. A kérdésem az, van e olyan lehetőségem, hogy nem kétszínű papír szemüveggel nézzem az esetleges játékot, hanem megosztja a kari a képet, a tv meg majd megdolgozik az áráért.. Ha jelenleg aktiválni szeretném a 3d visiont vagy kétszinű szemüveget választhatok, vagy vmi adaptert követel, nincs lehetőség a megosztásra.. -
Tanya1
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon szeretnék egy 3d Vision cuccot. Most egy GTX295 kártyám van és egy MITSUBISHI HC 5800 projektor (1920*1800 120Hz) a megjelenítőm. Van esetleg rá mód, hogy 3D-ben játszak egy kit vásárlását követően? (talán egy korábbi driverrel?)
-
Myth
aktív tag
Sziasztok! Kérdésem az lenne, hogy adott egy samsung ue55d8000-es tv amit az nvidia 3dtv play támogat, és ugye ezt a progit meg kell venni. Na már most az nem világos, hogy csak ezt a progit kell megvenni vagy még a 3d vision kit-et is? Vagy támogatott tv-vel megy ir emitter nélkül is?
-
mrfire
őstag
Ez nem lenne alkalmas a dologra? http://www.arukereso.hu/monitor-c3126/samsung/s23a700d-p49250966/
2ms/120hz, 3D monitor Van még valami kritérium aminek meg kéne felelnie, vagy tényleg csak azok jöhetnek szóba, ami az nvidia listáján van? -
mrfire
őstag
Heló!
Nézegetem ezt az oldalt a 3d vision támogatta monitorokról és elég szűkösnek találom, ráadásul alig akad rajta olyan, amit még lehet kapni. Tényleg ilyen kevés lehetőség van, ha 3D Vision-t szeretnék használni, vagy csak a lista nem teljesen aktuális? 21-23"-os monitort keresek inkább 1680x1050-es felbontásban, mint 1920x1080-on, de nem nagyon találok megfelelőt.
-
ginotaki
csendes tag
Sziasztok,
nemrég beszereztem magamnak egy acer H5360BD projektort, ami ugye DLP és nVidia vision 3d-t is támogat. 3d-re még nem használtam, most szeretnék a gépembe venni egy normális videokártyát, hogy teljes értékű legyen a szett
Nem tudok dönteni, hogy nVidiat vagy pedig AMD-s kártyát vegyek. Olvasgattam itt fórumon, hogy az nvidiával vannak gondok, de az utóbbi hozzászólások már arról szóltak, hogy ez is működik a DLP rendszerrel és szemüvegeivel. Természetesen nem szeretnék venni hozzá nVidia kittet, hanem a projektor saját rendszerét és szemüvegét szeretném használni játékra is.
Szóval a kérdésem annyi lenne, hogy az nVidia 3d-je ad valami pluszt az AMD-hez képest? Tehát megéri inkább nVidiásat venni és mókolni vele kicsit, hogy működjön a projektor saját szemüvegével (ha ez egyáltalán lehetséges) vagy ugyanolyan hatást érek el vele, mint az AMD-s kártyákkal?
Plusz a 3d-s játékok futnak mind a két kártyán? Úgy értem, mindkét gyártó honlapján más játékok vannak feltüntetve, ezek szerint egyik kártyával a játékok egy részével tudok játszani 3d-ben a másik kártyával pedig a másik részükkel?
Előre is köszi a segítséget, és bocs ha hülyeségeket kérdezek, csak nem akarom elizgulni a választást ha már ennyi pénzt kiadtam a projektorért... -
vcarter82
csendes tag
Köszönöm a választ!
Akkor mi a teendő, ha 3D-t szeretnék? Eladom ezt az LG-t és veszek helyette egy 3D Tv-t? Barmelyik 3D TV fogja tudni ezt az nvidias izét, vagy ott se mindegy mit veszek? A 3D Sync port gondolom arra is kellene az nvidia szemuveghez.
Mi van abban az esetben ha veszek egy sima 3D TV-t, amihez adnak gyarilag szemuveget. Menni fognak PC-ről a filmek vagy játékok az Nvidia szemuveg nelkul, de a tv-hez kapott 3D szemuveggel? Vagy nem, mert nincs hardver, ami szinkronizal a gep es a tv (monitor) között??
-
vcarter82
csendes tag
Sziasztok!
Valaki 3D Nvidiaban jaratos segitsen legyen kedves! Vettem nem régiben egy nvidia kit-et. Adott hozza egy kompatibilis video kartya és egy LG SL80-as 200HZ-es TV.
A gond az, hogy sehol nem lattam leirasban vasarlas elott, hogy nem csak a 120HZ az igeny a monitorral szemben, hanem az a bizonyos 3d sync port rajta. A helyzet ugyanis az, hogy nem tudja összehozni a 3D képet igy a rendszer, mert hianyolja azt a portot a tv-ről.
Ha valakinek van ötlete, mit lehetne tenni, kérem segítsen, mert elég sok pénzt beleöltem a rendszerbe és egyenlore ugy tunik hiaba...
Üdv,
vcarter -
kiki22
senior tag
Sziasztok!ha esetleg vkit erdekelne egy vision kit:[link]
-
emre33
addikt
Hát én új VGA-t szeretnék venni.
Z77 alaplappal.Baj az, hogy van X-FI elite pro hangkártyám, szeretnék két integrált lan kártyát is.
Olyan alaplap viszont nem létezik, ahol a PCI-s X-FI elfér két VGA kártya mellett.
X-FI elite pro-t viszont nem hagyhatom ki, külső egység miatt kell.Viszont egy Geforce 680 kártya hosszútávon szívás lehet.
-
maross
nagyúr
meglepoen jok az fps-ek 2magos vga-val, sokkal kevesbe esik le 2d->3d valtaskor. Igaz elotte egy gtx275-om volt, annak felezte. Ezzel gyakorlatilag mindent lehet 3d-ben jatszani, es kb 20-30%ot esik, neha annyit sem. Talan a metro fogta meg, ott csak 30fps korul van. Mindenkinek csak ajanlani tudom 3dvision melle (felteve ha van egy 550W folotti tapod), 40-45 korul egy csomot arulnak most ph-n.
-
emre33
addikt
Tolna megye környékén van valakinek Vision cucca?
Diablo 3 bétát szeretném rajta kipróbálni.
-
avisti
csendes tag
valaki esetleg tudna nekem segiteni hogy tudok játszani bf3 al 3dben ?
vettem egy samsung sa700d monitort adtak hozzá szemüveget mindent de nem tudom hogy lehet 3d ben játszani a játékot valaki tudja ?
-
avisti
csendes tag
sziasztok van egy samsung sa700d monitorom kaptam hozzá szemüveget mindent
első percekben elég szépen mükődőt nem volt vele semi baj aztán film nézés kőzben ki be kapcsolt a szemüveg azt hittem hogy az elem lemerült vettem egy ugyan olyan elemet bele de azota bese kapcsol a szemüveg világit egyet zőlden aztán pirosan hogy kikapcsol esetleg valami tip ?
-
BoBa68
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 1 éve vettem egy Samsung Syncmaster 2233RZ monitort, most jutottam el odáig, hogy vegyek Nvidia 3D vision kitet. Csak azt nem tudom, hogy a Vision 2 kompatibilis e a monitorral, mivel ezt a kitet 1080p felbontásra javasolják az ASUS 27" monitorjához, vagy mardjak a Vision 1-nél.
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
t72killer
titán
válasz
t72killer #554 üzenetére
A másik bajom, hogy hdmi-n nem lehet 1080p120Hz-es jelet átnyomni (elvben lehetne, csak ahhoz drágább hdmi chipeket kéne tenni a hdtv-kbe VAGY LEGALÁBB A JÁTÉKRA KITALÁLT MONITOROKBA. Az x éve létező displayportot meg persze szintén senki sem használja...
Asszem egyelőre elleszek a mostani rendszeremmel, 3D filmnézéshez jó, játék témában meg megnézem lehet-e vmit a tridef progival vagy a hdtv play-el ügyeskedni.
-
maross
nagyúr
válasz
t72killer #552 üzenetére
Penzre megy a jatek, nem adakozasra. Ha neked igy lenne tobb penzed a tobb millio dollaros fejlesztesek utan, te is ezt csinalnad. En majd 2 eve vettem egy 2233rz-t, egy nvidia vision kit-et, es teljesen elegedett vagyok. Nvidia kartyam volt amugyis alapbol. Azota azt lecsereltem egy GTX295-re, ami egy ultrabivaly kartya 40 ropi kornyeken, es a gtx570-et veri, amiert szep penzt kernek mostanaban.
-
-
joca1
tag
válasz
petibusz #548 üzenetére
Tudomásom szerint a 2233RZ is csak dvi-on kerseztül tudja fogadni a vision 3d-t.
Én egy monitorról tudok ami tudja fogadni a vision 3d-t hdmi csatlakozáson keresztül,ez pedig az Asus VG278H monitor,ami méreg drága persze sajnos,persze lehet van több is de én csak erről hallottam,hogy biztosan tudja. -
petibusz
csendes tag
És milyet érdemes venni?mert valahol egyszer olvastam,hogy a elsőként erre a célra gyártott,Samsung Syncmaster 2233RZ Bemeneti hdmi ,és egyéb csatlakozoja nem képes bevenni azt a sávszélességet, mint a közelmúltban kiadott 120mhz-es 3d-s monitoroké.Igy nem mindeggyik 3d-s játék élvezhető rajta?
-
petibusz
csendes tag
én arra lennék kíváncsi, hogy van nekem 3d samsung tv-m.
295gtx vga-m ,Ha veszek 3d vision kit-et fog menni a tévével?
Vagy mindenképpen kell a 120mhz -es monitor? -
joca1
tag
Sziasztok nekem csak egy kérdésem lenne,remélem tud valaki segiteni nekem.
A battlefield 3 alá elég a gtx 580 nvidia 3d visionban maxon kivéve élsimitás?
nálam a jelek arra utalnak,hogy elég lenne mert rázós helyzetben is van bőven fps(de ugye 3d vision alatt legalább feleződik az fps),de most akarok venni 3d monitort és nem szeretnék kártyára is költeni meg nem is akarok,úgyhogy előre is köszönöm mindenkitől a segitséget. -
Mayday001
csendes tag
tridef 3d progira nincs vkinek vmi okossága a 14napos trial lejárta után?
-
asprey
tag
válasz
t72killer #542 üzenetére
Hát sajnos nekem sem jött össze a laptopon ezért most mérgemben raktam össze egy asztali gépet egy nVidia GTX 560 videó karival I5 procival. Megy is az nVision rendesen a Samsung 22' monitoron és a 3D DLP projektoron is. Sajnos a szemcsik nem nagyon működnek együtt, vagy az nVision megy és akkor le kell kapcsolnom a projektoron a 3d-t (nem megy a dlp szemüveg) vagy nem kapcsolom le és akkor tökéletes a DLP szemcsivel. (nem megy az nVision szemcsi) Nem egyszerü ez a 3D.
-
t72killer
titán
Én is erre jutottam, csessze meg Nvidia... Vettem egy vadiúj Acer hn274h monitort, ami mellé adták is a vision szemüveget - aztán hdmi-n még 2D 120Hz-re se tudom beállítani, nemhogy 3D-re
.
A filmlejátszás Totalmediával megy hálistennek - de ennyi erővel vehettem volna egy nagyobb 3DTV-t.A 3DTV play meg monitorokkal nem műkszik, iz3D nem műkszik úgyhogy most meg vagyok lőve... Játsszak anaglifben 150kHUF kiadása után???? Vagy vegyek egy 10 kilós kábelrengeteget "asztali gép" címen?
igazán előállhatnának egy megoldással, mert a modern Nvidiás laptopok 90%-a optimusos! (ja, samu rc530 notim van, 540m- es grafika és elvileg szépen vihetné a starcraft2-t 3D-ben).
-
szenner
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy az Asus k43sj-vx740d típusú laptopommal, meg lehetne-e oldani a 3D-t, a Nvidia 3D vision szemüveggel. Vagy ehhez nem elég egyszerűen egy szemcsit venni? VGA, és HDMI kimenet van a laptopon, és van egy AsusVH238T típusú monitorom hozzá, de nem 3D...
A laptopon az Nvidia Vezérlőpultban nincs olyan beállítási lehetőségem, hogy Stereoscopic 3D beállítás, vagy hasonló...Ha ezekkel nem megoldható, néztem egy Benq W700-as projektort, ami támogatja, a 3D-t. Azzal már össze lehetne hozni, a szép 3D hatást?
-
maross
nagyúr
trine2-ot probalja ki akinek van ra lehetosege, nagyon szep 3d-ben. igaz maxra kell huzni a 3d-t, de szep kulturaltan nez ki
.
-
Márton
nagyúr
ezt találtam
To make it work:
- Use Windows 7 (32 or 64)
- Use Firefox 4 and the latest Nvidia beta driver
- Use one of the AEREO themes (AEREO MUST BE ON!!!)
- Disable multi GPU on Nvidia Control Panel (SLI IS NOT SUPPORTED)
- YouTube videos with advertising are not supported yet
- Wath videos on main YouTube page (channels do not support 3D)That’s all
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A 2D-3D konverzió egy pite mód. Eleve az a baj, hogy itt ugyanazt a képet kapja mindkét szemed, így némi szimulálással keltik életre a 3D-s hatást, ami olyan lesz, amilyen sajnos. Használj 3rd party keretprogramot, mert ott már nem ugyanazt a képet kapja a két szem. Ajánlhatom a DDD-nek a TriDef alkalmazását. DX-re ez a legjobb, de ha fontosak az OpenGL-es játékok, akkor arra az iZ3D a jobb.
A 120 Hz csak egy dolog. Az is kell, hogy a keretprogram driverébe be legyen építve a monitor támogatása. Főleg a 3D Vision esetében, ahol a gyártónak fizetni kell, hogy működjön a technológia. Ezt egyébként ideje lesz majd átgondolni az NV-nek, mert marha nagy hátrány a 3D Vision esetében, hogy a legjobb monitorok nem támogatják. Ha ingyenes lenne, akkor ezzel nem lenne probléma, persze akkor nem is jönne belőle a pénz, számukra meg pont ez az üzleti része a dolognak.
-
pigatt
őstag
Persze adtak azzal nincs is gond, csak a 2d -> 3d konverzió miatt választottam ezt a monitort. Csak előtte láttam nv 3d cuccot is működni és mintha egy kicsit szebb lett volna, ezért gondoltam, hogy mivel ez a monitor is támogatja "120hz-et" így működő képes lehet a dolog egy Vision kit-el és amelyeket akarom használni azt aktiválom és szemüveget teszem fel, de akkor ez nem működő képes megoldás így nem erőltetem.
Köszönöm a kimerítő választ.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ez érdekes, mivel a programkód ugyanaz a TriDef, vagy iZ3D mellett is. Pontosan ugyanazt csinálja a 3D Vision is. Max annyi lehet, hogy a 3D Vision Ready játékokban jobb lehet az NV-é, de az rendszerint használhatatlan 3rd party programmal.
Esetleg még az képzelhető el, hogy a 3D Vision egy fizetős rendszer, vagyis ahhoz, hogy a program ilyen legyen a fejlesztőnek fizetnie kell az NV-nek (ezután az NV megírja a kódot a programhoz). Ezt sokan már nem teszik meg, és elkészítik a 3D-t az AMD HD3D-hez igazított, de ingyenes Quad Buffer SDK-jával. Az NV ennek kedvezőtlen hatásait driverből igazítja ki, de mivel ez a zárt driver neked nem jó a szabványos monitorodból kifolyólag, így erre a te rendszered képtelen, vagyis rosszabb minőséget kaphatsz. Ez sajnos csak a Win 8-cal fog megváltozni, amikor a DX is tartalmazni fog egy egységes 3D SDK-t.Egyébként az NV megoldását ezzel a monitorral lehetetlen használni ... még. Ez csupán a driveren múlik, mert úgy nézem a monitor speckóit, hogy a 3D Vision 1-nek megfelel (talán a 2-nek is), de ahhoz, hogy bekerüljön a támogatás a driverbe a Samsungnak fizetnie kell az NV-nek. Akár egy összegben, akár minden eladott monitor után egy kisebb összeget. Amíg ez nem történik meg, addig a monitorod nem fogja támogatni a 3D Visiont.
Én javaslom azt a keretprogramot használd, amit a Samsung adott hozzá. Remélem adtak, mert manapság azért ez illik. Főleg egy ilyen drága cucchoz.
-
-
maross
nagyúr
zold mindket box a szoveg folott? ha nem, akkor olvasd el mi van oda irva, es csinald meg. Nalam az aerot kellet bekapcsolni, megtettem, azota jo.
"If the above two boxes are green
1) Visit YouTube and select the “HTML5 Stereo View” method from: www.youtube.com/select_3d_mode." -
pigatt
őstag
Hali!
Srácok, van egy 120hz-es 3d-s monitorom, de nem nv 3d. Van esélyem, hogy működik rajta az NV 3d?
Samsung S27A950D a monitor.
-
Niro83
csendes tag
Sziasztok!
Nekem már majdnem egy éve van ilyen cuccom, mennek a játékok királyul, mikor még a régi fajta lejátszó volt a 3D Vision oldalán azok a videók is mentek, bár azokat csak mikor vettem akkor néztem.
YouTube3D hiba: Most viszont szeretném a YouTube3D-t használni, de nem megy. Legújabb Firefox megvan, 285-ös driver frissítés megvan. Játékok mennek, 3D-s próbaképek mennek (ami telepítésnél van, meg a logó). De most nem mennek sem az NVidiás oldalon lévő cuccok, még a kép sem (meg sem jeleníti), sem videó, YouTube3D-s videók sem...
Mit kellene tennem?
Vista 32 bites SP2-es gép. GeForce 8800 GTS. Samsung 3D-s monitor.
Hiába kattintok YouTubnál hogy HTML5-ös nézet, csak váltogatja a videót kettéosztott meg átfedéses módban. A cucc sem kezd el jobban világítani.
Válaszokat előre is köszönöm!
-
Márton
nagyúr
A 3dvision live oldalon hogy lehet hd-re váltani a videók minőségét?
Most valami 320x200-at nézek, fullscreenen gyönyörű -
t72killer
titán
-
Badb0y
addikt
Adott egy alienware m17x R3, gtx 460 kártyával és 3d panellel:
1 KG22C MODULE..., LIQUID CRYSTAL DISPLAY..., 17.3FHD TL 3D BNDL, LEGEND...
1 KTG09 MODULE..., COVER..., HNG-UP, 3D, M17XR3"Lett hozzá véve nvidia 3d vision cucc. Probléma a 3d vision telepítése közben! Próbáltam letörölni az nvidia drviert a gépről majd a 3dvisionhez kapott lemezt hasznalni de arrol nem sikerült felrakni ugyanis elutasitotta a program!barmilyen mas drivert hasznalva hiba üzenetet kapok még pedig azt hogy "Primary dsplay's adapter does not support 3D Vision"!
próbáltam átállítani minden félét az nvidia control panelben sikertelenül valószínűleg az optimus miatt mindig az intel hd kártyát nézi csak a gtx 460m nem érzékeli olyankor!"Tudtok valami megoldást ? Vagy mi lehet a hiba?
-
t72killer
titán
Azért, mert a másik oldalon notebookom van, amit nem áldott meg a jóisten (Samsung) dual-DVI kimenettel, csak HDMI-vel (1.4) és VGA-val.
Nomármost az Acer HN274HBbmiiid monitorom HDMI-n elvileg csak szemenkénti 1080p24Hz-et eszik, ergo nem tudom átvinni a 120Hz-es jelet
.
30Hz (ami 2D-ben szabvány...) még simán beleférne a hdmi sávszélességébe, és sokkal jobb lenne játékhoz.
Kutakodtam a témában bőven, használható HDMI->Dual DVI átalakítót sehol se találtam, bár nem tudom, hogy a notin kimenne-e a 1080p120Hz-es jel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Revolut
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Képregény topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amazon Fire TV stick/box
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ - 24.600 Ft / szett - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest