Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #121 üzenetére
nah már ezt is megcsináltam most viszon olyan az árnyékom meg a karakterek árnyéka hogy fuj...olyan mintha egy nagy téglalap lennék...mondjuk ugye az is vagyok csak lefaragták de itt most olyan mintha nem faragtak volna le...
-
Sirandrish
legenda
valaki tud segiteni a beállitásokban?
végre megvan a Shenmue..berakom emuba beis jön a dc logo meg utánna az óra beállitó kép de ott akármit níomok semmi sem történik..elvileg a portA-t kéne konfigolnom de nekem mind a négy port halvány azaz nemtudom kiválasztani ezáltal konfigolni se -
Sirandrish
legenda
váááá nem olvasható a lemez amit küldtek nekem
((((((((
-
Sirandrish
legenda
nah végre egy nagyon kedves forumzó elküldte a shenmuet viszont nemtudom kipróbálni mert az első hsz-ben emlegetett boot.ini-t keresi de nekm olyanm nincs
-
Sirandrish
legenda
Valahol nem lehet leszedni DC gameket? Free-be?
-
Sirandrish
legenda
nem volt kedvem visszaolvasni de a Shenmue megy valamilyen emu-val?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest