Új hozzászólás Aktív témák
-
SolidSnake87
csendes tag
Nem tudsz valami más megoldást a gamepad(ok) használatához? Mert nekem egy gamepad esetén működik, ha viszont nyomni akarunk pl. egy soul caliburt egymás ellen ''összeakad'' a két gamepad. Pl: ha oldalra megyek harc közben a második játékos karaktere is jön, vagy az irányok szimpla lenyomása esetén dupla nyomást érzékel. Ezer féle konfigot próbáltunk.. A két gamepad típusa eltérő. (a gyártója is)
-
SolidSnake87
csendes tag
Köszi, kipróbálom! Ja, még egy dolog! Ha jól vettem észre, a NullDC csak a selfbootos (nem kell hozzá boot disc) játékokat futtatja. Ezt szerintem még orvosolniuk kellene, mivel vannak játékok, amiknek nincs selfboot verziójuk. Ezt akkor vettem észre, mikor Dead or Alive 2-t akartam az Utopia Boot disc-el indítani. A pluginek nem támogatják a lemezcserét futtatás közben! Pedig a boot lemezeknek ez lenne a lényege! Van már hivatalos oldal?
-
SolidSnake87
csendes tag
Áááá. Tényleg gyorsabb a NullDC video pluginje, de a hang recseg és akadozik, így hangnál visszatértem a chankast puginjéhez. A Soul Calibur-t szinte tökéletesen futtatja. Bár beletehetnék a Frame limiter-t! Összességében egész jó, de néhány image-t nem tudtam futtatni, csak a .cdi és a .mds kiterjesztésűeket! Még egy-két plugin , meg optimalizálás, és tényleg lesz végre egy tökéletes Dreamcast emulátor!
[Szerkesztve] -
SolidSnake87
csendes tag
Hello Cloud_s!
Nem hallottam még a NullDC-ről, eddig csak a Chankastot próbáltam, több-kevesebb sikerrel...
A chankast 0.25-ös verziójával több játékot tudtam futtatni. Egyetlen hiányossága (a kisebb grafikai bugok mellett) , hogy a játék sebessége nincs szinkronizálva a játék FPS értékével. Ez azt eredményezte, hogy pl: Dead or Alive 2 -ben 30-40 fps-t értem el (ami már bőven játszható lenne) de mintha lassított felvételt néztem volna...
Nem volt még alkalmam kipróbálni a NullDC-t, de az lenne a kérdésem, hogy gyorsabb-e a NullDc, mint a Chankast, valamint jobban kihasználja-e a gép teljesítményét?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- iOS alkalmazások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged