- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Bluetooth hangszórók
- Lenovo B575e – belépő üzleti notebook AMD E szériás APU-val
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
Ha már itt tartunk! Teszvesz/Vatera téren vannak tapasztalatok?
Ebayen ha az ember mindenkit alaposan leellenőriz, nagyon nagyon kicsi az esélye, hogy átcsesszék. Van imserősöm, aki rendszeresen vesz meg német telókat.
Az pedig, hogy el lehet halászni a jelszavakat, a rendszert minősíti. Én minimum e-tokenes autentikációt írnék elő egy bizonyos összeg felett, valamint személyes szerződéskötést az aukciós oldallal... de hát ez nem annyira populáris, kevesebb lenne az oldal forgalma... az ebay es hasonlók meg leszarják, ha megszívod... -
orbano
félisten
Ha nem lett volna a srác neve megadva az email accountjában: \D\r\.\ \F\r\a\n\k\ \D\u\f\f, és nem olvasom föccer hozzászolását, akkor még talán én is elhiszem. Bár nyilván akkor sem küldöm el előre, főleg nem Nigériába.
Mindegy, kár érte, azt hittem tényleg egy angol ipse akarja megvenni.
A nyelvi dolog sem lehetetlen, mert keresett már meg engem emailben egy görög srác, aki nem tud beszélni magyarul, de alap dolgokat és számtech kifejezéseket ismer. Emailben keresett meg angolul, vízhűtést akart venni. Kicsit bizalmatlan voltam, de azóta össze is barátkoztunk, tehát akár még hihető is lenne, hogy valakinek kell külföldre egy noti. Csak épp a mentalitás és a csúnyán automatizált válaszok... ááhh -
orbano
félisten
Sziasztok!
Föccer kolléga épp azzal szenved, hogy Nigériába elküldött egy notebookot utánvéttel, de jól átverték, a noti eltűnt, pénz pedig sehol. A pontos sztorit majd ő talán elmeséli, ha erre jár.
Közben én is meghirdettem egy Toshiba M200-at az apróneten, amire jelentkezett is egy kedves londoni úr. Már a levelek stílusából is valami spamra/automatizmusra gondoltam. amikor végre megszületett a ''deal'', jött az ismerős szöveg: Nigériai barátjának lesz szülinapjára, küldjem el neki, ő meg majd fizet mindent. Persze...
Nagyon nem néztem utána a dolognak, várom az észrevételeket hozzászólásokat. Van ebben az ügyben már valami nyomozás, intézkedés, vagy valami? Esetleg lehetne szólni a UPS-nek, őket érinti ez a dolog úgyis, talán ők, a rendőrséggel együttműködve elkaphatnák ezeket vagy nemtom.
Csak egy gondolat. Ha hülyeség, vagy már valami topikban tárgyalva volt, akkor sorry!
orbano
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jövedelem
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- ASUS TUF A15 FA507RE-HN054
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest