Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
Ha nem lett volna a srác neve megadva az email accountjában: \D\r\.\ \F\r\a\n\k\ \D\u\f\f, és nem olvasom föccer hozzászolását, akkor még talán én is elhiszem. Bár nyilván akkor sem küldöm el előre, főleg nem Nigériába.
Mindegy, kár érte, azt hittem tényleg egy angol ipse akarja megvenni.
A nyelvi dolog sem lehetetlen, mert keresett már meg engem emailben egy görög srác, aki nem tud beszélni magyarul, de alap dolgokat és számtech kifejezéseket ismer. Emailben keresett meg angolul, vízhűtést akart venni. Kicsit bizalmatlan voltam, de azóta össze is barátkoztunk, tehát akár még hihető is lenne, hogy valakinek kell külföldre egy noti. Csak épp a mentalitás és a csúnyán automatizált válaszok... ááhh
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Nintendo Switch
- LEGO klub
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Könyvajánló
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest