- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
luzsik
csendes tag
De Neked nyilván sokkal olcsóbb lesz, hiszen sikerült olcsón megszerezned a minipci kártyát, és, ha elviszed a notebook szervizbe, az antennakiépítést szerintem max. egy 10esért megcsinálják. Nálam is olcsóbb lett volna valamivel, ha a HP biosilag hajlandó lenne együttműködni bármilyen minipci kártyával. De nem. A nem hivatalosat letiltja (broadcom).
Topikot zárom, itt lehet folytatni.
[ Módosította: Mate ]
-
luzsik
csendes tag
Nem tudom, hogy házilag megoldható e, nekem ugyanez volt a gondom technikai értelemben (pont ezért nem vettem meg a wlan kártyát előre), hogy nem volt meg a gépben az antenna kiépítés (azaz nem volt a kijelző kávájában végigvezetve a drót) és a HP supporton meg is mondták, hogy, ha beleteszek egy kártyát a minipci slotba, akkor, bár működni fog, csak néhány méterre lesz jó, az antenna hiánya miatt. Azt is hozzátették, hogy az én gépem esetében (nx9020) a dolog nem megoldható, használjak valami külső megoldást (PCMCIA, USB).
Nem adtam fel, addig nyomoztam, amíg kiderítettem, hogy a dolog igenis megoldható (www.notebook-szerviz.hu), úgy, hogy az antenná(ka)t a kijelző zsanérjaira, a műanyag zsanérburkolat alá teszik be. Ezek után, mielőtt a notebook szervizbe elvittem volna, még egyszer utóljára felhívtam a HP supportot, itt megadták a két HP hivatalos szerviz számát. Az első helyen megerősítették, hogy ezzel a zsanéros módszerrel elvileg működhet a dolog és, hogy több compaq modellben ez gyárilag is így van, ez egy tökéletesen hivatalos, létező megoldás, sok alapból wifi képes laptopban csinálják így és nem a kávában való körbevezetéssel. A másik helyen meg azt mondták, hogy erre létezik teljesen hivatalos HP megoldás, valami kit, amit meg lehet a HP-tól rendelni kártyástul, antennástul, hogy a zsanérba, vagy a kávába teszik e, azt nem említették. Mindenesetre végül ezen a helyen rendeltem meg, beszerelték, megy mint állat, de itt sem körbevezették a kijelzőben, hanem ugyanezzel a zsanérba szerelt megoldással csinálták.
Ha már betetted a kártyát, szerintem simán hívd fel a notebookszervizt és kérj bele ilyen zsanéros antennát. -
balco
aktív tag
Bővebben: link
Itt találsz minipci-os topicot! -
Twinsen2
tag
[Szerkesztve] -
Twinsen2
tag
Sziasztok !
vettem a notebookomba egy mini-PCI -os wlan karit.
A gond csak az, hogy mindossze par meterig hajlando mukodni. Szoval gondolom kene valami antenna bele
hogyan lehetne hazilag barkacsolni bele ilyet ?
mindjart rakok be kepet a csatlakozorol.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Tőzsde és gazdaság
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Ózongenerátor a háztartásban
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- ASUS TUF Gaming F16 (2024) FX607JV gamer laptop
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest