Aktív témák
-
luzsik
csendes tag
Nem tudom, hogy házilag megoldható e, nekem ugyanez volt a gondom technikai értelemben (pont ezért nem vettem meg a wlan kártyát előre), hogy nem volt meg a gépben az antenna kiépítés (azaz nem volt a kijelző kávájában végigvezetve a drót) és a HP supporton meg is mondták, hogy, ha beleteszek egy kártyát a minipci slotba, akkor, bár működni fog, csak néhány méterre lesz jó, az antenna hiánya miatt. Azt is hozzátették, hogy az én gépem esetében (nx9020) a dolog nem megoldható, használjak valami külső megoldást (PCMCIA, USB).
Nem adtam fel, addig nyomoztam, amíg kiderítettem, hogy a dolog igenis megoldható (www.notebook-szerviz.hu), úgy, hogy az antenná(ka)t a kijelző zsanérjaira, a műanyag zsanérburkolat alá teszik be. Ezek után, mielőtt a notebook szervizbe elvittem volna, még egyszer utóljára felhívtam a HP supportot, itt megadták a két HP hivatalos szerviz számát. Az első helyen megerősítették, hogy ezzel a zsanéros módszerrel elvileg működhet a dolog és, hogy több compaq modellben ez gyárilag is így van, ez egy tökéletesen hivatalos, létező megoldás, sok alapból wifi képes laptopban csinálják így és nem a kávában való körbevezetéssel. A másik helyen meg azt mondták, hogy erre létezik teljesen hivatalos HP megoldás, valami kit, amit meg lehet a HP-tól rendelni kártyástul, antennástul, hogy a zsanérba, vagy a kávába teszik e, azt nem említették. Mindenesetre végül ezen a helyen rendeltem meg, beszerelték, megy mint állat, de itt sem körbevezették a kijelzőben, hanem ugyanezzel a zsanérba szerelt megoldással csinálták.
Ha már betetted a kártyát, szerintem simán hívd fel a notebookszervizt és kérj bele ilyen zsanéros antennát.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Surge
- Sweet.tv - internetes TV
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- L14 Gen4 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- Acer Aspire A315-59 15.6" FHD i5-1235U 16GB 512GB NVMe magyar bill gar
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Katana GF66 12UGS 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest