Új hozzászólás Aktív témák
-
MTbc
senior tag
Azt hiszem én is ilyet veszek itt van pár csodá kép még róla pont ezek a kis "extrák" azok amik megkönnyítik az életem
-
Alpi
tag
Köszönöm a gyors választ!
Mivel 15,4-es notihoz lenne én ezeket néztem ki!
[link]
[link]
Ezek közül gondolom akkor a 17-eset kellene megvenni ahhoz, hogy a 15,4-es noti mellett még elférjen a töltő és az egér is, bár ahogy láttam van külső zsebe is. Valamint ez fekete gyöngyvászon, körben szivacs védelemmel, szóval ezek már biztos jobbak. -
Tuib
aktív tag
Gratula, használd egészséggel!
Nálunk táska ügyben elég eldöntött a dolog: Crumpler.
Amit vettünk, mint teljesen jó, tökéletesen bírják a strapát. Drága, ráadásul MO-on nincs is külön üzlete, (Hollandiában 3 nagy városban is megtaláltuk: Amsterdam, Hága, Utrecht) de érdemes megvenni. A fenti táska kb 35 ehuf-volt, a páromé 100€ a fotóstáskánk 15e huf körül. Viszont érdemes belegondolni: amit benne viszünk, az általában 200~400e huf körül mozog (fotós cucc, laptop, MP3, stb...)
Szóval mi itt ragadtunk le
[link]
Tuib -
yash
senior tag
De durva
Most találtam meg a rejtett rekeszt! Bakker, nincs az a tolvaj, aki ezt észreveszi
NEm árulom el, hol van, de nagyon brutál helyen
NA, ide fogom a pénztárcám pakolni
Akinek nincs iylenje, és nem nézegeti 10 percig, az meg nem találja
Nagyon csúúúcs!
ÉS KETTŐ IS VAN!Két különböző helyen! Bakker, tiszta jó
Örülök, hogy iylet vettem!
[Szerkesztve] -
Shadowfax
addikt
meg sima sporttáskában kevésbé tünik fel bárkinek, hogy az bizony direkt noti szálitására lett tervezve
Bizony, én is ölég parás vagyok, ha közlekedési eszközökön kell szállítanom a notit... vagy egyszerűen csak az utcán sétálgatok vele, én sem szeretem, ha látszik, mi van a táskámban.
Így táskaként egy Björn Borg válltáskát választottam - ha átvetem a vállamon, nem tudják olyan könnyen lerántani és elszaladni vele, ill. nem is látszik, hogy noti van benne. -
morfondőr
addikt
Köszi a tippeket! Én enyhén vizezett háztartási papírtörlőt használok, de nem igazán válik be! A legnagyobb baj, hogy a kijelző vonzza a port (gondolom a statikus elektromosság miatt) és hiába törölgetem, csak húzom egyik feléről a másikra, mert nem akar lejönni! Ezért keresnék valami portaszító cuccot, amitől könnyebben lejön a por. Nem tudom hogy van-e ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged